Hayatla ilgili sohbetler ..

Hosgeldin cörekcibasi Allahim bagislasin meleginiiii oyyy mis kokar o simdi
Hepinizin çöreklerini fırına vereceğim şimdi amiiinnn çok teşekkür ederim teyzesi evet daha öyle küçük ki uyuyor kızım uyumuşken kk da gezip alan çalışayım dedim

Hepinizin çöreklerini fırına vereceğim şimdi amiiinnn çok teşekkür ederim teyzesi evet daha öyle küçük ki uyuyor kızım uyumuşken kk da gezip alan çalışayım dedim
Kiz canimi cektirdin haa hepimize aycöregi borclusun oyyy Cennet kokulumm uyusunda büyüsün yerim ben onu

Merhaba güzel hatunlar 23 yaşındayım fen bilgisi öğretmeniyim 2 yıllık evliyim 1 buçuk aylık bebeğim var su saatte oturmuş alan sınavına hazırlanıyorum sizler nasılsınız napiyorsunuzzzz

Hoşgeldin ayçörekciim :) Bir alancı da ben varım, yorgun alancıyım been inşallah güzel geçsin sınavın canım.. miiis melek bebişini öp yerime çok tatlıdır

Kurban olsun size ay çöreği baklava açarım ben size sizin var mıydı bebiş hamile miydiniz yoksa
Mhhh baklava daha fazla borca giriyorsun bak benden söylemesi Evet canim hamisim bende oglum olacak InsAllah

hamilelikte en güzeli dinlenmek, köpek gibi çalışmıştım tüm hamileligimde hala ne uyku ne dinlenme aylardir
Al benden de okadar doguma kadar calistim sonrasi 3 yil oldu ne uyku ne dinlenme ... bugunumuze sukur

Cagirdiniz geldik bakalim hatunlar hayde gonusakkk

arabayi satinca epey toparliyo ama ya. arabada çok para yiyo. inşallah düzene girer. ilerde araba yine alınır zaten :)
Borç kapalıyı zaten öyle olunca aynn birikim yapriz seneye alırız inşallah

Borçlar bitmez valla tam bitti dersin yenisi çıkar allah yardımcımız olsun
Kredi borcu bide bu canm bitmiyo ama arabayı sattık para gelsin borç kapaniyo bidada böyle büyük borcumuz olmaz inşallah

Kredi borcu bide bu canm bitmiyo ama arabayı sattık para gelsin borç kapaniyo bidada böyle büyük borcumuz olmaz inşallah
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun bizimde araba kredi borcu vardı o bitti çok şükür İstanbul’a taşındık tedaviye başladık falan derken bizde biraz borçlandık inşallah öderiz bi şekilde

Mhhh baklava daha fazla borca giriyorsun bak benden söylemesi❤ Evet canim hamisim bende oglum olacak InsAllah
Hamilelik çok güzel ya canının istediğini yap çok kiymetli bir dönem hayırlısıyla gelsin paşamiz o zaman benim ki de kız hahhaaa bir gün toplasip tepsi tepsi baklava dağıtıyormusumm

Rabbim sağlık versin yetersin ki hepsi olur borç biter Canm

Hoşgeldin ayçörekciim :) Bir alancı da ben varım, yorgun alancıyım been inşallah güzel geçsin sınavın canım.. miiis melek bebişini öp yerime çok tatlıdır
Ayyy uyansın öperim teyzesii teşekkür ederiz hangi alan peki ya bütün alanlar genel olarak zor zaten

Hamilelik çok güzel ya canının istediğini yap çok kiymetli bir dönem hayırlısıyla gelsin paşamiz o zaman benim ki de kız hahhaaa bir gün toplasip tepsi tepsi baklava dağıtıyormusumm
Amann cörekcim hic sorma zor bi hamilelik geciriyorumm hastanede yattim iki gece serumlarla ayaktaydim yeni yeni kendime geliyorum haplarla duruyorum InsAllah bi dogsunda sag salimm Canim Hahaha Baklavaci Seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…