- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
- 138
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Borçlar bitmez valla tam bitti dersin yenisi çıkar allah yardımcımız olsunHe vala bitmiyo bitecek inşallah arabayı sattık parası gelsin kapatacak eşim yoksa öle olmuyo
Hepinizin çöreklerini fırına vereceğim şimdiHosgeldin cörekcibasiAllahim bagislasin meleginiiii oyyy mis kokar o simdi ❤
İnsAllah canım benim çok istiyorum pek çalışamıyorum ders ama ne çalışırsam kârAllah zihin açıklığı versin canım :) inşallah atanirsin hoşgeldin
Ben hepinizden memnun oldun Kizceler
Kiz canimi cektirdin haa hepimize aycöregi borclusunHepinizin çöreklerini fırına vereceğim şimdiamiiinnn çok teşekkür ederim teyzesi evet daha öyle küçük ki uyuyor kızım uyumuşken kk da gezip alan çalışayım dedim
Amin canım cümlemizinBu topik çok güzel olmuş yalnız kızlar yaaa Allah nesenizi daim etsiinnn
Kurban olsun size ay çöreği baklava açarım ben sizeKiz canimi cektirdin haa hepimize aycöregi borclusunoyyy Cennet kokulumm uyusunda büyüsün yerim ben onu ❤❤
Konu kaynamasın ilacın adını bulup özelden yazayım olur demiİlaç mı? Ne ilacı canımLimonsuzzcay
Merhaba güzel hatunlar23 yaşındayım fen bilgisi öğretmeniyim 2 yıllık evliyim 1 buçuk aylık bebeğim var su saatte oturmuş alan sınavına hazırlanıyorum sizler nasılsınız napiyorsunuzzzz
Mhhh baklava daha fazla borca giriyorsun bak benden söylemesiKurban olsun size ay çöreği baklava açarım ben sizesizin var mıydı bebiş hamile miydiniz yoksa
Al benden de okadar doguma kadar calistim sonrasi 3 yil oldu ne uyku ne dinlenme ... bugunumuze sukurhamilelikte en güzeli dinlenmek, köpek gibi çalışmıştım tüm hamileligimde hala ne uyku ne dinlenme aylardir
Borç kapalıyı zaten öyle olunca aynn birikim yapriz seneye alırız inşallaharabayi satinca epey toparliyo ama ya. arabada çok para yiyo. inşallah düzene girer. ilerde araba yine alınır zaten :)
Kredi borcu bide bu canm bitmiyo ama arabayı sattık para gelsin borç kapaniyo bidada böyle büyük borcumuz olmaz inşallahBorçlar bitmez valla tam bitti dersin yenisi çıkar allah yardımcımız olsun
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun bizimde araba kredi borcu vardı o bitti çok şükür İstanbul’a taşındık tedaviye başladık falan derken bizde biraz borçlandık inşallah öderiz bi şekildeKredi borcu bide bu canm bitmiyo ama arabayı sattık para gelsin borç kapaniyo bidada böyle büyük borcumuz olmaz inşallah
Hamilelik çok güzel ya canının istediğini yap çok kiymetli bir dönemMhhh baklava daha fazla borca giriyorsun bak benden söylemesi❤ Evet canim hamisim bende oglum olacak InsAllah ❤
Rabbim sağlık versin yetersin ki hepsi olur borç biter CanmAnladım canım hakkınızda hayırlısı olsun bizimde araba kredi borcu vardı o bitti çok şükür İstanbul’a taşındık tedaviye başladık falan derken bizde biraz borçlandık inşallah öderiz bi şekilde
Ayyy uyansın öperim teyzesii teşekkür ederizHoşgeldin ayçörekciim :) Bir alancı da ben varım, yorgun alancıyım beeninşallah güzel geçsin sınavın canım.. miiis melek bebişini öp yerime çok tatlıdır
Amann cörekcim hic sorma zor bi hamilelik geciriyorumm hastanede yattim iki gece serumlarla ayaktaydim yeni yeni kendime geliyorum haplarla duruyorumHamilelik çok güzel ya canının istediğini yap çok kiymetli bir dönemhayırlısıyla gelsin paşamiz o zaman benim ki de kız hahhaaa bir gün toplasip tepsi tepsi baklava dağıtıyormusumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?