- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.381
Adam yanım da ki karı banlansin diye gözümün içine bakıyor hadi biseyler yap bakalım diyor deli mi neeeeKocasını getirin bunun
kocasını özlemiş belli
Aynen fıstıkım bol çilekli yanından hemideBı yedik nasıl olsa dimi pericim cikoyla ikimiz
Napıyonnnnn bacııııHosgeldiniz bacilaaa valla talep gelmese benden hayir yogudu size haa
Hainn periii hani bize giiiRahatsuuz etmiyiüüün benüüü pastamı yiyürüüüm
Nörem baciii ayni beaa sen nörünNapıyonnnnn bacıııı
Aynı beaaa kuzum sıcak yanıyüüüüükNörem baciii ayni beaa sen nörün
Bak kungfu panda diyüür ki perii teyze perii teyzee banada ver pastadan diyüürAynen fıstıkım bol çilekli yanından hemide
Ben geçen gün ban yedim nasıl yedim ne ara yedim neden yedim hiç anlamadımAdam yanım da ki karı banlansin diye gözümün içine bakıyor hadi biseyler yap bakalım diyor deli mi neeee
Iyi afdan yararlanip cikmissin patiliBen geçen gün ban yedim nasıl yedim ne ara yedim neden yedim hiç anlamadım
1 gün sürdü demekki masumdum
biri yüzünden yedim zaten çok sinirlendirdi benii verdim odunu bende
pişman deilim.. ama birdaha yapmıcam 1 gün giremedim bütün morallerim çöktü
kiz beni banlayani buldum ben anında profilim de bir mesaj caktim mesajı aldı ekşi özelden bana yazdı kusura bakma fln dedi neler neler dediBen geçen gün ban yedim nasıl yedim ne ara yedim neden yedim hiç anlamadım
1 gün sürdü demekki masumdum
biri yüzünden yedim zaten çok sinirlendirdi benii verdim odunu bende
pişman deilim.. ama birdaha yapmıcam 1 gün giremedim bütün morallerim çöktü
Bende kışı özledim kuzum beeee şimdidennnnHemde nasil yaniyürüük kuzum ya en sevdigim mevsim kis benim ya
Evett balımm çok kısa sürdü kız 1 güncükIyi afdan yararlanip cikmissin patili
Ne dedi kizkiz beni banlayani buldum ben anında profilim de bir mesaj caktim mesajı aldı ekşi özelden bana yazdı kusura bakma fln dedi neler neler dedi
Aynen balimmm kar kis yagmur ohh missBende kışı özledim kuzum beeee şimdidennnn
oooooo en özelinden saman altından tehdittttt hmmmmm ekşınnnnnkiz beni banlayani buldum ben anında profilim de bir mesaj caktim mesajı aldı ekşi özelden bana yazdı kusura bakma fln dedi neler neler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?