- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.401
Visss herifinin sevincini kursaginda birakmissin hain gariAma ben 4 gün yoktum adam evde zevkten havalara uçtu ohhh kadinalr kulübü de yohhh ohhh ohhh dedi delirtti beniorasi yoksa whsatsap var dedim adam sustu
Hava gri kapalııı oh miiiiisAynen balimmm kar kis yagmur ohh miss
İyiyim dilos kuzummm sen napoyosunSaryoşummm napionnnn aşkımmm
Valla benim herif beni üye yapti buraya ben aman yaa bosver gerek yok demistim olsun olsun iyi olur diye üye etti beniBenim kocam kadınlar kulübünün varlığından bile haberi yok
üye olduğumu bilse, işsizmisin başka işin mi yok diye diyee 1 sene alay konusu eder beni
hiç söylemiyorummm çok gizliyimmm bu konuda
gizlilik benim yaşam biçimimmm
Hepppl geyikk hepp muhabbet ne olsun başka kuzum hava sicakkİyiyim dilos kuzummm sen napoyosun ♥♥
Kız benim kii bırak üye etmeyiiiiValla benim herif beni üye yapti buraya ben aman yaa bosver gerek yok demistim olsun olsun iyi olur diye üye etti beni
He kuzum vallahi çok sıcak hemdeee yanıyümmmmHepppl geyikk hepp muhabbet ne olsun başka kuzum hava sicakk
Bende dedim üye oldum kızlarla kaynaticam amaannnn iyimiş dedi git kaynat dedi demekki benim cenemden adam sıkılmış şimdi burda çok kaynatiyorum adam kıskaniyor ohhhhh olsunnnValla benim herif beni üye yapti buraya ben aman yaa bosver gerek yok demistim olsun olsun iyi olur diye üye etti beni
Ahahahah catladimmm anamKız benim kii bırak üye etmeyiiii
varlığından haberi yok.kadınlar kulübü diye birşey var desem nerde yeri nerde derdurumdan o kadAR Habersiz yaniii
Gün intikam günüdür Dilos ohh catlada patla deBende dedim üye oldum kızlarla kaynaticam amaannnn iyimiş dedi git kaynat dedi demekki benim cenemden adam sıkılmış şimdi burda çok kaynatiyorum adam kıskaniyor ohhhhh olsunnn
Hayırlı eş huzurun başlangıcıdırAhahahah catladimmm anam
Gii bende hamilelikle alakali yazi ararken buldum burayi esime gösterdim onunda dikkati cekti aaa üye olunuyormus buraya gel seni üye yapahh dedi yoh moh desemde yapti zorlasimdi hatta kk napiyor diye sorar
Öyle valla patilimmHayırlı eş huzurun başlangıcıdır
diyesim geldi nedense
Karısını KK ya üye yapmayan koca da ne bileyimAhahahah catladimmm anam
Gii bende hamilelikle alakali yazi ararken buldum burayi esime gösterdim onunda dikkati cekti aaa üye olunuyormus buraya gel seni üye yapahh dedi yoh moh desemde yapti zorlasimdi hatta kk napiyor diye sorar
Varmiymis öyle kocaKarısını KK ya üye yapmayan koca da ne bileyim
Benim kuzumm
Oyy yirim o pandayı pasta yerineBak kungfu panda diyüür ki perii teyze perii teyzee banada ver pastadan diyüür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?