- 26 Haziran 2019
- 452
- 5.956
- 58
- 32
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.341
Çokoooooom@Chocolita @Blue_Perii D Dilos06 @Yasnaz @adel8893SaryamV HayatSevinceGuzel Aycoregi22 @imzaben @Brunello Cicinelli @RosSsS @Lilaseverr @Kendinisevenbirii @samdan @Ayas19 K KurkmantoluS @balbocuuu @Limonsuzzcay
Gelin bakamm bacilaaa .. topigi toparlamam icin talep geldi
Çokoooooom
Hosgeldiniz bacilaaa valla talep gelmese benden hayir yogudu size haaGeldimmmmm topiğide unuttu gayri bunları durumlar da kısırlaaaaaa çiğköftelerrrr adanalaaaaa kunefeleeeeeee partileri vericem diyeee
Gecmis ossun baceeyy hapin falan yok muAdet sancısı cekiyorum halay yerine
Ayyyy ben daha gelemeyebiliriimmmmmm işim bitmediii gızzz hep senin gazın yüzündenn kendimi alamıyom temizliktennnn daha 3 oda varrr aboooowww@Chocolita @Blue_Perii D Dilos06 @Yasnaz @adel8893SaryamV HayatSevinceGuzel Aycoregi22 @imzaben @Brunello Cicinelli @RosSsS @Lilaseverr @Kendinisevenbirii @samdan @Ayas19 K KurkmantoluS @balbocuuu @Limonsuzzcay
Gelin bakamm bacilaaa .. topigi toparlamam icin talep geldi
Iyi gazlamisim seni giii kendini frenleyemiyürsüünAyyyy ben daha gelemeyebiliriimmmmmm işim bitmediii gızzz hep senin gazın yüzündenn kendimi alamıyom temizliktennnn daha 3 oda varrr aboooowww
Halay ekibini cagirdimm dilos dolussunlar buraya tey tey halay cekecükDedim sana topigi çok boşladın diye salacan bizi buraya götürürüz biz bak ciciye Allah ne verdiyse dalıyor topiğeeee
Valla bende göremiyorum kac gündür yazdim duvarina emme girmemis hicAycoregi22 nirde kizlaaaaa
Yaaaa sorma sormaaa. Ama dönüşüm muhteşem olcekkkIyi gazlamisim seni giii kendini frenleyemiyürsüün
Haydii bacim coh gonusma sen temizlige devamm vinn vinnnYaaaa sorma sormaaa. Ama dönüşüm muhteşem olcekkk
Aynen oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?