Hayatla ilgili sohbetler ..

benin herif az önce eve geldi cok susamis bi vaziyette „hayatim bana su ve soda getirir misin“ dedi getirdim bende suyu dikti tepesine ve sodadan vazgectim ya icemeycüüm dedi.. sanki suyun sisirecegni bilmüyürdüü
sen gene soda yı yanına bırak birdaha canı çekerse, direk uzansın alsın seni yormasın birdaa

Benim olan bir resim istiyorummm illaha köşelerde vardir bak bı bak galeriye bak bı köşede fln ben varimdir sarhoşken içerken
Gecenin sonunda seni böyle hatırlıyorum
Temsili değil, pembeli sen

Eklentiler

• 197991312131000.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 13
Gecenin sonunda seni böyle hatırlıyorum
Temsili değil, pembeli sen
Heeeee hatırladım en son o yerdeki gerizekalı niye şişenin dibindekini bana bırakmadın dedi düğün çıkışı dövüyordummm siz de halaydaydınızzzz

Heeeee hatırladım en son o yerdeki gerizekalı niye şişenin dibindekini bana bırakmadın dedi düğün çıkışı dövüyordummm siz de halaydaydınızzzz
Düğün için kostümünü pek yakıştıramadım ama olsun
normalde böyle olmadığın için bunu bir anlık gaflete veriyorum

Düğün için kostümünü pek yakıştıramadım ama olsun
normalde böyle olmadığın için bunu bir anlık gaflete veriyorum
Kız değiştirmişim bak sana saçım fönlü hatırladığım kadar çiko sen bana bunalri verdiniz al bunları giy kızı daha iyi doversin diye yanlismi hatırlıyorum yoğsammm yohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…