- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.441
benin herif az önce eve geldi cok susamis bi vaziyette „hayatim bana su ve soda getirir misin“ dedi getirdim bende suyu dikti tepesine ve sodadan vazgectim ya icemeycüüm dedi.. sanki suyun sisirecegni bilmüyürdüü
PesssssssssssssssZıkkımınnn kökünü istiyorum doymuyorum düğünde bütün içkileri ictim biriniz de dur demediniz nasıl arkideşsiniz sizzzzz
Direk kapide oldu bunlar ayakkabilarini bile cikarmadi herifsen gene soda yı yanına bırak birdaha canı çekerse, direk uzansın alsın seni yormasın birdaa
Giz daa nörecektik icme dedük yohh icecüüm dedinZıkkımınnn kökünü istiyorum doymuyorum düğünde bütün içkileri ictim biriniz de dur demediniz nasıl arkideşsiniz sizzzzz
Benim olan bir resim istiyorummm illaha köşelerde vardir bak bı bak galeriye bak bı köşede fln ben varimdir sarhoşken içerkenPesssssssssssssss
Gecenin sonunda seni böyle hatırlıyorumBenim olan bir resim istiyorummm illaha köşelerde vardir bak bı bak galeriye bak bı köşede fln ben varimdir sarhoşken içerken
Hhahahahahaha catladimmmGecenin sonunda seni böyle hatırlıyorum
Temsili değil, pembeli sen
hahhahahahahahahHhahahahahaha catladimmm
Heeeee hatırladım en son o yerdeki gerizekalı niye şişenin dibindekini bana bırakmadın dedi düğün çıkışı dövüyordummmGecenin sonunda seni böyle hatırlıyorum
Temsili değil, pembeli sen
Özel şiiiler de sende bacimhahhahahahahahah
ay bende işyerindekiler tip tip bakıyor banahayır odamda ki herkeş erkek bunlara da KK desem anlamicaklar kiiiii
Düğün için kostümünü pek yakıştıramadım ama olsunHeeeee hatırladım en son o yerdeki gerizekalı niye şişenin dibindekini bana bırakmadın dedi düğün çıkışı dövüyordummmsiz de halaydaydınızzzz
Allah Seni napmayaaa bunun icin mi dövdüydün giziiHeeeee hatırladım en son o yerdeki gerizekalı niye şişenin dibindekini bana bırakmadın dedi düğün çıkışı dövüyordummmsiz de halaydaydınızzzz
Döverim ulennnnnnn alkol dedin mi sular durulur bende vermem sisemin dibindekiniAllah Seni napmayaaa bunun icin mi dövdüydün gizii
Haa accük vereydin giii cani cektiydi zaaarDöverim ulennnnnnn alkol dedin mi sular durulur bende vermem sisemin dibindekini
Kız değiştirmişim bak sana saçım fönlü hatırladığım kadar çiko sen bana bunalri verdiniz al bunları giy kızı daha iyi doversin diye yanlismi hatırlıyorum yoğsammm yohhhhDüğün için kostümünü pek yakıştıramadım ama olsun
normalde böyle olmadığın için bunu bir anlık gaflete veriyorum
VememmmmmmmmHaa accük vereydin giii cani cektiydi zaaar
Yohh ben bisey bilmüyürümmmKız değiştirmişim bak sana saçım fönlü hatırladığım kadar çiko sen bana bunalri verdiniz al bunları giy kızı daha iyi doversin diye yanlismi hatırlıyorum yoğsammm yohhhh
Dirimmm tabiiiiiiiii oralar hepten kaynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?