- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
17 bucugumdaHe bacim yaa kac yasinda evlendin Masallah
Ayyy ben sizin paylasimlariniza hayranımmm çok komik şeyler paylaşıyorsunuz hayraniniziiimmmAnamgildeyim çiko bacim bilirsin iste erkek kardeş anaydı babaydı çocuklu ortamburada pek fırsat bulamiyorum. Sen neler yaptin
Benim de gelip diyor canımkızlar şuan sitede mi sorun var kii ben hiç bağlanamıyorum telefonumun internetimden de anlamadım
Ohh iyi yapmissin bacimAnamgildeyim çiko bacim bilirsin iste erkek kardeş anaydı babaydı çocuklu ortamburada pek fırsat bulamiyorum. Sen neler yaptin
Limonummm tatlı arkadaşım iste burdayımGönlüm hep seniiii arıyor neredesin sen
Ben bir ara iki çikolatayı karıştırıyordum acaba isim mi değişti diyordum
Merhaba canim hosgeldinnn burda iki cikolatayiz bide benim bacim var
nedenn ben makas kesmiyo dicektim belkiiKurdeleyi sizsiz kestik napak
Bidaha keseriz kiz nolcaknedenn ben makas kesmiyo dicektim belkii
Hoş geldin cancağızım gözümüz gönlümüz açıldıLimonummm tatlı arkadaşım iste burdayımnasil gidiyorr
Neden ilginç geldi şaşırtıcı geldi ki erken farkındayım ama bu kadar sasiricagini bilseydim sindire sindire söylerdim anne baba olmayınca ilk karşına çıkan birinin sevgisine ilgisine güvenerek evet diyosun eee biraz da kavak yelleri esince tam oluyoOhhh Masallah ya
Benim de gelip diyor canım
Estagfirullah bal çöreği ben kimim hayranım olasin öyle söylemeAyyy ben sizin paylasimlariniza hayranımmm çok komik şeyler paylaşıyorsunuz hayraniniziiimmm
Yok kiz neden ilginc gelsin dogru evlilikse ne mutlu ne güzel senin icinNeden ilginç geldi şaşırtıcı geldi ki erken farkındayım ama bu kadar sasiricagini bilseydim sindire sindire söylerdim anne baba olmayınca ilk karşına çıkan birinin sevgisine ilgisine güvenerek evet diyosun eee biraz da kavak yelleri esince tam oluyo
Oooş buldum beaaHoş geldin cancağızım gözümüz gönlümüz açıldı
Allah bagislasin Kuzummarkedeşler bendeniz 24 yaşinda bi kız anasiyım yarısmaya istanbuldan katiliyorum en sevdigim yemek tavuk et ve et ürünleri kahvaltida bile tavuk yerimmmherkese basarilar
Kimi zaman doğru kimi zaman yanlış bı evliliğim var ruh halime goreYok kiz neden ilginc gelsin dogru evlilikse ne mutlu ne güzel senin icinSeni hic öyle hayal etmemistmde ondan afalladim zaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?