Hayatla ilgili sohbetler ..

Anamgildeyim çiko bacim bilirsin iste erkek kardeş anaydı babaydı çocuklu ortam burada pek fırsat bulamiyorum. Sen neler yaptin
Ayyy ben sizin paylasimlariniza hayranımmm çok komik şeyler paylaşıyorsunuz hayraniniziiimmm

Anamgildeyim çiko bacim bilirsin iste erkek kardeş anaydı babaydı çocuklu ortam burada pek fırsat bulamiyorum. Sen neler yaptin
Ohh iyi yapmissin bacim bizde buralarda ayni bildigin gibi canim baktim benim ciko bacim yok dedim nerde niye gelmedi nerdeyse aramaya cikacaktim Seni

Ohhh Masallah ya
Neden ilginç geldi şaşırtıcı geldi ki erken farkındayım ama bu kadar sasiricagini bilseydim sindire sindire söylerdim anne baba olmayınca ilk karşına çıkan birinin sevgisine ilgisine güvenerek evet diyosun eee biraz da kavak yelleri esince tam oluyo

Ayyy ben sizin paylasimlariniza hayranımmm çok komik şeyler paylaşıyorsunuz hayraniniziiimmm
Estagfirullah bal çöreği ben kimim hayranım olasin öyle söyleme sevgini kazansam yeter bana Komik bir arkadaşın olayim ben sen bu kalbinle ne degerlisin bilsen.. Biraz kendinden bahset evli misin bekar misin nerelisin

Yok kiz neden ilginc gelsin dogru evlilikse ne mutlu ne güzel senin icin Seni hic öyle hayal etmemistmde ondan afalladim zaaar

Yok kiz neden ilginc gelsin dogru evlilikse ne mutlu ne güzel senin icin Seni hic öyle hayal etmemistmde ondan afalladim zaaar
Kimi zaman doğru kimi zaman yanlış bı evliliğim var ruh halime gore hmmm nasıl hayal ettin beni 30lu yaslarimda kedili felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…