- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
- 138
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Aynn öyle inşallah canımRabbim sağlık versin yetersin ki hepsi olur borç biter Canm
Hoşgeldin canm rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bizlere de bi evlat nasip etsn ❤Merhaba güzel hatunlar23 yaşındayım fen bilgisi öğretmeniyim 2 yıllık evliyim 1 buçuk aylık bebeğim var su saatte oturmuş alan sınavına hazırlanıyorum sizler nasılsınız napiyorsunuzzzz
İyi tanışalımhoşgeldiiiinn , tanışalıım dediimm
yeni bi topik dahamii haydii hayirli ugurlu olaa
Ayyy uyansın öperim teyzesii teşekkür ederizhangi alan peki ya bütün alanlar genel olarak zor zaten
Biliyorum o dönemleri bir yandan da ilk olunca her bulantı da acaba bebise bişey olacak mı hissi oluyordu bende sağ salim kolay kurtarsın İnsAllah kaç aylık oldu aşeriyor musunnAmann cörekcim hic sorma zor bi hamilelik geciriyorumm hastanede yattim iki gece serumlarla ayaktaydim yeni yeni kendime geliyorum haplarla duruyorumInsAllah bi dogsunda sag salimm Canim ❤ Hahaha Baklavaci Seniii
7 senelik evli misinnnn abuuuu kiiizİyi tanışalımben Serra 24 yaşındayım evimin hanimiyim izmirliyim çok yakında gurbetçi olucam çocuğum yok 7ci seneme giriyorum evlilikte kova hatunuyum daha da aklıma bişi gelmedi
Kurdeleyi sizsiz kestik napakyeni bi topik dahamii haydii hayirli ugurlu olaa
Din kültürü ataması baya iyiydi ilahiyat fakültesi alınca o da gitti benim arkadaş 64 le atanmıştı Rabbim yardımcımız olsun sınavımizda öğretmenlik cooook güzel ama atanınca daha güzel bence umut var mı olur mu bu sene senin ki hayatcımzor kuzum ciddi anlamda zor yanii. Ne diyim güç kuvvet istiyorum son günlerde bol bol... Din kültürü benim canım
Gözlerimiz yollards kaldi ciko bacim nerelerdeydinNasılsınız guzelliklerbugün kimin hayatını mükemmellestirdiniz
Hoşgeldin canım iyiz sen nasılsınNasılsınız guzelliklerbugün kimin hayatını mükemmellestirdiniz
Kuzu senin şikayet olayında sonuç belli oldu mu? Kaçırdım sonunu.Amann cörekcim hic sorma zor bi hamilelik geciriyorumm hastanede yattim iki gece serumlarla ayaktaydim yeni yeni kendime geliyorum haplarla duruyorumInsAllah bi dogsunda sag salimm Canim ❤ Hahaha Baklavaci Seniii
Ne bu şaşkınlık bacım7 senelik evli misinnnn abuuuu kiiiz
Anamgildeyim çiko bacim bilirsin iste erkek kardeş anaydı babaydı çocuklu ortamGözlerimiz yollards kaldi ciko bacim nerelerdeydin
Hic bilmiyorum limonum ne oldu ne bittiKuzu senin şikayet olayında sonuç belli oldu mu? Kaçırdım sonunu.
He bacim yaa kac yasinda evlendin MasallahNe bu şaşkınlık bacım
İyiyim ayascim sende burdasınHoşgeldin canım iyiz sen nasılsın❤
Gönlüm hep seniiii arıyor neredesin senNasılsınız guzelliklerbugün kimin hayatını mükemmellestirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?