- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.961
Oğlana diii oğlum bakkk uyu uyu sana kız alacamm diii rahat durur
Sen benimde dünürümsün gii hic anlamam
Yohhh yohhh bacimmm tükkan neğemm verilemezoğlum sana kız aliyim mi dedim
kiz kiz dedi
aliyim mi dedim
aa aa ( al al ) dedi
geçen de babasi iş için bi yere gidecekti. oğlum sana gelirken ne aliyim dedi. bizim oğlanın cevap her seferinde
-anne
üstüme kuma getirceekti az daha pis velet
ben bunun üstüne tukkan verir miyim hic dilosmantıklı mi sence
Yohhh yohhh bacimmm tükkan neğemm verilemezkac yaşında seni oğlan canım
Maşallah ozman kuduruğaaaa21 aylık olcak 12 sinde :) daha ufak ama aklı hep hinlikte
Maşallah ozman kuduruğaaaabenim kızım olursa bak yarın. Bir gün başka şeyler olurrrr erken evlendirmeyek
Vallahi şaka bir yana da inşallah bu ay tedavim olumlu geçerde güzel haberler veririm burayasenin kız peşinden gelirse dönüp bakmazbiraz senin kızın naz yapmadan kosturmasi lazim
Ayy InsAllah bacim yaVallahi şaka bir yana da inşallah bu ay tedavim olumlu geçerde güzel haberler veririm buraya
Vallahi şaka bir yana da inşallah bu ay tedavim olumlu geçerde güzel haberler veririm buraya
Bendim benn hatta senle Çinçinden yenidoğandan bahsetmiştik doğru dimiay inşallah kuzum yaaaAllah gönlüne göre versin. ikiz isteyen sen miydin :) sanki cicinin topiginde öyle okumuştum
Bendim benn hatta senle Çinçinden yenidoğandan bahsetmiştik doğru dimi
Ahahahaaaa abammmmmaynen toprak cekiyo demekkisen orda büyüdüm deyince aplam dedim de sen benden küçükmüssün beybisi
Ahahahaaaa abammmmmbacı kardeşin arasında yaş olmazzzz
Kız kız bacım kaç yaşındasın sanki ben 23kendimi genc hissetmek istiyorum dilos beni genc hissettirin
Kız kız bacım kaç yaşındasın sanki ben 23
Kadınlar hakkında sana biraz bilgi veriyim bacım28en cekici en seksi en güzel yaşlara iki kaldı ama 30 insani bi urpertiyo gene de
Kadınlar hakkında sana biraz bilgi veriyim bacımkadinalr kıtalara benzer =20 yaşındaki kadın Afrika gibidir bir çok yeri keşfedilmemiştir 30 yaşında ki kadın Hindistan gibidir sıcak esrarengiz ve bereketli 40 yaşındaki kadın Amerika gibi teknik açıdan ımm ımmm mükemmel 50 yaşındaki kadın harp sonra Avrupa gibidir her tarafı tahrip edilmiştir 70 yaşındaki kadın bilirsin gitmesin
Gel bı.kuzu duvarıma belki bazı şeyleri burda yanlış yazdım zaaarkız o değil de Hindistan'a gidebilmek için kaç tane aşı istiyolarpis mikroplu olacam ben yazıda ilk aklima gelen sey bu oldu aklimi seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?