Hayatla ilgili sohbetler ..

Yavrummmmm benimmm beeeee

kız dilosum ben seni dünkü bebelere madara ettirir miyim be

ben sana mor ışıklı baston alacam kendime de yeşil ışıklı alacam. senlen menekseler gibi gezecez hem de üstü açık kırmızı klasik spor arabamizla

öyle gelip ana baba parasıyla zengin olmak yooogghhh. görmüyon mu bacim bdv yi gelip konu acacak kadar özgür ruhlularsa gidip simit satsinlar. biz dilosumla ortak olarak devam ederiz cafeye dünür dünür
Öyle valla gi iplere el alin en iyisi bdv de konu acmasin dilosun kiz

Kıskananlar catlasınnn mahalledeki hatçeee gili Ayşe'nin annesi mükkerremi hepsini catlariz

Öyle valla gi iplere el alin en iyisi bdv de konu acmasin dilosun kiz

dilos ona der kaynananin eli açık kızım saflik etmaaa diye
ben ona hizmetçi de tutarim. bebegine Filipinlerli bakıcı da tutarim. tatile bahamalara da yollarim. cafede oturuyoz diye vazgecmez heralde bunlardan cikom

dilos ona der kaynananin eli açık kızım saflik etmaaa diye
ben ona hizmetçi de tutarim. bebegine Filipinlerli bakıcı da tutarim. tatile bahamalara da yollarim. cafede oturuyoz diye vazgecmez heralde bunlardan cikom
Birak cafede oturmayi basinin üstünde gezdirir seni gii

Birak cafede oturmayi basinin üstünde gezdirir seni gii

kız bunları yazsa bdv de linç yer zaten ki ben uyanıgim. ne dilosu ne kendimi yormam dilosu ingiliz gralicalari gibi yasatirim. kızı da cafeye geliyoz diye surat yapmasin. zaten o niye cafede duruyo genç kadin ciksin gezsin oglan çalışsın yeter. gelinim stres olmasin

Giizz giiiz sen bidaha oglan dogur bende 2. kiz dogurem bizde dünür olahh gii pek bi heves ettim baceyy

Giizz giiiz sen bidaha oglan dogur bende 2. kiz dogurem bizde dünür olahh gii pek bi heves ettim baceyy

seni mi kiracam yavrum

senle de yurt dışında turlarla dünyayı gezerik. ilk Afrika'ya gideriz safariye. sonra batı Avrupa Amerika uzak doğu vs derken oooo süper gezeriz. dilos da gelir. gelinler oglanlar da kına yakar ya da bize miras kalacak parayi yiyolar diye arkadan beddua ederler.

safaride uzerlerine fil oturasicalar, aslanlara yem olasicilar falan diye

Ayyyyy yarıldım bir olay bu kadar güzel anlatılamaz dünürüm

O zaman sen simdiden calismalara basla benim kizdan büyük ossun accük senin oglan bende pandayi dogurem ikinciye baslayahh
Allahhh avrupa turlarii afrika turlariii amerikalarr nidimenn gii neler yaparihh biz 3ümüz
Bunlar yine geziyüür diye kulaklarimiz cinlar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…