- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.921
Hadii gii elini cabuk tut biz burladayizKİzlar ben kaçıyorum evleri temiziyim saat 16.00 burdayım gelmezsemkormayin
Yavrummmmm benimmm beeeee
Öyle valla gi iplere el alin en iyisi bdv de konu acmasin dilosun kizöyle gelip ana baba parasıyla zengin olmak yooogghhh. görmüyon mu bacim bdv yigelip konu acacak kadar özgür ruhlularsa gidip simit satsinlar. biz dilosumla ortak olarak devam ederiz cafeye dünür dünür
Kıskananlar catlasınnn mahalledeki hatçeee gili Ayşe'nin annesi mükkerremi hepsini catlarizkız dilosum ben seni dünkü bebelere madara ettirir miyim be
ben sana mor ışıklı baston alacamkendime de yeşil ışıklı alacam. senlen menekseler gibi gezecez hem de üstü açık kırmızı klasik spor arabamizla
Öyle valla gi iplere el alin en iyisi bdv de konu acmasin dilosun kiz
Birak cafede oturmayi basinin üstünde gezdirir seni giidilos ona der kaynananin eli açık kızım saflik etmaaa diye
ben ona hizmetçi de tutarim. bebegine Filipinlerli bakıcı da tutarim. tatile bahamalara da yollarim. cafede oturuyoz diye vazgecmez heralde bunlardan cikom
Kıskananlar catlasınnn mahalledeki hatçeee gili Ayşe'nin annesi mükkerremi hepsini catlariz
Birak cafede oturmayi basinin üstünde gezdirir seni gii
Giizz giiiz sen bidaha oglan dogur bende 2. kiz dogurem bizde dünür olahh giikız bunları yazsa bdv de linç yer zaten kiben uyanıgim. ne dilosu ne kendimi yormam dilosu ingiliz gralicalari gibi yasatirim. kızı da cafeye geliyoz diye surat yapmasin. zaten o niye cafede duruyo genç kadin ciksin gezsin oglan çalışsın yeter. gelinim stres olmasin
Giizz giiiz sen bidaha oglan dogur bende 2. kiz dogurem bizde dünür olahh giipek bi heves ettim baceyy
Ayyyyy yarıldım bir olay bu kadar güzel anlatılamaz dünürümseni mi kiracam yavrum
senle de yurt dışında turlarla dünyayı gezerik. ilk Afrika'ya gideriz safariye. sonra batı Avrupa Amerika uzak doğu vs derkenoooo süper gezeriz. dilos da gelir. gelinler oglanlar da kına yakar ya da bize miras kalacak parayi yiyolar diye arkadan beddua ederler.
safaride uzerlerine fil oturasicalar, aslanlara yem olasicilar falan diye
O zaman sen simdiden calismalara basla benim kizdan büyük ossun accük senin oglan bende pandayi dogurem ikinciye baslayahhseni mi kiracam yavrum
senle de yurt dışında turlarla dünyayı gezerik. ilk Afrika'ya gideriz safariye. sonra batı Avrupa Amerika uzak doğu vs derkenoooo süper gezeriz. dilos da gelir. gelinler oglanlar da kına yakar ya da bize miras kalacak parayi yiyolar diye arkadan beddua ederler.
safaride uzerlerine fil oturasicalar, aslanlara yem olasicilar falan diye
Kiz sen hala burda misinAyyyyy yarıldım bir olay bu kadar güzel anlatılamaz dünürüm
Nörünn bacimm ya temizlik basina mi vurduAhahahaaaa delirdimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?