- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.001
Nabiyon kız sen3 k oldukk
Balım dün benim duvarıma neler yaptı neler bende hazır topigi görünce mıcayım dedimNabiyon kız sen
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza Eskişehir de oturuyorum üç çocuk annesi yım ❤❤ ev hanımı yım...ve 33 yaşındayım...ailemi çok seviyorum ❤❤❤Hahah yarismamiza hos geldin brunelloooben hukukcuyum evliyim sen daha yeni 26 olmussun ben 27 yasindayim ben ne diyim giii
Hahaha ben cohh rahatim giii ne kaynana ne kayinpeder hic kimse yohkeşke ben de görüşmesembi ara görüşmüyoduk çok güzeldi o zamanlar
Hahahahah ayy hic görmedim neler yaptıBalım dün benim duvarıma neler yaptı neler bende hazır topigi görünce mıcayım dedim
Yarismamiza hosgeldin :) Allah bagislasinnnMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza Eskişehir de oturuyorum üç çocuk annesi yım ❤❤ ev hanımı yım...ve 33 yaşındayım...ailemi çok seviyorum ❤❤❤
Neler yaptı neler milleti topladı duvarıma bağırsağı bozuk olanalri duvarın içine mıçtarHahahahah ayy hic görmedim neler yaptı
Hak etmiş o zaman kolay gelsin canm
Kiz bobumun rossuuu beni tutsana gözünün capagini yidigimmHahahahah ayy hic görmedim neler yaptı
Hak etmiş o zaman kolay gelsin canm
Sende benim duvarima micmadin mi giiiNeler yaptı neler milleti topladı duvarıma bağırsağı bozuk olanalri duvarın içine mıçtar
En azından usturuplu yaptım senin gibi sıvamadımmm hahahahhasddssSende benim duvarima micmadin mi giii
Ben direk niyetimi belli ederüümm baceyy micmaya geldim diyin yazdim duvarinaEn azından usturuplu yaptım senin gibi sıvamadımmm hahahahhasddss
Miçacaksın mıçacaksın havalara miçacaksınnnnBen direk niyetimi belli ederüümm baceyy micmaya geldim diyin yazdim duvarina
Ayagini yerden kesecüüm senin kalbime micacaksinMiçacaksın mıçacaksın havalara miçacaksınnnn
Yohhhh bacimmm surda bacı kardeşiz hiç kalbine mıçarmıyim aşk olsunnnAyagini yerden kesecüüm senin kalbime micacaksin
Gözünün yagni yidigimmmYohhhh bacimmm surda bacı kardeşiz hiç kalbine mıçarmıyim aşk olsunnn
Kele bende üstüme niye kusuyüüür dedümIyyyyyy oooo iğrenç yeşil şey yanlışlık gitti
Allah'a seni ne yapmaya emiiii yağ neeee gıııGözünün yagni yidigimmm❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?