- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Haydiii bismillahAllah bagislasin Kuzummyarismamiz basliyoooooor
Yoookk kiz töbeeKimi zaman doğru kimi zaman yanlış bı evliliğim var ruh halime gorehmmm nasıl hayal ettin beni 30lu yaslarimda kedili felan
Ayyy çok duygulandım ya sende öyle benim komik arkadaşım senin güzel kalbin kalbimi güzel gördü benimEstagfirullah bal çöreği ben kimim hayranım olasin öyle söylemesevgini kazansam yeter bana Komik bir arkadaşın olayim ben sen bu kalbinle ne degerlisin bilsen.. Biraz kendinden bahset evli misin bekar misin nerelisin
Başarılar diliyorum Rabbim cenemize zeval vermesinarkedeşler bendeniz 24 yaşinda bi kız anasiyım yarısmaya istanbuldan katiliyorum en sevdigim yemek tavuk et ve et ürünleri kahvaltida bile tavuk yerimmmherkese basarilar
Ne yarışması bakiyim valla evde kurban edilicek bı katliam yarismasiysaAllah bagislasin Kuzummyarismamiz basliyoooooor
aynen zeval kuzuBaşarılar diliyorum Rabbim cenemize zeval vermesinzeval miydi kız o
Din kültürü ataması baya iyiydi ilahiyat fakültesi alınca o da gitti benim arkadaş 64 le atanmıştı Rabbim yardımcımız olsun sınavımizda öğretmenlik cooook güzel ama atanınca daha güzel bence umut var mı olur mu bu sene senin ki hayatcım♥
Bizimkisi cene yarismasi en cok kim cene calacak yarismasiNe yarışması bakiyim valla evde kurban edilicek bı katliam yarismasiysaChocolita nin topiginde zirve yapıp evi yakma aşamasına geldim hic o topa girmeyeyim sizin yarışma nasilmis bakiyim
Kahvaltı da ne yiyorsun meselaarkedeşler bendeniz 24 yaşinda bi kız anasiyım yarısmaya istanbuldan katiliyorum en sevdigim yemek tavuk et ve et ürünleri kahvaltida bile tavuk yerimmmherkese basarilar
Yaa yerimmAyyy çok duygulandım ya sende öyle benim komik arkadaşım senin güzel kalbin kalbimi güzel gördü benimsende coooookkkk değerlisin evliyimm antepliyim fen bilgisi öğretmeniyim su an alan çalışmış gibi yapmaktayimmm sen nerelisin neler yapıyorsun
Yine hayaline yakinmisim ama işte yeni değilim ah ah yeni olsaydım yeni gelin sunumları yapaydim su bardağını kurdalye ile bağlayıp erime vereydim ay dur kuscamYoookk kiz töbeeya ne bileyim 25-26 yaslarinda yeni evli gibi düsünmüstüm öyle bi esmisti
Hmm...Bizimkisi cene yarismasi en cok kim cene calacak yarismasi
Vıışşşşş Aneyyyy ben naptim böyleeeeYine hayaline yakinmisim ama işte yeni değilim ah ah yeni olsaydım yeni gelin sunumları yapaydim su bardağını kurdalye ile bağlayıp erime vereydim ay dur kuscamkız gece gece hayallerimi batağa soktun
Seni öyle iyi anlıyorum ki canım benim ücretli de hep çıkmıyor ona çok kızıyorum insan bir alışınca çocuklara kopasi gelmiyor her zil sesi duyunca için buruk oluyor ama umudumuzu kaybetmeyelim bence haktan hayırlısı önce çalışmıyor boşveriyordum ama nedense artık hep bir dürtü var 10 günümüz var alanda iyi yapsak baya çıkarızayneen kuzum ben de son senemde staj vs derken sınava çalışamamıştım hiiç doğru düzgün. o sene 70 filan alanlar atandı bizim bölümden. ondan sonra ilahiyat formasyon filan derken nee zamandırr atanan arkadaş müjdesi bile alamıyorum. geçen sene evde çalıştım da başka özel sorunlar vardı, elimden geldiğince yaptım yine olmadı. Bu sene de ikinci senem işte. Evde durmayım çalışayım dedim ücretli yaptım çok güzeldi.. Ama sınavı bile unttum diyebilirim çalışıyorum diye. Alan iyi geçerse nasip diyorum olur belki ama alandan şüpheliyim işte, soru sayısı arttı yeni konular bizee... Öyle işte canım...
Ciddi misin bende diyorum kanım neden ısındı bu kadarYaa yerimmAnteplisin demek hemserimsin bende antepliyim canım ev hanimiyim. Dogma büyüme istanbuldayim.
HahahhahaVıışşşşş Aneyyyy ben naptim böyleeee
Aynen bacim konumuzi zirvede birakalim everestteHahahhahadur zirve yapmadan bırakalım kuzu bu olay uzun uzadıya gidicek yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?