Hayatla ilgili sohbetler ..

Kimi zaman doğru kimi zaman yanlış bı evliliğim var ruh halime gore hmmm nasıl hayal ettin beni 30lu yaslarimda kedili felan
Yoookk kiz töbee ya ne bileyim 25-26 yaslarinda yeni evli gibi düsünmüstüm öyle bi esmisti

Estagfirullah bal çöreği ben kimim hayranım olasin öyle söyleme sevgini kazansam yeter bana Komik bir arkadaşın olayim ben sen bu kalbinle ne degerlisin bilsen.. Biraz kendinden bahset evli misin bekar misin nerelisin
Ayyy çok duygulandım ya sende öyle benim komik arkadaşım senin güzel kalbin kalbimi güzel gördü benim sende coooookkkk değerlisin evliyimm antepliyim fen bilgisi öğretmeniyim su an alan çalışmış gibi yapmaktayimmm sen nerelisin neler yapıyorsun

Allah bagislasin Kuzumm yarismamiz basliyoooooor
Ne yarışması bakiyim valla evde kurban edilicek bı katliam yarismasiysa Chocolita nin topiginde zirve yapıp evi yakma aşamasına geldim hic o topa girmeyeyim sizin yarışma nasilmis bakiyim

ayneen kuzum ben de son senemde staj vs derken sınava çalışamamıştım hiiç doğru düzgün. o sene 70 filan alanlar atandı bizim bölümden. ondan sonra ilahiyat formasyon filan derken nee zamandırr atanan arkadaş müjdesi bile alamıyorum. geçen sene evde çalıştım da başka özel sorunlar vardı, elimden geldiğince yaptım yine olmadı. Bu sene de ikinci senem işte. Evde durmayım çalışayım dedim ücretli yaptım çok güzeldi.. Ama sınavı bile unttum diyebilirim çalışıyorum diye. Alan iyi geçerse nasip diyorum olur belki ama alandan şüpheliyim işte, soru sayısı arttı yeni konular bizee... Öyle işte canım...

Ne yarışması bakiyim valla evde kurban edilicek bı katliam yarismasiysa Chocolita nin topiginde zirve yapıp evi yakma aşamasına geldim hic o topa girmeyeyim sizin yarışma nasilmis bakiyim
Bizimkisi cene yarismasi en cok kim cene calacak yarismasi

Yaa yerimm Anteplisin demek hemserimsin bende antepliyim canım ev hanimiyim. Dogma büyüme istanbuldayim.

Yoookk kiz töbee ya ne bileyim 25-26 yaslarinda yeni evli gibi düsünmüstüm öyle bi esmisti
Yine hayaline yakinmisim ama işte yeni değilim ah ah yeni olsaydım yeni gelin sunumları yapaydim su bardağını kurdalye ile bağlayıp erime vereydim ay dur kuscam kız gece gece hayallerimi batağa soktun

Yine hayaline yakinmisim ama işte yeni değilim ah ah yeni olsaydım yeni gelin sunumları yapaydim su bardağını kurdalye ile bağlayıp erime vereydim ay dur kuscam kız gece gece hayallerimi batağa soktun
Vıışşşşş Aneyyyy ben naptim böyleeee

Seni öyle iyi anlıyorum ki canım benim ücretli de hep çıkmıyor ona çok kızıyorum insan bir alışınca çocuklara kopasi gelmiyor her zil sesi duyunca için buruk oluyor ama umudumuzu kaybetmeyelim bence haktan hayırlısı önce çalışmıyor boşveriyordum ama nedense artık hep bir dürtü var 10 günümüz var alanda iyi yapsak baya çıkarız

Yaa yerimm Anteplisin demek hemserimsin bende antepliyim canım ev hanimiyim. Dogma büyüme istanbuldayim.
Ciddi misin bende diyorum kanım neden ısındı bu kadar Antep candır bende eşimin işi dolayısıyla Kastamonudayim ama antebe gideceğim bir kaç seneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…