- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.101
Mıçtık bacımm miçtıkkkkk gel.sende yap biseyelr boş kalmasın buralar
Dünürüm burasi micma topigi nörek micmayipkız yeter yav topige gelip yazamiyom artık
topige ikinci bir emre kadar micmak yasaklamıştır kızlar duyurulur.
yasağı cigneyenler aslanlara yem yapılacaktır duyduk duymadık demeyin
Dünürüm burasi micma topigi nörek micmayip
Ahhh yapabilsemMıçtık bacımm miçtıkkkkk gel.sende yap biseyelr boş kalmasın buralar
Bencede ya normal muhabbete gecelm neler yaptiniz bittimi isler gucler
Kocan hastaysa en vahimi o tatlim Allah sabir versin ... kitap okumak ne iyidir hele cocuklarla kafalarimiz oyle dagiliyorki kendimize vakit ayiramiyoruz bile bazen.benim isim hic bitmiyokocam hasta oğlum mizmiz ben yorgun....
kitap aldım. burda bi arkadaş tavsiye etmisti. ona baslicam.
sen neler yaptın :)
Kocan hastaysa en vahimi o tatlim Allah sabir versin ... kitap okumak ne iyidir hele cocuklarla kafalarimiz oyle dagiliyorki kendimize vakit ayiramiyoruz bile bazen.
Ben simdi yesil cayimi iciyorum sonra buzdolabimi silip, kizimi uyutucam insallah.
Iki gundur temizlik yaptim bitsin artik , yarin kardesimin kiz arkadasiyla tanismaya gidicem heyecanliyim oyle iste ...
Dunurum mu hani tek dunur ben kalacaktimDünürüm burasi micma topigi nörek micmayip
Dünürüm suan sensin gii biz @samdanla daha cocuklari yapacüükDunurum mu hani tek dunur ben kalacaktim
Mapus damlarina düstü gece gelecekGizzz dilos nettin kendineeee
Heee okey o zaman yoksa micarim aguzunun ortasinaDünürüm suan sensin gii biz @samdanla daha cocuklari yapacüük
Visss anneyy giz agzimi nidecenn duvarima micHeee okey o zaman yoksa micarim aguzunun ortasina
Dün bi mesele gibi bisey olduda o yüzden ellammAma nedennkiiii
Gizz anammm dün tanistik bacim ahil mi galdi gi bendeBeni niye buralara cagürmadün cükilata bacimsöyle baaaalüm
Hee ahlumda galdinGizz anammm dün tanistik bacim ahil mi galdi gi bendeiyi bak kendin buldun yolunu gi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?