- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.141
anam niye beMapus damlarina düsmüs gii
Yohh anam gece 12 de geliyürüümüs dilos sorarihh o zamananam niye be
ban yese pasif yazıyor bu senin gibi olmuş dondurmuş sanki üyelik iptali gibi
ne oldu kocası mı ambargo koymuş nolmuş bu kıza
Kesin birşey yaptıYohh anam gece 12 de geliyürüümüs dilos sorarihh o zaman
Kimle tartistin giii nörünnKesin birşey yaptıiçti içti gene birinin saçına yapıştı kesin ben diyim
geçen bende ban yedimbiriyle tartıştım burda ondan ama dedim ya size de
neyse gelsin görek hele
Aman ne bilem kızKimle tartistin giii nörünn
Dur ben bi baken su konuya bizim giz nasil veryansin vermisAman ne bilem kızbir konu vardı kaynanam ve kocam arasında ki iğrenç muhabbet felan
bende normal yorum yazdım .. sonra kızın biri işte hepiniz boşan demişsiniz boşanmak kolay mı boşansa tekrar evlense gene anlşamasa boşancak mı felan bende sinirlendim evlenip boşanmış oluncayazdım yazdım veryansın ama saygı çerçevesi için deeeee ( dipnot) anam bi baktım kız sen li ben li konuşuyor böyle bi rahat sen bana yazma konu sahibi yazsın falanlar filanlar... bende bu sefer saygıdan çıkıp arsız oldum
seviyen yerlerde sığ düşünceler birşeyler havalar da uçtuneler neler
sonra ban yedim ama 1 güncük kız en son baktığımda hala banlıydıama haklıydım... o yüzden acıdılar herhalde bana sadece 1 gün uzaklaştırma kararı aldım
Bakk bakkkDur ben bi baken su konuya bizim giz nasil veryansin vermis
Kimle tartistin giii nörünn
Senin yazdiklarini hep begeni attim gii okudummmKaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet
Hep manipülasyon. '' Git bakalım kaç gün sığabileceksin baba evine. '' Bunca yıl sen mi vardın? Nereye sığdı bu kadın sen yokken? Çocuk da istemiş, ayağı iyice bağlansın da gidemesin diye. Ucuz kurtulmuş kadın, neyse. Kesinlikle ucuz atlatmış evet. Geçmiş olsun diyelim konu sahibine. O...www.kadinlarkulubu.com
bu sayfa ve 1 sonraki sayfa
Hayır haksız mıyım şimdiSenin yazdiklarini hep begeni attim gii okudummm
Haksiz olun nuu hic bacimm giii sonuna kadar haklisinnHayır haksız mıyım şimdi
ben güzel güzel yazmıştım baktım kız saçmalamış dedim hıııııı deme öyleeeee
anam ben hala okuyorumHaksiz olun nuu hic bacimm giii sonuna kadar haklisinnkiz o meme konusu niydiii gii ne okudum ben ya bide pi sayisi falan yazmis
Valla bende micacam altima gii yarildim gülmekten yorumlaraanam ben hala okuyorum
altıma edecem şindiiiii
buram buram fakeeee
iyi senaryo ama
diyor ki yorum yazmış konu sahibiValla bende micacam altima gii yarildim gülmekten yorumlara
Ayyy aynenn giii hava yastigiii diyüüür Allahimm micacam altimadiyor ki yorum yazmış konu sahibiben buraya çözüm bulursunuz diye geldim alaya aldınız son çare hava yastığı felan ölüyovummmm
Keyfiim yok çikoponcikvegece HayatSevinceGuzel Aycoregi22 D Dilos06 Chocolita @Yasnaz -Adel- A Ayas19 Blue_Peri Limonsuzzcay Diktorya Secret kk birinci noteri B Brunello Cicinelli minik kalp0753 ByNkoaLa Rojjin A n n e y i m K Kendinisevenbirii L Lilaseverr K KurkmantoluS Feminas Tulparr EternaaLLove fenomen
Gelin bacilammm gelin bi toplasahhh
Niye giii dis miKeyfiim yok çiko
K KurkmantoluS ne oldu canım
Yok ya kızlar amannn. Belki ben salakça triplere griyom da kimse anam gibi olamıyo yaa. Kimse düşünemiyo beniNiye giii dis mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?