Hayatla ilgili sohbetler ..

Kuzu beni mıçmıçlıcaksan gelmem ama pıçaklıycaksan gelirim. Kaç gündür yatılı misafirim var. Eşime özel doğum günü planım vardı başbaşa kutlanacak tarzda, bugün yapacaktım. Çöpe gitti. Şuan ölesim var. Topiklere de misafirden ötürü pek giremiyorum. Elveda

Amanınnnn kötü olmuş beee kuzuuuu başka bir gün o agbi tekrar yaşarsın canım tefondan takvimden tarihi ayarlarsinn âaaa bak bugün eşimin doğum günü diyerek yeniden yeni güne merhaba dersin bacımmmmmm sıkma canını

Normalde doğum günü bugün değil zaten ama ben erken kutlama yapacaktım çünkü bayrama denk geliyor doğum günü. Bilmiyorum bakalım daha fazla kalmazlarsa kurtarabilirim planı

Normalde doğum günü bugün değil zaten ama ben erken kutlama yapacaktım çünkü bayrama denk geliyor doğum günü. Bilmiyorum bakalım daha fazla kalmazlarsa kurtarabilirim planı
Hadi inşallah canım halledersin son çinçjnli belalı

Hadii InsAllah Sari Papatyammm sabahlar olmasin ver coskuyuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…