- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.061
Ne edecüüükk bacilaaaAmNn bacılar çok mictik tuvalet kağıdında rekor artış oldu zatii
Daha ne kohdukiii giii micmaya devam iyice bi kohutahhYite gari yiteeee poh kokuyo bura
Kuzu beni mıçmıçlıcaksan gelmem ama pıçaklıycaksan gelirim.Blue_Peri E Efruzi @A n n e y i m @adel8893 B Brunello Cicinelli @MaviKuplik @Cay6 @samdan K KurkmantoluS ByNkoaLa @Yasnaz @Tulparr Diktorya Secret dikkat dikkat bacılar bu topiğeeee mıçmaya gelinnn
Ayyyyy yarıldım ahahshahahhssssChoooo yakalandı
Amanınnnn kötü olmuş beee kuzuuuu başka bir gün o agbi tekrar yaşarsın canım tefondan takvimden tarihi ayarlarsinn âaaa bak bugün eşimin doğum günü diyerek yeniden yeni güne merhaba dersin bacımmmmmm sıkma canınıKuzu beni mıçmıçlıcaksan gelmem ama pıçaklıycaksan gelirim.Kaç gündür yatılı misafirim var. Eşime özel doğum günü planım vardı başbaşa kutlanacak tarzda, bugün yapacaktım. Çöpe gitti. Şuan ölesim var. Topiklere de misafirden ötürü pek giremiyorum. Elveda
Normalde doğum günü bugün değil zaten ama ben erken kutlama yapacaktım çünkü bayrama denk geliyor doğum günü. Bilmiyorum bakalım daha fazla kalmazlarsa kurtarabilirim planıAmanınnnn kötü olmuş beee kuzuuuu başka bir gün o agbi tekrar yaşarsın canım tefondan takvimden tarihi ayarlarsinn âaaa bak bugün eşimin doğum günü diyerek yeniden yeni güne merhaba dersin bacımmmmmm sıkma canını
Hadi inşallah canım halledersin son çinçjnli belalıNormalde doğum günü bugün değil zaten ama ben erken kutlama yapacaktım çünkü bayrama denk geliyor doğum günü. Bilmiyorum bakalım daha fazla kalmazlarsa kurtarabilirim planı
Choooo yakalandı
Burdayimmm giii yaa ama dilos coh ayip giii niye cektin beni böylee ne güzel miciyordummmAyyyyy yarıldım ahahshahahhsssshele dedi o dan çıkmıyor mıcıyor kariii
Hadii InsAllah Sari PapatyammmNormalde doğum günü bugün değil zaten ama ben erken kutlama yapacaktım çünkü bayrama denk geliyor doğum günü. Bilmiyorum bakalım daha fazla kalmazlarsa kurtarabilirim planı
Kabizim kız benBlue_Peri E Efruzi @A n n e y i m @adel8893 B Brunello Cicinelli @MaviKuplik @Cay6 @samdan K KurkmantoluS ByNkoaLa @Yasnaz @Tulparr Diktorya Secret dikkat dikkat bacılar bu topiğeeee mıçmaya gelinnn
Konu sahibine ayıp olmasınBlue_Peri E Efruzi @A n n e y i m @adel8893 B Brunello Cicinelli @MaviKuplik @Cay6 @samdan K KurkmantoluS ByNkoaLa @Yasnaz @Tulparr Diktorya Secret dikkat dikkat bacılar bu topiğeeee mıçmaya gelinnn
Micma topigi bu micin micin bende miciyürümmKonu sahibine ayıp olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?