- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.261
Veda mi olacagduuuKiiiz veya mi ediyosun bayramda giremicek misin bacey❤
aboooo sen koş kol bana koşş ben bakarım sana ❤
Amannn aneyyy yaa herkes bi hava. Normalde makina pek kullanmaz bizim kv. Hepte ben yıkarım bulaşıkları. Gittim makina attım hepsini. Anne bulaşıkları makina koydum dedim. Memnun olmadı bu durumdan. İyi tamam dedi. Hiç umrumda değil. Çıkarsın yıkasın isterse. Şimdiye kadar ne yıkadıysam mal gibi
Basiniz sagolsun Kuzumm yaa .. tühh yaa benimde burda kimsem yok Gülüm bir tek esim o kadar yani varda yok kimsenin kimseye 5 kurusluk faydasi olmuyor ki bacim tirnagin var mi basini kasi yani .. esin niye yardim etmiyor Sana be bacim konustun mu rica ettin mi szcik yardim etsin Sana ya yorulman cok normal bu durumda bütün yok omzuna binmis .. oyy kuzuma kiyamam ya herseyden habersiz oda napsin Annesi❤
Kiiiz veya mi ediyosun bayramda giremicek misin bacey❤
Yine geç kaldım@patilibirhayat @HayatSevinceGuzeell @Aycoregi22 @Dilos06 @Chocolita @Yasnaz-Adel- @Ayas19 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @imzaben kk birinci noteri @Brunello Cicinelli minik kalp0753 ByNkoaLa @Rojjin @A n n e y i m @Kendinisevenbirii @Lilaseverr K KurkmantoluS @Feminas @Tulparr @EternaaLLove @fenomen
Gelin bacilammm gelin bi toplasahhh
ben gidiom canım bayramdan sonra devam edelim hayırlı bayramlar görüşürüz canım
Bu şarkıyı soyleyeceksin isteAyy korkutma kiz benii rahatima cok düskünüm ben ya nörecesem o zaman
Ben 30/cuk yahi dahaŞakacıktan didim de kaç yaşındasın
ama sen çok tatlısın kiyerim seni Allah razı olsun canım benim :) :)
Yidim yidimmmBen 30/cuk yahi daha
Ama 23 luk hatun gbiyim
Yersen
Ajnasbhsja
Ondan bizim kafalar uyuşuyo desene yaslar ayniYidim yidimmmama abbamsın işte gıııı. Ben 24 üm
Kendimi hala 30. Olarak goremedigimden büyümüş hissetmiyirm sanırımYidim yidimmmama abbamsın işte gıııı. Ben 24 üm
Kendine cici bak kankiyok kuzum girmem işler beni bekler
sende mi tencere tava koymazsın kızOndan bizim kafalar uyuşuyo desene yaslar ayni
Tamam çiçeaammmm sen ne dersen o ossunnn Rossummm benimKendimi hala 30. Olarak goremedigimden büyümüş hissetmiyirm sanırım
Sen bana ross de yine de bende yaslanmayayim
Işte ana bu anaaaaaaOyyy Anamm yaa tam karnindaki gibiler desene oyy yirimm yaa nasil tatliii
Böyle varya karnimdan cikarip bagrima basmak istiyorum yaa oyyy
Ben makinayi hic kullanmiommmmsende mi tencere tava koymazsın kız
Tamam çiçeaammmm sen ne dersen o ossunnn Rossummm benim ❤❤❤
Gız o zaman senin yaş benim kv ile tutması lazımBen makinayi hic kullanmiommmmmisafirden misafire ama koymam tabiki granitlerimi cizemem arkedeşşşşş
Oy oy hemen de alistin bak (;sende mi tencere tava koymazsın kız
Tamam çiçeaammmm sen ne dersen o ossunnn Rossummm benim
Ben kışın koyarim yazın foşur foşur yikamayi severim ohh serin serinGız o zaman senin yaş benim kv ile tutması lazımoda misafirden misafire oda ben koyardım o zamanlar. Ama artık hep koyacamm
ohh ohhh şımardım gızzzzzOy oy hemen de alistin bak (;
Yerim seni balim.petegim
Tencerelerine aşık bayanim
Get gız. Canına yazıkBen kışın koyarim yazın foşur foşur yikamayi severim ohh serin serin
Allah allah sabahtan beridir onu koymam bunu koymam diyodun simdi noldu aceppohh ohhh şımardım gızzzzz
Get gız. Canına yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?