- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.281
Gız ben bi tencere tava koymam dedim ne dedimki deliAllah allah sabahtan beridir onu koymam bunu koymam diyodun simdi noldu acepp
Simartirimohh ohhh şımardım gızzzzz
Get gız. Canına yazık
Ben hic koymuyorum iste yazin kendimi islata islata yikarim serinlerimGız ben bi tencere tava koymam dedim ne dedimki deli
Vaktine yazık kızBen hic koymuyorum iste yazin kendimi islata islata yikarim serinlerim
Millet sus esyalarini falan koyuyormus salca falanda yapiyorlarmisYoh anam hic bakmam bulasikMakinasina elime ne gecerse koyarim yakinda benim herifide koyacam
Bulasik yikamaya bayilirimVaktine yazık kız
Makine süs mu :)
Tursu bile oluyorMillet sus esyalarini falan koyuyormus salca falanda yapiyorlarmis
Denicem bendeTursu bile oluyor
Sen daha elinde yıka
Jajsjsbsbsjajjsjsjsjsk
Kız bak bebeiş doğana kadar yorma kendiniBen hic koymuyorum iste yazin kendimi islata islata yikarim serinlerim
Koy canm koy koymak en güzeliben ne var ne yok koyuyom tencere tava da dahil granit de dahilsevmiyom elimde yikamayi
Yok ben o kdr iddialı güzel değilim
Giz cizersin granitleriiiiben ne var ne yok koyuyom tencere tava da dahil granit de dahilsevmiyom elimde yikamayi
Bebis doğunca artikin biri gelse de toplasa dicenDenicem bende
Napalim bizde cocuk yok vakit cokkkkkkkk
Koy canm koy koymak en güzeli
Geldim ballım kaymağaamm geldim@patilibirhayat @HayatSevinceGuzeell @Aycoregi22 @Dilos06 @Chocolita @Yasnaz @adel8893 @Ayas19 @Blue_Perii @LimonsuzzcayDiktorya Secret kk birinci noteri @Brunello Cicinelli @minik kalp0753 ByNkoaLa @Rojjin @A n n e y i m @Kendinisevenbirii @Lilaseverr K KurkmantoluS @Feminas @Tulparr @EternaaLLove @fenomen
Gelin bacilammm gelin bi toplasahhh
herkes aynı seyi dedi ama hic birşeycik olmadi yaGiz cizersin granitleriiii
Kiz bütün gün zaten ona koş buna koş kahve mi icebiliyoruzvalla bakiyom onları elimde yikamak yerine oturup bi bardak kahve icme imkani var. koy bunu koy koy koy yapiyom hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?