- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.221
Oyy Kidemli Annemizsin sen Allah bagislasin Rossumm yaslari kacİki oğlum var canm benim (;
Ben evlendiğinden beri kurbanı hep kendi ailemn yaninda kestm hala daha öyle devam ediyor
Babannemde keseriz aksama kadar orda oluruz
İkinci gün de misafir gibi es tarafına gider köye el gbi gider el gbi donerm
Yoh anam hic bakmam bulasikMakinasina elime ne gecerse koyarim yakinda benim herifide koyacamAybi urun de öyle
Atletler bir tarafa mesela tişörtler bi tarafa
Çok takintiliyim bu konuda
Bulasikta mesela dikkat ederim tabakalar bi tarafa dizili olur cay tabakları da öyle ayırt edeem ama tencerelerimi de kiyarm yani jajahshshajak
Bu evreye gelene kdr çok da cektm be kuzumOyy Kidemli Annemizsin sen Allah bagislasin Rossumm yaslari kac
Ohh anam ne rahatmissin sen gii ne balliymissin vooo
Benimde anam babam burda olaydi bende sen gibi olurdumda iste burda deeller
O zaman bana ne laf isiyon gııı bi tencere koymuyom diiiiAybi urun de öyle
Atletler bir tarafa mesela tişörtler bi tarafa
Çok takintiliyim bu konuda
Bulasikta mesela dikkat ederim tabakalar bi tarafa dizili olur cay tabakları da öyle ayırt edeem ama tencerelerimi de kiyarm yani jajahshshajak
Ben herifi çamaşır makinesine aticamYoh anam hic bakmam bulasikMakinasina elime ne gecerse koyarim yakinda benim herifide koyacam
Tencereyi de koyO zaman bana ne laf isiyon gııı bi tencere koymuyom diiii
Herkes illaki cekiyor demi Rossum bu kayinaile tarafindan nalet getsin yaa hep mu puk gibi olurlar giiiBu evreye gelene kdr çok da cektm be kuzum
Esimde farkına vardı çok şükür artik
Biri eylül de 6 yaşına girecek diğeri 4.5 yasında canm
Kıdemli sayılırız biraz
At gii bende atacün yakinda sürekli elimin altinda gezinüyüürBen herifi çamaşır makinesine aticam
Az kaldı ajsnbsnska
Benmki kadar gezinmiyordurAt gii bende atacün yakinda sürekli elimin altinda gezinüyüür
Amin lüzum cmlemizinkini insHerkes illaki cekiyor demi Rossum bu kayinaile tarafindan nalet getsin yaa hep mu puk gibi olurlar giii
Oyy Masallah kuzumm Rabbim size bagislasin acilarini göstermesin balim
Benimkide evde oldugu zamanlar kedi gibi gii az öteye git yaw diyürüüm gitmüyüürBenmki kadar gezinmiyordur
Habire evde
Hep öyle derler zaten hep öyle göz boyamaya calisirlar hep ayni taktikAmin lüzum cmlemizinkini ins
Valla çekiyor ama eşime sorsan beni tutuyor kv kişisibeni seviyor beni sahipleniyir ama BN nedense hissetmiyirm bunu
Bende zaten o göz yok boyayacakHep öyle derler zaten hep öyle göz boyamaya calisirlar hep ayni taktik
Keske az ötede oynasalarBenimkide evde oldugu zamanlar kedi gibi gii az öteye git yaw diyürüüm gitmüyüür
Boyanan yerlerini bi de ben morla boyarimSenin degil gi herifinin
Bacim cok sicak yaa hic tahammülüm olmuyor valla bide hamilelik bide su tekmelerKeske az ötede oynasalar
Boya anam hakkindirBoyanan yerlerini bi de ben morla boyarim
Jaksjsjdjskkams
Sicak da valla hic cekilmiyirlar soğukta da cekilmiyorlar yanı hic cekilmiyirlarBacim cok sicak yaa hic tahammülüm olmuyor valla bide hamilelik bide su tekmeler
Her türlü cekilmiyor demi bacim yaa garibimde kabullendi gari zatiiSicak da valla hic cekilmiyirlar soğukta da cekilmiyorlar yanı hic cekilmiyirlar
O tekmeleri yerim :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?