- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.241
Tamam abbaTencereyi de koyboşuna su israf etme
Allahim.yerim yaaHer türlü cekilmiyor demi bacim yaa garibimde kabullendi gari zatii
Yaa teyzesii tam kungfu panda oldu oglusumm arka arkaya tekme
Est kız ne ablasıTamam abba
Oyyy Anamm yaa tam karnindaki gibiler desene oyy yirimm yaa nasil tatliiiAllahim.yerim yaa
Kendi hamileliklerm.aklıma geliyor
Benim büyük hic kipirdamazdi doğdu yine kipirdamadio kdr agir bi çocuktu ki maşallah
İkincisi de tekmelemekten karnını deliyordu
Çıktı her yeri tekmelemeye başladı
Doğduktan sonra keşke hep içimde kalsaydi diyeceksinOyyy Anamm yaa tam karnindaki gibiler desene oyy yirimm yaa nasil tatliii
Böyle varya karnimdan cikarip bagrima basmak istiyorum yaa oyyy
Valla mii giii voooDoğduktan sonra keşke hep içimde kalsaydi diyeceksin
Hahahshshaj
Uykusuz her geceeeeee yorgun olesiyeeeee unutur muyum seni yorulsam her geceeeeeee şarkısını soyleceksinValla mii giii vooo
Ayy korkutma kiz benii rahatima cok düskünüm ben ya nörecesem o zamanUykusuz her geceeeeee yorgun olesiyeeeee unutur muyum seni yorulsam her geceeeeeee şarkısını soyleceksin
Benim bir uykum vardı top patlasa uyanmazdm
Şimdi tik diyor uyaniyirmhala daha
Jajajshsjsja
Şakacıktan didim de kaç yaşındasınEst kız ne ablası
Elin bos mu geldin gii Sen
Kuzumm yeni çıktım işten yoruldum valla@patilibirhayat @HayatSevinceGuzeell @Aycoregi22 @Dilos06 @Chocolita @Yasnaz @adel8893 @Ayas19 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @imzabenkk birinci noteri @Brunello Cicinelli minik kalp0753 ByNkoaLa @Rojjin @A n n e y i m @Kendinisevenbirii @Lilaseverr K KurkmantoluS @Feminas Tulparr @EternaaLLove @fenomen
Gelin bacilammm gelin bi toplasahhh
Hadi gecmis olsun Kuzumm son gün ya kalabalik olur bacimKuzumm yeni çıktım işten yoruldum vallabi kalabalık bi kalabalık anlatamam
Yeni gordum canim yazdgni kusura bakmagörümce mi olcanay çok hayacanli yaaa.
yeşil çay hiç denemedim ben. sade mi iciyosun tarçınlı vs mi :)
aksam yazamadim bi türlü kusura bakma canım ya
Sagol canim seninde bayramin mübarek ve hayirli olsun bende öptüm Aminn cümlemizinarkadaşlar şimdiden bayramınız mübarek olsun sizleri öpüyorum. allah herkesin yar ve yardımcısı olsun :)
Yeni gordum canim yazdgni kusura bakma
Evet cok heyecanli bi.gundu dun cok guzel gecti ilk defa bu sifatta biriyle tanistim insaallah gorumce degil abla kardes olabilirz
Yesil cayi sallama cay aldim cnm onu iciyorum aklima estikce
İÇERİMMMMMMM gülümmmmm
Sagol canim seninde bayramin mübarek ve hayirli olsun bende öptüm Aminn cümlemizin❤
Kiiiz veya mi ediyosun bayramda giremicek misin baceybayramdan sonra görüşürüz canısı
aslında ben de alabilirim o şekilde. ama dişi sarartiyo diye biliyorum sallama çaylar. biraz dikkat et fark görürsen birakirsin sen de :)
ben de görümce olcam ne zaman nasip olursa :)
iyi geçmesine çok sevindim yaaaa. özellikle görümce fobisi varken yurdumdaAllah ağzınızın tadını bozmasın :)
nasıl icersin beybisiyanına ne istersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?