Hayatla ilgili sohbetler ..

Biz senün oglunu alacük sana göstermicükkkkkk
Benimkide tekmeliyürmüdür aceppp
Giiii icgüveysi mi alacan oglusumu dünüüür virmemmm oglumi virmemmmm asil biz senin gizi alacük eve hizmetci edecüük onu donlarimi yihatacüün ona cadi gaynana olacüünn senin ki daha güccük gii

Giiii icgüveysi mi alacan oglusumu dünüüür virmemmm oglumi virmemmmm asil biz senin gizi alacük eve hizmetci edecüük onu donlarimi yihatacüün ona cadi gaynana olacüünn senin ki daha güccük gii
Sen sen koskoca bihter seni seni varya seni naparuk bilüyün mü aklin sasar benim pamık kizima heeee
Olsun giiii hareketleri gozukuyurrrrr ultrasonda atiyudur illaki

Sen sen koskoca bihter seni seni varya seni naparuk bilüyün mü aklin sasar benim pamık kizima heeee
Olsun giiii hareketleri gozukuyurrrrr ultrasonda atiyudur illaki
Senin gizii eve katya yapacüünn katya diye cagiracünn onu havuc suyumu getir diyecüünn

Kiz bütün gün zaten ona koş buna koş kahve mi icebiliyoruz
Yok anne etkinlik yok anne oyun yok hatun cay yok hatun iki mucuk yok abla sunu yap iflahim.kesildi

offff al benden de o kadar ross yaa velet kitap begenmiyo. okurken elimden aliyo firlatiyo baska kitap veriyo. ona basliyom gene firlatiyo baska getiriyo. o da kesmez ciz ciz o da yetmez mutfakta ne kadar tencere tava varsa yere indirir oturur yerde yemek pisiririz yemeği uykusu toplamasi kaldirmasi banyosu bilmem nesi bazen makineyi bosaltacak vaktim olmuyo kirliler yığılıp kaliyo tezgahta dün en son kahveyi lavaboya döktüm oturdum ağladım yeter ya diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…