- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.321
Bahacann tabii sonra senin elinden alacüüük onuNöreeeem giii anlanmacaehhhh iste bahiyokkkk napakkk benim damatcim nasil
Herseyde bizden beklenmez ki yawwKiz bütün gün zaten ona koş buna koş kahve mi icebiliyoruz
Yok anne etkinlik yok anne oyun yok hatun cay yok hatun iki mucuk yok abla sunu yap iflahim.kesildi
Biz senün oglunu alacük sana göstermicükkkkkkBahacann tabii sonra senin elinden alacüüük onu
Senin damatta iyi gii tekmeleyip durur nörecek
İate bekleniyor be betoHerseyde bizden beklenmez ki yaww
Oyle dua edilmez Allah güzel güzel hizmetcili evler villalar versn denirAgzin bal gaymak recel yisinnn giii
Giiii icgüveysi mi alacan oglusumu dünüüür virmemmm oglumi virmemmmmBiz senün oglunu alacük sana göstermicükkkkkk
Benimkide tekmeliyürmüdür aceppp
Ben simdiden yoruldum hayatttttttttttİate bekleniyor be beto
Beni bunlar yordu
Allah Sana bi Katya ve ednan ziyagilin yalisindan virsin bacimmOyle dua edilmez Allah güzel güzel hizmetcili evler villalar versn denir
O yalidan versn ama aşkı memnu ikiyi yasatmasinAllah Sana bi Katya ve ednan ziyagilin yalisindan virsin bacimm
Sen sen koskoca bihter seni seni varya seni naparuk bilüyün mü aklin sasarGiiii icgüveysi mi alacan oglusumu dünüüür virmemmm oglumi virmemmmmasil biz senin gizi alacük eve hizmetci edecüük onu donlarimi yihatacüün ona cadi gaynana olacüünn senin ki daha güccük gii
Gelen geldi ustumeeeeeeeBen simdiden yoruldum hayattttttttttt
Behlülle bihter yogsaa sorun yoh bacim al tepe tepe kullan ve katyadan da sabahlari domates suyunu isteO yalidan versn ama aşkı memnu ikiyi yasatmasinajannshsjsjanana
ayyy geçer inşallah betomm yaaaCok gecmis olsun kürklüm
Yav sorma çikoo hiç halım dermanım yohhhVisss aney hala mi sis gii
Senin gizii eve katya yapacüünn katya diye cagiracünn onu havuc suyumu getir diyecüünnSen sen koskoca bihter seni seni varya seni naparuk bilüyün mü aklin sasarbenim pamık kizima heeee
Olsun giiii hareketleri gozukuyurrrrr ultrasonda atiyudur illaki
Dizlerine kapandim dunyanin namert yuzuneGelen geldi ustumeeeeeee
Gecmis ossun bacim yaayyy geçer inşallah betomm yaaa
Yav sorma çikoo hiç halım dermanım yohhh
Kiz bütün gün zaten ona koş buna koş kahve mi icebiliyoruz
Yok anne etkinlik yok anne oyun yok hatun cay yok hatun iki mucuk yok abla sunu yap iflahim.kesildi
Sağol çikomGecmis ossun bacim ya
Gızarun cok gızarunSenin gizii eve katya yapacüünn katya diye cagiracünn onu havuc suyumu getir diyecüünn
Ahahahah
Yüksel bibigim
Yukselinecek KDar da var bi giderm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?