- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.341
Ossun gii iyi para viririm zengin olurla benim oglanlaGızarun cok gızarun
Hahayyyyy senin oglan buna izin vercek mi sankiiiiOssun gii iyi para viririm zengin olurla benim oglanla
Virir gii niye vermesinHahayyyyy senin oglan buna izin vercek mi sankiiii
Ben onun gozunu boyarim gerekirse gozunu oyarimVirir gii niye vermesin
Hoppp hoppp hopp hooppp hooppp neyi oyuyüprspnn giz dünür sen kabak mi oyüyürsüünn bahalleeeBen onun gozunu boyarim gerekirse gozunu oyarim
Olursa alsin kocalar isleri ne beeeeeee
Giiiz dünürümmm özledim Seni gel accük sarilahhhnerde beeee hep ben aliyomona kalsa hic bisey almamiza gerek yok anası kılıklı herif
işe bi donuyum de o zaman görecek o para nasil harcaniyo
O zaman seni oyarim kaynana kaynanaaaaa kaynanalik yapmucün o zaman sana manken gibi kiz verecüzzzzHoppp hoppp hopp hooppp hooppp neyi oyuyüprspnn giz dünür sen kabak mi oyüyürsüünn bahalleee
Birak o alsin öküz heriflernerde beeee hep ben aliyomona kalsa hic bisey almamiza gerek yok anası kılıklı herif
işe bi donuyum de o zaman görecek o para nasil harcaniyo
Manken mi giiz onun daha eli ayag bacag yohtuurr gii ne mankeni anammO zaman seni oyarim kaynana kaynanaaaaa kaynanalik yapmucün o zaman sana manken gibi kiz verecüzzzz
Eeee anasina cekerseManken mi giiz onun daha eli ayag bacag yohtuurr gii ne mankeni anamm
Valla benim oglusumda babasina cekerse aman Allahimmm afet afetEeee anasina cekerse
Anasi 1.80 heheyyttt
Eee tamam iste dunurum boyu buyuna huyu huyuna ee daha ne anacimValla benim oglusumda babasina cekerse aman Allahimmm afet afet
Vallaha gii oyy severim ben onlari bize boy boy torunlar virsinler anamEee tamam iste dunurum boyu buyuna huyu huyuna ee daha ne anacim
Menemen bardagi gibi dizsinler dadalarıVallaha gii oyy severim ben onlari bize boy boy torunlar virsinler anam
Hee valla gii en az 5 dene istiyek senin giz durmadsn dogursunMenemen bardagi gibi dizsinler dadaları
Aynen canım valla insanlar değişikHadi gecmis olsun Kuzumm son gün ya kalabalik olur bacim
Niye kiz nolduAynen canım valla insanlar değişik
bebitoooooommmm napiyon pandamizin anası sarilak tabi kızGiiiz dünürümmm özledim Seni gel accük sarilahhh
Birak o alsin öküz herifler
Hepsi mi anasi kilikli olur yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?