- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.361
Süt kardesleri izliyorumm Bacimm gel bide öpem Seniibebitoooooommmm napiyon pandamizin anası sarilak tabi kız
Süt kardesleri izliyorumm Bacimm gel bide öpem Senii
Esim izleyek dedi internetten actik Dünürümonu nerden buldun kızvalla iyi olmuş bol bol gül en güzel şey
öp beybisi tabisiben de seni opuyum
sen ne zaman bebiş için alışveriş yapcan
sana tecrübelerimi aktarayim
Esim izleyek dedi internetten actik Dünürüm
Eylül ekim gibi baslayah diyoruz Kuzum ama Annemler zaten besigi puseti bebek arabasini falan almis bile
Ilk torun ya annemler cok heyecanli annem bi bebek takim elbisesi almis onu sevip sevip duruyormus babam diyorduanaaaaammm aceleye bak heeemaşallah diyeyim ben yine :)
aslında şimdi hep yazlıklar indrime giriyo bebitom. 6-9 aylık kıyafetleri alabilirsiniz indirimden beğenerek
ille son zamani bekliceksen de hepsini birdem alma cok pahalıya geliyoyetmiyo valla
Ilk torun ya annemler cok heyecanli annem bi bebek takim elbisesi almis onu sevip sevip duruyormus babam diyordu
Deemee kiz ay o zaman bakalim bari bi Kuzum yaa
Sagol Kuzum allah razi olsun cok iyi olurben sana aldığım markalari da yazarimburdan reklama giriyosa özelden yazarim. gez bak vaktin varken agirlasmamisken :) fikrin olur. paraya da çok sıkışmış olmayinca rahat rahat alırsın
Kiyamam yaaa ben sanaoffff al benden de o kadar ross yaa velet kitap begenmiyo. okurken elimden aliyo firlatiyo baska kitap veriyo. ona basliyom gene firlatiyo baska getiriyo. o da kesmez ciz ciz o da yetmez mutfakta ne kadar tencere tava varsa yere indirir oturur yerde yemek pisiririzyemeği uykusu toplamasi kaldirmasi banyosu bilmem nesi bazen makineyi bosaltacak vaktim olmuyo kirliler yığılıp kaliyo tezgahta dün en son kahveyi lavaboya döktüm oturdum ağladım yeter ya diye
Ahahahhahahahahhahaburdan aldim o elenktirigi ben. hem akroslar bosa yukselmezlerbende de var minnak bi akros ordan biliyom
Kız ben giyim mağazasında çalışıyorum gör çılgın gibi alışveriş yapıyor insanlar ben para harcamamak adına eskiyi yeni yapıyorumNiye kiz noldu
Aynen bacimm kiskananlar catlasin biz miclamaya devam edecüüük hadi baglimmmKıskanmışlar bizim muhabbetimizi heheee banlamişlar
Kıskananlar catlasınnn kıskananlar catlasınnn hadi onları miçlayalımm bacımmmAynen bacimm kiskananlar catlasin biz miclamaya devam edecüüük hadi baglimmm
Miclayahhh bacimm mictikca miclayahh da görsünler baagam miclamak niimisKıskananlar catlasınnn kıskananlar catlasınnn hadi onları miçlayalımm bacımmm☺☺☺☺
Akşam görürlerrrr durumlarda nasıl miçlanıyorMiclayahhh bacimm mictikca miclayahh da görsünler baagam miclamak niimis
Aynen bacimm görsünler bagamm micmak neymiiss toplarik bizim kizlari micarihh bi güzelAkşam görürlerrrr durumlarda nasıl miçlanıyormıçacağızzzz☺☺☺
Bende sanırım ameliyat olacağım. Transfer olmak için hazırlanırken kist çıktı. Ameliyattan ne kadar sonra transfer olur diye merak ediyorum. Size 2 aymı dediler?Selam kızlar bnde 23 yaşındayım evliyim tüp bebek tedavisi görüyorum 2 hafta önce ameliyat oldum laparoskopi ameliyatı kistlerim vardı Eylül’de de transfer olacak inşallah nasip olursa bnde burayı 3 yıl önce keşfettim iyi ki gelmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?