Hayatla ilgili sohbetler ..

onu nerden buldun kız valla iyi olmuş bol bol gül en güzel şey

öp beybisi tabisi ben de seni opuyum

sen ne zaman bebiş için alışveriş yapcan

sana tecrübelerimi aktarayim
Esim izleyek dedi internetten actik Dünürüm
Eylül ekim gibi baslayah diyoruz Kuzum ama Annemler zaten besigi puseti bebek arabasini falan almis bile

Esim izleyek dedi internetten actik Dünürüm
Eylül ekim gibi baslayah diyoruz Kuzum ama Annemler zaten besigi puseti bebek arabasini falan almis bile

anaaaaammm aceleye bak heee maşallah diyeyim ben yine :)

aslında şimdi hep yazlıklar indrime giriyo bebitom. 6-9 aylık kıyafetleri alabilirsiniz indirimden beğenerek
ille son zamani bekliceksen de hepsini birdem alma cok pahalıya geliyo yetmiyo valla

Ilk torun ya annemler cok heyecanli annem bi bebek takim elbisesi almis onu sevip sevip duruyormus babam diyordu
Deemee kiz ay o zaman bakalim bari bi Kuzum yaa

Ilk torun ya annemler cok heyecanli annem bi bebek takim elbisesi almis onu sevip sevip duruyormus babam diyordu
Deemee kiz ay o zaman bakalim bari bi Kuzum yaa

ben sana aldığım markalari da yazarim burdan reklama giriyosa özelden yazarim. gez bak vaktin varken agirlasmamisken :) fikrin olur. paraya da çok sıkışmış olmayinca rahat rahat alırsın

ben sana aldığım markalari da yazarim burdan reklama giriyosa özelden yazarim. gez bak vaktin varken agirlasmamisken :) fikrin olur. paraya da çok sıkışmış olmayinca rahat rahat alırsın
Sagol Kuzum allah razi olsun cok iyi olur

Kiyamam yaaa ben sana
Valla bnmde öyleydi ne diyeyim
Çok zor samdanm çocukla uğraşmak evi toparlamak çok zor cidden bize sabir versin Allah

Bende sanırım ameliyat olacağım. Transfer olmak için hazırlanırken kist çıktı. Ameliyattan ne kadar sonra transfer olur diye merak ediyorum. Size 2 aymı dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…