Hayatla ilgili sohbetler ..

Geldim dünürum sende hosgeldin benim dada aglayıp duru gaynanama noldiyyyyyy diyeeeee
Hosgeldinnn bende hosbuldumm dünürümm senin dadaya söylee ben hic biyerem gitmedim Yavrucüüümm sadece gitmis gibi yaptim anneyyy benim pandada Annee benim gaynana nördü acep kac gündür haber alamiyohh diyordu

Hosgeldinnn bende hosbuldumm dünürümm senin dadaya söylee ben hic biyerem gitmedim Yavrucüüümm sadece gitmis gibi yaptim anneyyy benim pandada Annee benim gaynana nördü acep kac gündür haber alamiyohh diyordu
Sana özlemimizden bihteri açıp açıp izlüyrükkkk ağliyrükkkk

Hayirdir balimmm

Yakınımız trafik kazası yapmış canım ya eşi de kendi de daha 30 yaşında vefat etmişler. Yeni daha haber aldık bizde. Gelinimizin memleketine yakın yerde yapmışlar kazayı, ordan çıkmışlarda artık dönüş yolundayken olmuş kaza. Çok üzüldüm ya şimdi ikisi de gelinimizin memleketinde bizler de bekliyoruz işte

Ayy cok üzüldüm canim yaa tühh cok genclermis Allahim rahmet eylesin basiniz sagolsun kuzumm ne diyecegimi bilemiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…