- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
- 138
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.381
Evet 2 at dedi doktor canımBende sanırım ameliyat olacağım. Transfer olmak için hazırlanırken kist çıktı. Ameliyattan ne kadar sonra transfer olur diye merak ediyorum. Size 2 aymı dediler?
Hee ban yidiydim ama döndüm bugünGünaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrr
Bihter'e ne olduban yemiş
Niye kızzzzHee ban yidiydim ama döndüm bugün
Geldim dünürum sende hosgeldin benim dada aglayıp duru gaynanama noldiyyyyyy diyeeeeeNerdesiniz bacilammmm
Yoh anam yaa kimseye kist mist dimedim bdv konusuna dilosu etiketledim okusun diyimm ona banlamislarNiye kızzzz
Ne yaptınnn
kimin tavuğuna kışt dedin
Hosgeldinnn bende hosbuldumm dünürümm senin dadaya söylee ben hic biyerem gitmedim Yavrucüüümm sadece gitmis gibi yaptim anneyyyGeldim dünürum sende hosgeldin benim dada aglayıp duru gaynanama noldiyyyyyy diyeeeee
Bu kadar masumane olduğunu düşünmüyorumYoh anam yaa kimseye kist mist dimedim bdv konusuna dilosu etiketledim okusun diyimm ona banlamislar
Sana özlemimizden bihteri açıp açıp izlüyrükkkk ağliyrükkkkHosgeldinnn bende hosbuldumm dünürümm senin dadaya söylee ben hic biyerem gitmedim Yavrucüüümm sadece gitmis gibi yaptim anneyyybenim pandada Annee benim gaynana nördü acep kac gündür haber alamiyohh diyordu
Valla giii infaz kararimda bi yaziyorduBu kadar masumane olduğunu düşünmüyorum
Demee kiizz valla bende bu boslukta kendimi izliyordum iyi oynamisim haSana özlemimizden bihteri açıp açıp izlüyrükkkk ağliyrükkkk
Valla iyi cilve naz yapiyin heeeeeeDemee kiizz valla bende bu boslukta kendimi izliyordum iyi oynamisim ha
Yohh giii o kadede deeelValla iyi cilve naz yapiyin heeeeee
Hayirdir balimmmKızlar çok canım sıkkın yaa
Hayirdir balimmm
Ayy cok üzüldüm canim yaa tühh cok genclermis Allahim rahmet eylesin basiniz sagolsun kuzumm ne diyecegimi bilemiyorum yaaYakınımız trafik kazası yapmış canım ya eşi de kendi de daha 30 yaşında vefat etmişler. Yeni daha haber aldık bizde. Gelinimizin memleketine yakın yerde yapmışlar kazayı, ordan çıkmışlarda artık dönüş yolundayken olmuş kaza. Çok üzüldüm ya şimdi ikisi de gelinimizin memleketinde bizler de bekliyoruz işte
Ben de canım benim ya boğazıma birşey oturdu elim kolum hiç canım kalmadı öyle oturdum kaldımAyy cok üzüldüm canim yaa tühh cok genclermis Allahim rahmet eylesin basiniz sagolsun kuzumm ne diyecegimi bilemiyorum yaa
Akraba miydi Kuzum yaBen de canım benim ya boğazıma birşey oturdu elim kolum hiç canım kalmadı öyle oturdum kaldım
Aynen kuzum Akrabamız.. Hayat valla böyle birşey işteAkraba miydi Kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?