- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
gerçekten öylee
işe geri dönecek misin, artık kariyer bitisi mi
Önce dogur şekerim ondan sonra çalışırsınBende calismak istiyorummmm yaaaa
Hemen hemen aynı yaştayız, nasılsınmerhabaaa
Merhaba son beş senedir hayattaki öncelikli hedefim 2.kez anneliği tatmaktı ...çok şükür tekrar hamileyim...
diğer hedeflerimde biraz her telden
* iyi bir eş arkadaş anne abla evlat olmak ...
*Çocuklarıma güzel bir gelecek hazırlamak
*Etrafımdaki herkesin insan hayvan ayırt etmeden hayatına muhakkak az çok demeden dokunabilmek maddi manevi bir fayda sağlayabilmek ...
*Ruhumuza iyi gelmeyen samimiyetsiz insanları hayatımızdan uzak tutabilmek
*Huzurlu sağlıklı Bilge bir yaşlılık yaşayabilmek
*her fırsatta kendimi geliştirmeme yardımcı olacak şeylerle meşkul olmaya çalışmak (dil öğrenmek -pilates yüzme yapmak -kuran öğrenmek -motor ehliyeti kursuna gitmek vs...)
*anladığım kadarıyla borsa yatırım vs...meşkul olmak
*umreye gitmek
*daha önce görmediğim rotalara seyahat etmek
*bol bol fotoğraf arşivi oluşturmak
Kiz doguruncada calisamam kiii burda meslegimi icra edemiyorum nalet getsinÖnce dogur şekerim ondan sonra çalışırsın
Kaç yaşında evlendin de kaç yaşında doğum yaptınHayırlı akşamlarr. İyi oldu canım açtığın. Bende 23 yaşındayım iki kız çocuğu annesiyim,hep iki kızım olsun istemişimdir. Varlıklarına çok şükür. Hayattaki tek hedefim kızlarımı elimden geldiğince her konuda geliştirmek çünkü onlara yeni şeyler öğrettikçe kendimde bundan faydalanıyorum. Rabbim anneliği isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşAllah.
Bende calismak istiyorummmm yaaaa
23 yaşındayım ahçılık şef eğitimleri aldım kendi dükkanımızi açtık kapattım evlendim 4 senelik evliyim kocasını seven delüü hatunnn eeee sizleri de çokk seviyorummmkısmet olursa bir ay sonra iki tane bebek alıp gelicem buraya
Kuzucum ana olmak böyle bişey işte +yönlerin de var -yonleride olsun bebekle ilgilenmekte güzel balık neguzel kk gibi bir mesleğin var daha neeeKiz doguruncada calisamam kiii burda meslegimi icra edemiyorum nalet getsin
Bende iyim hamdolsun işten güçten fırsat bulunca burdayım
ben atama bekliyorum, bir yandan da tekrar sınava gircem bu sene. ahh olsaa hayatımın sonuna kadar çalışırım. Eğer olmazsa da yeni dönem de tekrar başvuracağım, ücreetli öğretmenlik yapmıştım da bu sene.
23 yaşındayım ahçılık şef eğitimleri aldım kendi dükkanımızi açtık kapattım evlendim 4 senelik evliyim kocasını seven delüü hatunnn eeee sizleri de çokk seviyorummmkısmet olursa bir ay sonra iki tane bebek alıp gelicem buraya
Ayyyy sorma bacım sorma yemekten gına geldi artık öyle sebze yemek hayatta fasulye patlıcan biber dolması hayatta yemez etçil bizim ki bazen diyorummm kasabın kiziylan evlenseydinkııızz eşiin ne sever senin yemekleriii
Öyle valla Dilosum dogru diyorsun ben burda sizleri tanimisim daha ne isteyem aneyyKuzucum ana olmak böyle bişey işte +yönlerin de var -yonleride olsun bebekle ilgilenmekte güzel balık neguzel kk gibi bir mesleğin var daha neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?