Hayatla ilgili sohbetler ..

işe geri dönecek misin, artık kariyer bitisi mi

ben atama bekliyorum, bir yandan da tekrar sınava gircem bu sene. ahh olsaa hayatımın sonuna kadar çalışırım. Eğer olmazsa da yeni dönem de tekrar başvuracağım, ücreetli öğretmenlik yapmıştım da bu sene.

ne güzelll, hepsii gerçekleşsin inşallahh

Kaç yaşında evlendin de kaç yaşında doğum yaptın

kııızz eşiin ne sever senin yemekleriii

Kiz doguruncada calisamam kiii burda meslegimi icra edemiyorum nalet getsin
Kuzucum ana olmak böyle bişey işte +yönlerin de var -yonleride olsun bebekle ilgilenmekte güzel balık neguzel kk gibi bir mesleğin var daha neee

Bende tanımak istediklerimi etiketleyeyim bari

Rojjin Bizim oralı sende anlat kendini
T Tatlianne20 Tatildesin biliyorum ama buralarıda unutma canım
Chocolita Seni çok merak ediyoruumm anlaat kenddiiiinii
C Cay6 Tanıştık ama sende gel hanii
A Ayas19 beğeni kraliçemmm -Adel- burdaymış zaten
Kara_gozlum canım tanıştık ama unutmadım seni

Allah hayırlı kapılar açsın ya inşallah atanirsi canım :) ben de baya cabalardan sonra atanmistim. hatta olmazsa da olmasın yeter artik oturur cocuk yaparim diyodum

Aaa ne güzel, darısı bize inşallah. Hayırlısıyla bi yuvamı kurabilseydim bu arada bende aşçılık okudum 93lüyüm

kııızz eşiin ne sever senin yemekleriii
Ayyyy sorma bacım sorma yemekten gına geldi artık öyle sebze yemek hayatta fasulye patlıcan biber dolması hayatta yemez etçil bizim ki bazen diyorummm kasabın kiziylan evlenseydin

Kuzucum ana olmak böyle bişey işte +yönlerin de var -yonleride olsun bebekle ilgilenmekte güzel balık neguzel kk gibi bir mesleğin var daha neee
Öyle valla Dilosum dogru diyorsun ben burda sizleri tanimisim daha ne isteyem aneyy Bide Senin güzel haberlerini alalim InsAllah burda bekleyen herkesin güzel haberlerini alalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…