- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Yaaa ne güzel olsun seninde vardır bir kısmetin şekerim bekle beyaz atlı prens çıkar karşınaAaa ne güzel, darısı bize inşallah. Hayırlısıyla bi yuvamı kurabilseydimbu arada bende aşçılık okudum 93lüyüm
Merhaba canımBende tanımak istediklerimi etiketleyeyim bari
@Rojjin Bizim oralı sende anlat kendini
@Tatlianne20 Tatildesin biliyorum ama buralarıda unutma canım
@Chocolita Seni çok merak ediyoruumm anlaat kenddiiiinii
@Cay6 Tanıştık ama sende gel hanii
A Ayas19 beğeni kraliçemmm @adel8893 burdaymış zaten
Kara_gozlum canım tanıştık ama unutmadım seni
Var var 2 yıldır birlikteyizYaaa ne güzel olsun seninde vardır bir kısmetin şekerim bekle beyaz atlı prens çıkar karşına
Ayyyy sorma bacım sorma yemekten gına geldi artık öyle sebze yemek hayatta fasulye patlıcan biber dolması hayatta yemez etçil bizim ki bazen diyorummm kasabın kiziylan evlenseydin
Senin basini baglayalim burda el birligiyle dur sen29 yaşındayım , katibim, müzmin bekarim, koca ariyorum
Kız sağolsun kendi de bana baka bakaaaa biseyelr yapıyor öğrenmiş çaktırmadaneee aşçı olunca beklenti büyük tabii kıızz napsınnn
Evlilik nezmanVar var 2 yıldır birlikteyiz
29 yaşındayım , katibim, müzmin bekarim, koca ariyorum
Burada benim gibi o kadar cok kiSenin basini baglayalim burda el birligiyle dur sen
Ayyy canim benim fazla giremiyorum dolma sariyorum şu an yarına hazirliyorumBende tanımak istediklerimi etiketleyeyim bari
@Rojjin Bizim oralı sende anlat kendini
@Tatlianne20 Tatildesin biliyorum ama buralarıda unutma canım
@Chocolita Seni çok merak ediyoruumm anlaat kenddiiiinii
@Cay6 Tanıştık ama sende gel hanii
A Ayas19 beğeni kraliçemmm @adel8893 burdaymış zaten
Kara_gozlum canım tanıştık ama unutmadım seni
Ya var bır sürüçok seçici olma evlen gitsinci ben olabilir miyim noooluuuurrrkesin vardir cevrende öyle boş boş konuşan
Hemen hemen aynı yaştayız, nasılsın
Ah keşke bilsem..Evlilik nezman
Seninle biz ilgilenicez dur SenBurada benim gibi o kadar cok kibana sıra gelmiyo
Bence en güzeli ilerde kızlarınla abla kardeş gibi görünürsün17 dimde evlendim,19 umda anne oldum 2. 22 yaşında oldum hayat bunu gerektirdi kader kısmet diyelim. Onlarla büyüyorum mutluyum iki kızımla çok şükür. Dışarıda falan kızlarımla görenler ya teyzeleri ya ablaları sanıyor bi avantajı bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?