- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.641
one gı eyvahlarım olsunBakk seni izlemeye aldim ona göre
Iyi uykular Bebisim
Bennnnnnkısırdan bişey çıkmadı kim uyuyor onu bari yapıyım
valla ben sabah buraya bir girdim saat saat 9:00 bir daha çıkamadım 138.sayfadan başlıyorumHe ya nurlu söyledide geleyim dedim
Ne varmış burda konu ne canikom
Vayy beee demek benim bildirimimi es gectin hiii vayyy beeee breh breh beehgeldi geldi de es geçtiydim
AleykümselamBu arada cümleten selamun aleyküm
a.s burda herşey var kısır günleri altın günü kayınvalide kayınpeder görümce başka nelerdiBu arada cümleten selamun aleyküm
anlamam ben valla zaten etiketleyemiyorum kürklü diyorum pati diyorum nicklere okumadın mıVayy beee demek benim bildirimimi es gectin hiii vayyy beeee breh breh beeh
ne yapmam gerekiyor bu konudaVayy beee demek benim bildirimimi es gectin hiii vayyy beeee breh breh beeh
a.s burda herşey var kısır günlerialtın günü kayınvalide kayınpeder görümce başka nelerdi
Bisey yapmana gerek yok be kuzu ne yapacanne yapmam gerekiyor bu konuda
tabi sen takip edecen bişey yapmama gerek yokBisey yapmana gerek yok be kuzu ne yapacan
bugünkü konu kısırdıOooo tam kaynıyor kazan desene
Kv ,kp, görümce deyincede keyfim kaçıyor
Hahaha hadi o zaman sende beni izle benim profile gir solda izle yazior oraya basivertabi sen takip edecen bişey yapmama gerek yok
çip gibi takipteyimHahaha hadi o zaman sende beni izle benim profile gir solda izle yazior oraya basiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?