Hayatla ilgili sohbetler ..

Merhaba bende kısaca tanıtayım kendimi doğma büyüme istanbul'luyum eşim Balıkesir'li
5 senedir evliyim 32 yaşındayım baldan tatlı 1 oğlum var 22 aylık hamdolsun
Yaşım geçmekte olduğu için 2.çocuğu istiyorum nasip olur inşallah sağlıkla
2,5 ay önce kürtaj oldum

Bende geldim :) son arizonalardan sonra burasıda kaynıyor gibi:) ne yapıyorsunuz kızlaaarrrr? Benim canım sıkkın burnum akıyor alerjiden dolayı. yılın 6 ayında soğuk diye grip oluyorum kalan 6 ayda da polenler yüzünden

Hosgeldin :)
Allah bagislasin en kisa zamanda 2. mucize haberinide alirsin InsAllah Allah büyük yasin hicte o kadar büyük degil

bugünkü konu kısırdı oku istersen sayfa 138 den başlıyor

Birkaç sayfa okudumda ağzım sulandı ya off olsada yesek kısırı da pek severim
Geçen gün ablamın arkadaşı yapmış ama sarımsak katmış onlar öyle yapıyolarmış ben sarımsağı çok severim ama kısıra katmam bulgurun tadını bastırmıştı pek beğenemedim ama ayıp olmasın diye yedim

Kızlar benim kociş bu aralar saçlarıma takmış durumda illa boyat diyor beyazlarım var biraz gözüne batıyor neneler gibi oldun diyor (pekde kibar) her ay nasıl uğraşcam rapunzel gibi saçlarım var zaten kuaförlere para yetişmez alıp ablama boyatayım diyorum eskiden öyle yapardık ama kestir demeyin kıyamam saçlarıma her ay boyatmak lazım dimi ya bide boyalar çok yıpratıyor saçlarım eskiden kızıldı çok yıprandı 12 senedir boyatmıyorum adam tutturdu önümüzdeki aya ablama boyatayım dedim küllü kumral istiyorum hangi markayı önerirsiniz bacılar şöyle doğal içerikli bişey yokmu şimdi bu saçlara en az 3 kutu boya lazım

Hosgeldin :)
Allah bagislasin en kisa zamanda 2. mucize haberinide alirsin InsAllah Allah büyük yasin hicte o kadar büyük degil

Hoşbuldum canım amin ay sağol Allah razı olsun zaten herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor bununla teselli oluyorum Rabbim seni de sağlıcakla yavruna kavuştursun cinsiyet ne?

Hoşbuldum canım amin ay sağol Allah razı olsun zaten herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor bununla teselli oluyorum Rabbim seni de sağlıcakla yavruna kavuştursun cinsiyet ne?
Yok ya yasini göstersen bile 32 yas cok genc yani hic dert etme olur Allahin izniyle belli Canim Paşam olacak InsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…