- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.661
yaptım takipteyimHahaha hadi o zaman sende beni izle benim profile gir solda izle yazior oraya basiver
Merhaba arkadaslar ..
Buraya iyiki üye olmusum diyorum gercekten bir derdim oldugunda her zaman destek verdiniz fikirlerinizi sundunuz ..
Simdide aslinda öylesine bi konu aciyorum ..
Nerelisiniz .. mesleginiz ne .. hayatta ki hedefleriniz neler .. böyle bunlar hakkinda hayat hakkinda konusalim sohbet istedim ..
Noo yemek yapıyorumuyuyanlar liste yapıyoruz ona göre kürklüm uyudun mu
Gır gır şamata kuzu. Valla 5 dk çıkıyorum 10 sayfa okumam gerekiyor yahuHe ya nurlu söyledide geleyim dedim
Ne varmış burda konu ne canikom
Hosgeldin :)Merhaba bende kısaca tanıtayım kendimidoğma büyüme istanbul'luyum eşim Balıkesir'li
5 senedir evliyim 32 yaşındayım baldan tatlı 1 oğlum var 22 aylık hamdolsun
Yaşım geçmekte olduğu için 2.çocuğu istiyorum nasip olur inşallah sağlıkla
2,5 ay önce kürtaj oldum
bugünkü konu kısırdıoku istersen sayfa 138 den başlıyor
Gır gır şamata kuzu. Valla 5 dk çıkıyorum 10 sayfa okumam gerekiyor yahu
Valla ben yetiştiğim kadar yazıyomNasıl yetişcez jet hızıyla bilemiyorum
Hosgeldin :)
Allah bagislasin en kisa zamanda 2. mucize haberinide alirsin InsAllahAllah büyük yasin hicte o kadar büyük degil
Yok ya yasini göstersen bile 32 yas cok genc yani hic dert etme olur Allahin izniyleHoşbuldum canım amin ay sağol Allah razı olsunzaten herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor bununla teselli oluyorum Rabbim seni de sağlıcakla yavruna kavuştursun cinsiyet ne?
Kuzum anneme geldim melemen yapiyozÖzel istek üzerine @Dilos06 @Chocolita @Ayas19 @Yasnaz-Adel- @Brunello Cicinelli @RosSsS @balbocuuu @SaryamV @Limonsuzzcay @Cay6 @Blue_Perii
InsAllah kimseyi unutmamisimdir
Cikin gelin cikolatali Lokma tatlilarim hadi bekliyorum
Ohh misss bizede getir AdelimmKuzum anneme geldim melemen yapiyoz
Kurklu sen kesin yemegi yakmişsindır bu sayfalari okurken birde uyumuyom yemek yapiyom diyosun yeme biziGır gır şamata kuzu. Valla 5 dk çıkıyorum 10 sayfa okumam gerekiyor yahu
A.olsunKuzum anneme geldim melemen yapiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?