- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.681
Yok kız yaptım piştisabah ensene binerim artıkın
Kurklu sen kesin yemegi yakmişsindır bu sayfalari okurken birde uyumuyom yemek yapiyom diyosun yeme bizi
Ne pisirdin HemserimmYok kız yaptım piştiyakmadımm
SıkıldımmmmmKötü mü gecti kuzumm noldu
Neyse hadii bitmis Kuzumm evim evim güzel evim dersinSıkıldımmmmmdüşünsene 7ye 1dim
Taze fasulye bulgur bilavıNe pisirdin Hemserimm
Taze fasülyede ne var gibi ikiside saglikli seyler ye gitsinTaze fasulye bulgur bilavıay ikisini de bir severim ki ama yiyemeyeceğim
Hirs yaptım hepsini geri aldircamBenimde gitti dertlenme canimiz sagolsun
Kız yoooh. Sadece yoğurt hurma yiyom didimyaTaze fasülyede ne var gibi ikiside saglikli seyler ye gitsin
Offf bikkinlik gelmedi giii SanaaKız yoooh. Sadece yoğurt hurma yiyom didimya
Kız dur hele daha dün başladımOfff bikkinlik gelmedi giii Sanaa
Haa tamam o zamanKız dur hele daha dün başladım
Açık adres veriyimmiHaa tamam o zaman
Kayserinin niresinde oturuyorsun Kuzum Sen
Dedim dedim ohh çok şükür :)) akşama ne yemek vaaarNeyse hadii bitmis Kuzumm evim evim güzel evim dersin
Insanin evi gibisi yok leDedim dedim ohh çok şükür :)) akşama ne yemek vaaar
Bizde karşı komşuya dolma yemeğe geldik :)) oh şimdiden afiyet olsun güzelimInsanin evi gibisi yok le
Bugün disarda hamburgerciye gidecüük herifle sende ne var Bebisim
Mhh dolmaa Sizede afiyet olsun BalimmBizde karşı komşuya dolma yemeğe geldik :)) oh şimdiden afiyet olsun güzelim
Karşı komsu ve dolma ya bana bunlarla gelin yaBizde karşı komşuya dolma yemeğe geldik :)) oh şimdiden afiyet olsun güzelim
Hadiiii ordanKarşı komsu ve dolma ya bana bunlarla gelin yasıkıldım ben diyettekilerle
Hadi hadi kendini ele verdin siskoooHadiiii ordanben artık sağlıklı beslencemmm şişko olmayacam şişkoda değülümm aslında hee
Çok duydum bu laflari organik besleniyorum sağlikli besleniyorum koşuyorum eee daha dahaHadiiii ordanben artık sağlıklı beslencemmm şişko olmayacam şişkoda değülümm aslında hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?