• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta yaptığınız en büyük hata???

O kadar çok ki ama en büyük hatam evliliğim ve aslında güçlü görünüp, güçsüz gibi davranmam

sanırım çok sevmek dolayısıyla iyi nyetimle kötüleri farkedememk
hep onun için fedakarlıkta bulunmak !!!!

inanmıcaksınız belki ama en en büyük pişmanlığım hatam..erkek arkadaşım yanıma geldiğinde korkup onu otogardan yolcu etmeyişim..(çalışan bir iki kişi görsün istemediğimden,tanıdık.)ama bin pişmanım ve hata gerçekten hemde çok büyük bir hata...bizim için 1 dk bile önemliyken salak gibi gitmedim birlikte geçireceğimiz 1 buçuk saatten olduk:S :(

hata değil belki ama bu kadar erken evlenmek istemezdim:umursamaz: ama aşk işte.gözüm bunları hiç görmedi..

eski sevgilime güvenim bazı şeyler yapmam
kaynanamı affetmem asla affetmseydim keşke

eşime kaçtım pişman değilim ama düğünde yaptıklarına göz yummam buda büyük hatalarım dan

Kalite fukarası ve gereksiz bikaç insana verdiğim değerler.
Allah(cc.)'a şükür onları ekarte edebilecek kadar gözümü açabildim nihayet.

çok büyük hatam yok benim ama degersiz insanlarla zaman geçirmiş olmam diyebilirim.....

En buyuk hatam yalnis kisiyi es secmem..bunun disinda yasadigim hicbirseyden pisman degilim ,hata gibi gorunun hersey, her kisi de bana "bonus" oldu...

Şu yaşıma kadar böyle bir cümle sarf etmedim.Ayaklarım fazlasıyla yere basıyor.Kendimden kaynaklanan bir hatam olacağını sanmıyorum bundan sonra da... :Saruboceq: :nazar:

Galiba eşimin ailesi ile altlı üstlü oturmayı kabul etmiş olmam ve onların yaptığı çoğu şeye ilk başlarda savunma yapmayıp kendimi ezdirmem.:oklava:

Gereksiz insanlara fazla değer verip inanmam benim en büyük hatam alsanaalsanasmile

ayyy vallahi çogunluk evlenmek demiş yani şu zamana kadarda iyiki evlendim diyen duymadım bende eşimle çok iyi deilim ama yinede onla evlenmek en büyük hatam deil sadece çok erken evlenmekle hata yaptım

Back
X