Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
inanmıcaksınız belki ama en en büyük pişmanlığım hatam..erkek arkadaşım yanıma geldiğinde korkup onu otogardan yolcu etmeyişim..(çalışan bir iki kişi görsün istemediğimden,tanıdık.)ama bin pişmanım ve hata gerçekten hemde çok büyük bir hata...bizim için 1 dk bile önemliyken salak gibi gitmedim birlikte geçireceğimiz 1 buçuk saatten olduk:S
En buyuk hatam yalnis kisiyi es secmem..bunun disinda yasadigim hicbirseyden pisman degilim ,hata gibi gorunun hersey, her kisi de bana "bonus" oldu...
Şu yaşıma kadar böyle bir cümle sarf etmedim.Ayaklarım fazlasıyla yere basıyor.Kendimden kaynaklanan bir hatam olacağını sanmıyorum bundan sonra da... :Saruboceq:
ayyy vallahi çogunluk evlenmek demiş yani şu zamana kadarda iyiki evlendim diyen duymadım bende eşimle çok iyi deilim ama yinede onla evlenmek en büyük hatam deil sadece çok erken evlenmekle hata yaptım