• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta yaptığınız en büyük hata???

13 yıl önce onu affetmiş olmam..

İyi yanı akıllanmış olmam.. Bu defa olmayacak..

Son düzenleme:
cok ama coook takıntılı bi insanım bir seye taktımmı kafamdan atamam en büyük hatam da bu huyumdan kaynaklı cıkıor ortaya:(off

Bugune kadar tabii ki hatalarim oldu ama hicbirinden pisman degilim, hepsi bana beni anlattilar, olgunlasmayi ogrettiler,hepsini seviyorum...kaydirigubbakcemile5

Galiba eşimin ailesi ile altlı üstlü oturmayı kabul etmiş olmam ve onların yaptığı çoğu şeye ilk başlarda savunma yapmayıp kendimi ezdirmem.:oklava:

aberk arkadaşım yazdığı hatayı yapmak ve bu insanlar için annemi canım annemi kırmak ve dediklerinin hepsinin doğru olduğunu sonradan anlayıp kafakı duvarlara vurmam değmeyen insanlar için sabahkara kadar gözyaşı dökmem yeni evlendiğimi yılların nasıl bişey olduğunun sevgili k.validem yüaünden anlıyamam

bir kişinin evliliğine aracı oldum.yani tanıştırdım.
ah ah tanıştırmaz olaydım
:oklava: :oklava:

benim tam 3 tane en büyük hatam keşke zaman geri dönsede böyle olmasaydı dediğim şey var
1.si okulumu yarıda bıraktım
2.si insanlara güvenilmediğini anlamadım ve birisine güvendim yanlış anlamayın bu bir erkek değil
3.sü ve en büyük hatam babama sarılamadım

keşke babamı dinlemeyip onun istediği değil de kendi istediğim okulda okusaydım...
şimdi çok sevdiğim işimi yapardım...edebiyat öğretmenliği...

keşke zamanı geri alabilsek lise yıllarıma dönsek daha çok ders çalışırdım.başka bi üniversiteyi kazansaydım ve şuanda hala okumak durumunda kalmasaydım.

1-ben bekarken evlı bırıyle ÇıkmıŞ olmam
2-eŞıme bunu ıtıraf etmıŞ olmam( eŞımle yenı tanıŞmıŞtık ve evleceĞımı dÜŞÜnmÜyordum rahat rahat her haltımı anlatmıŞtım, bır kez Çok fena baŞıma kakmıŞtı bunu Çok kÖtÜ hıssetmıŞtım gÜnlerce)

her anlatılan şeyin,her söylenen sözün gerçek olduğuna inanmakbilmiyorumkismile.
o yüzden hala sabah 03:42 ve ben uyuyamıyorum:hulya:
kısacası saf olmakkaydirigubbakcemile3

herkezin hayran olduğu belime kadar olan muhteşem saçlarımı erkek modeli kestirmem(yeni olan olay değil)
dövmelerimi yaptırırkenki aceleciliğim
bu kadar:ecrin_bebek:

ışimden çıkmanın bedelini çok ağır ödedim ama bunun yanısıra insanların gerçek yüzlerinide bu sayede öğrendim.

boş bogazlık yapıp olmadık yerde olmadık insana bıseyler soyleyıp arkadaşımı kaybetmek

Back
X