Hayattaki tek eksiğim evlenememiş olmak?

ay boşver yav eksik kalsın.
tamam evlilik güzel şey, bunda hemfikiriz.
ama saydığın şeyler bende olsa şuan evlenmem. bakarım keyfime. alıcağımı almış yapacağımı yapmışım bir de evlilikle uğraşmazdım şahsen:27:

Yahu herkes neler neler yaşıyor. Aynı anda 2-3 kişiyi idare eden mi, 5 yıllık sevgilisini bir anda silip başka birini bulup evlenen mi. Biz kalbimizdekini silemedik diye cezalandırılıyor muyuz? Hayat bu kadar mı acımasız?

ben zaten hayatımdan herkesi çıkarmaya başladım eş dost akraba herkesle kesiyorum iletişimimi

ama saydığın şeyler bende olsa şuan evlenmem. bakarım keyfime. alıcağımı almış yapacağımı yapmışım bir de evlilikle uğraşmazdım şahsen:KK53:
bende evlilik parasına bir yazlık bir kedi alıp sahile yerleşip yaşlanayım yaa

ama saydığın şeyler bende olsa şuan evlenmem. bakarım keyfime. alıcağımı almış yapacağımı yapmışım bir de evlilikle uğraşmazdım şahsen:KK53:
Dimi kanka ama evlendigimiz için böyle,
Evlenmeseydik oda dert olurdu :işsiz:

Nasip her sey.ben 2013 de evlendim. Kısa zamanda çocuğum olsa 4 yaşında olacaktı. Kizim suan 4 aylık.ben 30 yasinda dogurmaya hazirdim.belki kocam değildi.25 yasinda baba olmaya.o da 29 yaşında baba olmuş oldu.

Kızlar öyle demeyin. Çok güzel evlilikleri olanlar var. Mesela sosyal medyada işte bayramda herkes eşiyle, çocuğuyla bir yerlere gitmiş ohhh miisss. Bir de ne oluyor biliyormusunuz. Bütün arkadaşlarım benim evli. Onlar evlenmeden önce sürekli beraber takıldığım arkadaşlarım şimdi eşleriyle, bebekleriyle doğal olarak. Ondan dolayı arkadaşlarımla da ayrı düştüm. İyice yalnız kaldım.

Kızlar öyle demeyin. Çok güzel evlilikleri olanlar var. Mesela sosyal medyada işte bayramda herkes eşiyle, çocuğuyla bir yerlere gitmiş ohhh miisss. Bir de ne oluyor biliyormusunuz. Bütün arkadaşlarım benim evli. Onlar evlenmeden önce sürekli beraber takıldığım arkadaşlarım şimdi eşleriyle, bebekleriyle doğal olarak. Ondan dolayı arkadaşlarımla da ayrı düştüm. İyice yalnız kaldım.

Sosyal medyada herkes iyi ayol, kim kavga ederken fotoğrafını paylaşıyor ya da eşi onu aldatırken? Sosyal medya güzel bir ilüzyondan ibaret sadece. O fotoğraflar paylaşılırken bile kaç işlemden geçiyor.

öncelikle sosyal medyaya pek takılmamanı öneririm.
ben de 5 yıllık evliyim, eş konusunda kendini şanslı hissedenlerdenim. ama evlilik sadece eş değil işte. bambaşka bir dünya o yüzden kıyaslama yaptğımda bekarlık diyorum. daha ağır basıyor

Kötü evliligimiz var diye degil ki,
Şükür Allah kimsenin agzının tadını bozmasın.
Ama evliligin verdigi bi sorumluluk var ister istemez.

Aşk duygusal ilişki Sahibi olmamak insana kendini ruhsal olarak eksiklik hissettirebilir ama evlenmemiş olmak eksiklik değildir bu ikisini ayırmak lazım. Buna benzer konularda hep yazıyorum kendini evlenmeye odaklamış ilişkiyi aşkı hep sonunda evlenmek olsun diye şartlayanlar kolay kolay evlenemiyor. Erkekler evlenmekten korktuğu için değil bu ben de birisinin derdinin gününün evlenmek olduğunu hissetsem soğurdum yani. Hayattan keyif alacağım eğleneceğim mutlu olacağım diye şartlayın kendinizi çevrenizdeki insanlar erkekler sizin yaşam enerjinizi sevincinizi hissetsin buna dahil olmak için size yaklaşsın. Önce bir eğlenin flört edin aşık olun sonra evlilik olursa ne ala olmazsa pekala. Flörtöz neşeli cilveli olmak erkekleri tavlamak için bir oyun değildir bunun sizin içinizden taşması lazım. Önce bekar halinizle mutlu bir insan olun sonrası gelir bence

Sosyal medyada aldatan kari koca fotolari olmuyor.biz onlari ünlülerde görüyoruz ve ünlü biri ile evliliğin cilvelerini görüyoruz.ünlü biri ile evlenmeye cekiniyoruz.diger insanlarin adi duyulmayan zenginlerin evlilikleri ile ilgili böyle haber ler çıksa ülkede bekar yasayanlarda yüzde iki yüz artış. Olurdu.

Sosyal medyada aldatan kari koca fotolari olmuyor.biz onlari ünlülerde görüyoruz ve ünlü biri ile evliliğin cilvelerini görüyoruz.ünlü biri ile evlenmeye cekiniyoruz.diger insanlarin adi duyulmayan zenginlerin evlilikleri ile ilgili böyle haber ler çıksa ülkede bekar yasayanlarda yüzde iki yüz artış. Olurdu.
Çok yakın bir arkadaşım var çok mutlu. Sonra başka bir arkadaşım da mutlu. Sonra başka bir arkadaşım vardı 5 yıllık ilişkisi vardı, başka bir erkek buna ilgi gösterdi. Çocuk çok zengindi. Onu bırakıp ona gitti. Kendi söyledi eski sevgilimle evlensem fakirlikten ağzım kokardı iyiki onu bırakmışım diye. Millet erkek seçerken biz bizi beğenen bir kişi bulamıyoruz. :bicak:

Ben pek sosyal değilimdir. Şu zamana kadar da iki sevgilim oldu. Birisi beni arkadaş ortamında gördü. Normalde sessiz duran biriyimdir arkadaşlarımın yanında neşeli olurum. Diğeriyle de internet üzerinden konuşmaya başladık. Yüz yüze olmayınca üzerimde diğer baskılar olmayınca çok daha rahat konuştum. İkisinde de sevgili olacağız diye tanışmadık ondan hem ben hem de karşımdaki daha rahattı diye düşünüyorum. İnsan olarak tanıyıp sonrasında hisler oluşuyor mu kafalar uyuyor mu buna bakmak daha mantıklı geliyor bana. Açıkçası tanımadığım biriyle sevgili olacağım veya evleneceğim diye gidip bir yerde çay içsem bir saat gergin gergin oturup kalkardım diye düşünüyorum. Ortak nokta çok önemli ilişkilerde. Hobileriniz, ilgilendiğiniz şeylere yönelin o şekilde yeni birileriyle tanışmaya çalışın derim.

Ben bütün meselenin "Özgüven" olduğunu düşünüyorum. Güzellik çirkinlik değil mesele bence özgüven.

Lisedeyken bir kız vardı sınıfımızda, çok çok kısa boyluydu, ve aşırı kiloluydu. Ama müthiş bir özgüveni vardı, tüm erkekler peşinden koştururdu. Ama mesela suratı bebek gibi olan bir kız vardı, içe kapanık ve sessiz sakin kendi halindeydi, hiçbir erkek görmüyordu onu. Ben buna şaşırırdım çok.

Sessiz, sakin, kendi halinde, naif biri misiniz? Özgüven artırmak için bir uzmana danışabilirsiniz belki? Bence bu işin temeli özgüven.

Ben bütün meselenin "Özgüven" olduğunu düşünüyorum. Güzellik çirkinlik değil mesele bence özgüven.

Lisedeyken bir kız vardı sınıfımızda, çok çok kısa boyluydu, ve aşırı kiloluydu. Ama müthiş bir özgüveni vardı, tüm erkekler peşinden koştururdu. Ama mesela suratı bebek gibi olan bir kız vardı, içe kapanık ve sessiz sakin kendi halindeydi, hiçbir erkek görmüyordu onu. Ben buna şaşırırdım çok.

Sessiz, sakin, kendi halinde, naif biri misiniz? Özgüven artırmak için bir uzmana danışabilirsiniz belki? Bence bu işin temeli özgüven.
Yok doğru söylüyorsunuz. Özgüven sıfır. O ilk çocuktan sonra böyle oldu. Normalde de sert mesafeli bir duruşum var. Zamanla açılıyorum. Yani birini tanıdıkça daha samimi oluyorum. İlk başta mesafeli. Bunu çözmeye çalıştım, biraz kahkah kihkih olayım diyorum ama bu sefer de yapmacık duruyor diyorlar. Ben de anlamadım ne yapmam gerektiğini.

Back
X