- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
Ama ben değil onlar beni istemedi. Neden böyle oldu anlamadım.İşte Sorun bu bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben değil onlar beni istemedi. Neden böyle oldu anlamadım.İşte Sorun bu bence![]()
Yahu herkes neler neler yaşıyor. Aynı anda 2-3 kişiyi idare eden mi, 5 yıllık sevgilisini bir anda silip başka birini bulup evlenen mi. Biz kalbimizdekini silemedik diye cezalandırılıyor muyuz? Hayat bu kadar mı acımasız?
bende evlilik parasına bir yazlık bir kedi alıp sahile yerleşip yaşlanayım yaaay boşver yav eksik kalsın.
tamam evlilik güzel şey, bunda hemfikiriz.
ama saydığın şeyler bende olsa şuan evlenmem. bakarım keyfime. alıcağımı almış yapacağımı yapmışım bir de evlilikle uğraşmazdım şahsen![]()
Dimi kanka ama evlendigimiz için böyle,ay boşver yav eksik kalsın.
tamam evlilik güzel şey, bunda hemfikiriz.
ama saydığın şeyler bende olsa şuan evlenmem. bakarım keyfime. alıcağımı almış yapacağımı yapmışım bir de evlilikle uğraşmazdım şahsen![]()
evlenenler VS evlenmeyenler yarışsak bir gün kim daha sorunlu çıkar acabaDimi kanka ama evlendigimiz için böyle,
Evlenmeseydik oda dert olurdu![]()
en güzelibende evlilik parasına bir yazlık bir kedi alıp sahile yerleşip yaşlanayım yaa
aynen civcivim , çok dertlenmesem de yine de bekarlık daha ağır basardı sankiDimi kanka ama evlendigimiz için böyle,
Evlenmeseydik oda dert olurdu![]()
senceevlenenler VS evlenmeyenler yarışsak bir gün kim daha sorunlu çıkar acabamerak ettim
Kafa kafaya gider bence ne eksik ne fazlaevlenenler VS evlenmeyenler yarışsak bir gün kim daha sorunlu çıkar acabamerak ettim
Kızlar öyle demeyin. Çok güzel evlilikleri olanlar var. Mesela sosyal medyada işte bayramda herkes eşiyle, çocuğuyla bir yerlere gitmiş ohhh miisss. Bir de ne oluyor biliyormusunuz. Bütün arkadaşlarım benim evli. Onlar evlenmeden önce sürekli beraber takıldığım arkadaşlarım şimdi eşleriyle, bebekleriyle doğal olarak. Ondan dolayı arkadaşlarımla da ayrı düştüm. İyice yalnız kaldım.
öncelikle sosyal medyaya pek takılmamanı öneririm.Kızlar öyle demeyin. Çok güzel evlilikleri olanlar var. Mesela sosyal medyada işte bayramda herkes eşiyle, çocuğuyla bir yerlere gitmiş ohhh miisss. Bir de ne oluyor biliyormusunuz. Bütün arkadaşlarım benim evli. Onlar evlenmeden önce sürekli beraber takıldığım arkadaşlarım şimdi eşleriyle, bebekleriyle doğal olarak. Ondan dolayı arkadaşlarımla da ayrı düştüm. İyice yalnız kaldım.
Kötü evliligimiz var diye degil ki,Kızlar öyle demeyin. Çok güzel evlilikleri olanlar var. Mesela sosyal medyada işte bayramda herkes eşiyle, çocuğuyla bir yerlere gitmiş ohhh miisss. Bir de ne oluyor biliyormusunuz. Bütün arkadaşlarım benim evli. Onlar evlenmeden önce sürekli beraber takıldığım arkadaşlarım şimdi eşleriyle, bebekleriyle doğal olarak. Ondan dolayı arkadaşlarımla da ayrı düştüm. İyice yalnız kaldım.
Çok yakın bir arkadaşım var çok mutlu. Sonra başka bir arkadaşım da mutlu. Sonra başka bir arkadaşım vardı 5 yıllık ilişkisi vardı, başka bir erkek buna ilgi gösterdi. Çocuk çok zengindi. Onu bırakıp ona gitti. Kendi söyledi eski sevgilimle evlensem fakirlikten ağzım kokardı iyiki onu bırakmışım diye. Millet erkek seçerken biz bizi beğenen bir kişi bulamıyoruz.Sosyal medyada aldatan kari koca fotolari olmuyor.biz onlari ünlülerde görüyoruz ve ünlü biri ile evliliğin cilvelerini görüyoruz.ünlü biri ile evlenmeye cekiniyoruz.diger insanlarin adi duyulmayan zenginlerin evlilikleri ile ilgili böyle haber ler çıksa ülkede bekar yasayanlarda yüzde iki yüz artış. Olurdu.
Yok doğru söylüyorsunuz. Özgüven sıfır. O ilk çocuktan sonra böyle oldu. Normalde de sert mesafeli bir duruşum var. Zamanla açılıyorum. Yani birini tanıdıkça daha samimi oluyorum. İlk başta mesafeli. Bunu çözmeye çalıştım, biraz kahkah kihkih olayım diyorum ama bu sefer de yapmacık duruyor diyorlar. Ben de anlamadım ne yapmam gerektiğini.Ben bütün meselenin "Özgüven" olduğunu düşünüyorum. Güzellik çirkinlik değil mesele bence özgüven.
Lisedeyken bir kız vardı sınıfımızda, çok çok kısa boyluydu, ve aşırı kiloluydu. Ama müthiş bir özgüveni vardı, tüm erkekler peşinden koştururdu. Ama mesela suratı bebek gibi olan bir kız vardı, içe kapanık ve sessiz sakin kendi halindeydi, hiçbir erkek görmüyordu onu. Ben buna şaşırırdım çok.
Sessiz, sakin, kendi halinde, naif biri misiniz? Özgüven artırmak için bir uzmana danışabilirsiniz belki? Bence bu işin temeli özgüven.