Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlumu haketmedigimi düşünüyorum olacaktı o dünya tatlısı bi yavrum var ve ben ona yetmediğimi düşünüyorumSadece oğlumun beni haketmediği demişsiniz ona takıldım
Canım benim bakış açından kaynaklıdır mesela sen umutsuz karamsar hissettiğin için ona karşı yetersiz hissediyosun öyle değil emin ol. Senin ona karşı yetersiz hissetmene sebep olan bir örnek verebilir misinBenim oğlumu haketmedigimi düşünüyorum olacaktı o dünya tatlısı bi yavrum var ve ben ona yetmediğimi düşünüyorum
çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim şu an maddi problemler var babamdan annemden kalma biseyler var ama elde yok nasıl oduyecegimizi düşünüyoruz kimse bizi düşünmüyor buna canım sıkılıyor kendimi bi yerden atmak istiyorum artıkAçtığınız konular hep bu doğrultuda. Bazı insanlar vardır herşey yolunda gitse bile mutlaka canlarını sıkacak birşey bulurlar. MutsuLuktan beslenirler. Ya siz de bu kişilerden birisiniz ya da ağır depresyondasınız.
Çalışmıyorsunuz sanırım. Önce bir iş bulun.. Ne olursa, kafanız dağılsın, insanlara hayata karışın yeter.
Kendiniz bir kursa gidin ya da çocuğunuzu götürün. Ben kızlarımı 6 kursa götürüyorum. Ve ordan tanışıp, hayata bakışlarımızın aynı olduğunu farkettiğim bir sürü insan var. Kurstan sonra da görüşüyoruz. Böylelikle çocuğunuz içim de güzel bir arkadaş ortamı hazırlamış olursunuz.
Bir kitaba başlayın. Alın beyaz sabun, bir kova, 2-3 bez foşır foşur temizlik yapın.
Ama lütfen yavrunuz için bir an önce şu ruh halinden çıkın. Kendiniz yapamıyorsanız uzman desteği alın.
Mutlu değilim mutlu edemiyorum ben olmasam daha iyi olur diye düşünüyorum bu hayatttaMükemmel ebeveyn yoktur..
Elinden geleni yapan vardır..
Mutlu değilseniz mutlu etmeniz zor..
Kendinize yardım edene dek en azından mutsuz etmemeye odaklanin..
Mutlaka derdinizin bir çözümü vardır buna odaklanın..
Bir günde degisemezsiniz adım atmaya başlayın yeter ki..
Haklısınız da psikiyatrinin yaptığı da ilaç verip yollamak değil mi çevremde çok örneği var derdime derman olur mi ben kesmisim çok ümidimi kendimdenBence major depresyon yaşıyorsunuz ve bu bir hastalık. Nasıl bedenimiz hastalanır grip falan oluruz, ruhumuz da hastalanabilir. Bir psikiyatristle görüşmeniz şart, kendi kendinize atlatamazsınız.
Yaşamak istemiyorum kimse ve guvenim yok oğlumu haketmiyorum böyle bi hayatı o haketmiyorNeden ???
Haklısınız da psikiyatrinin yaptığı da ilaç verip yollamak değil mi çevremde çok örneği var derdime derman olur mi ben kesmisim çok ümidimi kendimden