- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.301
başkalarında oluyor bende olmuyor :))
ben azcık övünmek gibi olsun ama cinsimdir normal şeyler bana işlemez tamamen psikolojik bir süreç zayıflamak ne zaman üzülsem strese girsem çok büyük ağrılar çekiyorum (fibromiyalji+hipotroid) ağrılarım olduğunda agresifleşiyorum yada tamamen hayattan kopuyorum yaşama enerjim gidiyor tabi vücutta ona göre hormonlar salgılıyor zayıflamaya engel oluyor
sen yemeyi seviyorsun değil mi :)Ooo hem gizemli hem farklı :) :) İnşallah hep beraber motive ederek gönlümüze göre olur bedenlerimiz. Yolda gelirken düşündüm de ah keşke o kızartmaları burgerlerı kokoreclerı durumlerı kaşarlı donerlerı korı soslu tavukları pılavları sıcak ekmeklerı yemeyeyydddiiimmm de bu halde olmayayyydııımmm
sen yemeyi seviyorsun değil mi :)
o güzelim nimetlere iftira atma bak günahkızartma ve burger bence sağlıksız çok canın çektiğinde arada sırada olabilir sadece onun dışında ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli şimdi sana bir örnek vericem
midemizi balon olarak düşün balonun altına küçük bi delik açıp bir kerede içine katı gıdalardan tıkalım burger yanına patates kızartması yanına da nagıt balon şişti patladı patlıyacak onu hareket ettirmeye çalış elinle bazı yerleri incelip ha patladı ha patlıyacak olur değil mi ve balon hareket edemediği için içindekiler balonu esnetip genişletir her defasında o kadar çok yiyecek ister ve alttaki deliğe yani bağırsaklara girdiğinde rahat ilerleyemez uzun kalır ve içindeki yağ şeker ve ne kadar zararlı şey varsa bağırsak emer kana karıştırır al sana sağlıksız kilo peki midemizi tam doldurmadan sulu sebze çorba yesek ne olur hem midemiz rahat hareket eder hem de bağırsaklardan normal ilerleme olur demek ki herşeyden dengeli yersek dürümü yanında çorbayla yada suyla iyice çiğneyerek midenin hazmetmesini sağlarsak zararlı değilll
Bu superdi istesen yemeyi seviyorsun değil mi :)
o güzelim nimetlere iftira atma bak günahkızartma ve burger bence sağlıksız çok canın çektiğinde arada sırada olabilir sadece onun dışında ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli şimdi sana bir örnek vericem
midemizi balon olarak düşün balonun altına küçük bi delik açıp bir kerede içine katı gıdalardan tıkalım burger yanına patates kızartması yanına da nagıt balon şişti patladı patlıyacak onu hareket ettirmeye çalış elinle bazı yerleri incelip ha patladı ha patlıyacak olur değil mi ve balon hareket edemediği için içindekiler balonu esnetip genişletir her defasında o kadar çok yiyecek ister ve alttaki deliğe yani bağırsaklara girdiğinde rahat ilerleyemez uzun kalır ve içindeki yağ şeker ve ne kadar zararlı şey varsa bağırsak emer kana karıştırır al sana sağlıksız kilo peki midemizi tam doldurmadan sulu sebze çorba yesek ne olur hem midemiz rahat hareket eder hem de bağırsaklardan normal ilerleme olur demek ki herşeyden dengeli yersek dürümü yanında çorbayla yada suyla iyice çiğneyerek midenin hazmetmesini sağlarsak zararlı değilll
Evet keyifli bir sohbet oldu ama sayimiz yine az aktiflik yok maalesef canimSlm kızlar şükür oturdum ne güzel sohbetler edilmiş yoğun bi günden sonra hoş geldi sohbetiniz
Ben kahvalti yapmaktan iyice sogudum.nedenini bilemiyorum ama bu sabah da 1 dlm tam bgdy ekmegi biraz zeytin ve peynir yiyip ciktim.ogleni de taaa 3.30 da tost yedim.istahim cok kapali.ve iki ogunu de sirf ilac icmek icin yedim.nedir bu simdi
Aslinda somut birsey yok ama bilinc altinda birseyler var mi bilemem.kahvalti yapamiyorum diye beynimi sartlandirdim sanirim.Kafana takılan bişey mi var? Havalardan mı acaba? Dikkat et de bünyen düşüp hasta olmaaa. Üzme bizi
Hic girmemezlik yapmazdi da.bu gune kadar ornegi yok.evde giremese ertesi gun is yerinden mutlaka yazardi sabah erkenden.akli bizde biliyorum ama var birsey hayirlisi artik.yine hasta olmasin da.bi ara hastalandi hastanede yatmak zorunda kalmisti.ben de bu kızın ortisini merak ediyorummmminciiitanesi :)
Hic girmemezlik yapmazdi da.bu gune kadar ornegi yok.evde giremese ertesi gun is yerinden mutlaka yazardi sabah erkenden.akli bizde biliyorum ama var birsey hayirlisi artik.yine hasta olmasin da.bi ara hastalandi hastanede yatmak zorunda kalmisti.
sizin okulda çocuklar hava ısınınca devamsızlık yapmaya başlamamış anlaşılan :)) ramazanı düşündüm birden o zaman daha da yorulacaksın allah kolaylık versin gülümSlm kızlar şükür oturdum ne güzel sohbetler edilmiş yoğun bi günden sonra hoş geldi sohbetiniz
senin iştah kaçmış bana oluyor ya bazen canım hiç birşey çekmiyor pişirmek de istemiyorum açlıktan midem ağrıyıp bulanlamaya başlıyınca sadece yiyebiliyordum sizde keşke benim de kaçsa diyip duruyordunuz al işte kaçmış sonundaBen kahvalti yapmaktan iyice sogudum.nedenini bilemiyorum ama bu sabah da 1 dlm tam bgdy ekmegi biraz zeytin ve peynir yiyip ciktim.ogleni de taaa 3.30 da tost yedim.istahim cok kapali.ve iki ogunu de sirf ilac icmek icin yedim.nedir bu simdi
allah korusun inşallah sadece işi çok diye gelememiştirHic girmemezlik yapmazdi da.bu gune kadar ornegi yok.evde giremese ertesi gun is yerinden mutlaka yazardi sabah erkenden.akli bizde biliyorum ama var birsey hayirlisi artik.yine hasta olmasin da.bi ara hastalandi hastanede yatmak zorunda kalmisti.
ama onu da yağda casss casss kızartıyorlar galibaKızlar size bir sorum olacak. Bu aksam arkadaşlarla avm de buluşacağız. Ne yiyeyim??? Popeyes olur mu tavuk derisini yemeden?
Insallah ekimim.tam tarif ettigin durumdayim suan.icim almiyor lokmalar agzimda buyuyor sankisenin iştah kaçmış bana oluyor ya bazen canım hiç birşey çekmiyor pişirmek de istemiyorum açlıktan midem ağrıyıp bulanlamaya başlıyınca sadece yiyebiliyordum sizde keşke benim de kaçsa diyip duruyordunuz al işte kaçmış sonunda
hastalanma sakın tomurcuğum inşallah sadece iştah azalmasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?