Haydi Yine Yeniden...

Kızlar size bir sorum olacak. Bu aksam arkadaşlarla avm de buluşacağız. Ne yiyeyim??? Popeyes olur mu tavuk derisini yemeden?
Tavuklu salata ton balikli salata yada karisik izgara turu birseyler olabilir canim.yada 1 lahmacun 1 ayran...
Alternatiflerin neler olabilir sen onlari yaz ...icinden biz tavsiyede bulunalim istersen

Tamam canım çok teşekkürler. Senin tavsiyelerini özlemişim. Anneciğin gitmiş Allah kavuştursun canım..

Selam kızlar menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (10:30)
1,5 haşl yumurta, kk peynir, domates, 2 zeytin, 1 dilim tb, 1 bardak süt, az krem peynir ve sos, 1 minik sosis

Ara
minik 1-2 parça haşl tavuk, 125 gr meyveli yoğurt

Öğle (14:30)
1,5 kepçe tarhana, 1 kase yoğurt, 2 kaşık tavuklu patates, 3 kaşık fajita

Ara (18:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter

Akşam (20:00)
2 kepçe tarhana

Ara
1 porsiyon meyve
bitki çayı

3 lt su

Topuk dikenim dunden sonra daha fena batmaya basladi.benim icin yuruyusler hayal oldu
Canim babam vede esimdede var topuk dikeni babam soda sisesi sayesinde atlatti esimde denedi cok iyi geldi onada ayaginin altinda soda sisesini one arkaya yuvarla cok faydasini goreceksin dr tavsiyesi bir dene canim belki sanada iyi gelir

Kuzum doğum yaptığımdan beri bana hiçbir doktor boğaz spreyi bile vermedi. Kulaklarım ağrıdı damla bile vermedi. Bir tek parol minoset içiyorum. Bir de oğluşa verilen ilaçlardan. Hatta şu anda vajinal yoğun bir enfeksiyon var ama antibiyotik vermedi. Emzirmeyi bırak öyle vericem dedi. Sadece vajinal kapsül verdi. O da geçirir mi meçhul. Tam emmeyi bıraktırıyordum ki oğlan hastalandı kıyamadım iyileşene kadar emzireyim dedim. Öyle işte canım. Doğumda üşüttüm doğumhanede. Bronşit oldum öksür öksür geberdim yine ilaç içemedim de eşim dayanamadı aktarda bir karışım yaptırdı getirdi onu kullandım yoksa doktorlar sağolsun yeni anneyi verem olmaya terk etmişlerdi nerdeyse.

Nurofen de yasak canım vermiyorlar. Çocuğa verdiğim alerjik nezle için bir şurup var ondan mı içsem. Belki gece acile giderim bir serum taktırırım dizlerim tutmuyo. Yarın da oğlanı götürcem büyük ihtimal.

afiyet olsun dolu dolu görünen miktar olarak dozunda bir menü olmuş
fajita sade sebzeli miydi et var mıydı ekmeğini yememişsin kaşık ölçüsü verdiğine göredemii

Cok gecmis olsun canim sen git acilede versinler biseyler boyle cekilmezki sanada yazik insanda hal kalmaz benim komsunun kizida hasta iki gozu birden kapanmis enfeksiyondan salgin var galiba dikkat etmek lagzim

Gayet dengeli olmus canim afiyet olsun insallah sifa olur yediklerin ..

yazık yaaav sana ne çekmişsin öyle evlat için çekiliyor işte
eskiden ilaç mı varmış herşeyi doğal yollarla çözüyorlarmış doğal yollarla neler yapabilirsin onları araştırmaya bak gülüm yoksa böyle ana oğul hasta iyice perişan olacaksın yazık canına

Ortim ne kadar az yemissin goze gorunen bir tanecik lahmacun var aksam tarcinli sut ic hem protein hemde zayiflamaya yardimci afiyet olsun canim benim

Ortim ne kadar az yemissin goze gorunen bir tanecik lahmacun var aksam tarcinli sut ic hem protein hemde zayiflamaya yardimci afiyet olsun canim benim
yemekten yaklaşık 40-50 dk önce yoğurt yemiştim onu yazmayı unutmuşum çok acıktım yemeğe saldırırım diye korktum yoğurt yedim :))
lahmacun dediğim kıymalı pide o küçük yuvarlak ince olanlardan değil bu bildiğin 15-20 cm uzunluğunda elimden uzundu ölçtüm :))

Gelelim benim menuye ekim2009 vede kizlar
10 00
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Uc zeytin
Dort kup kasar
Sekersiz cay
15 30
Yarim ekmek arasi et doner
Bir bardak ayran
Disardaydim elbise deniyodum ellerim titremeye basladi yuzum sararmis kolumdan tutugu gibi yemek yemeye goturdu esimin zoruyla yedim tum ekmek yaptirmis artik yarisini yedim uc dilim ekmek kadar gelirdi dahada yemem aksama et sote yapti esim ben yemiycem dedim kizdi hasta olcaksin diye soylendi ama yemedimm

Himmm anladimm burda onuda incecik yapiyolar uzun oluyo cok tok tutar kiz seni o yeme bisry vazgectim cay ic en iyisi hararetini alir nasilda yakar insani afiyet olsun fistik

Bugun esim tutturdu hadi 38 beden pantolon dene diye ben olmaz dedim ama dinletemedim denedim biraz zorda olsa kapandi dugmeler karsima gecmis iyi iyi devam boyle dedi durdu ben kabindeyken cesit cesit tunikler getirmis giy cikar giy cikar basim dondu tabi hic bisey almadim kizdi soylendi almiyorum diye bende biraz daha gitsin aliriz dedim artik oyle anlastik valla bir bes kilo gitse cok guzel olcak insallah giderde artik dahada ince olmak istiyorum basenlerden gitsin hemde iste oyle ....

Sağlıklı dengeli çok güzel bir gün olmuş afiyet olsun arkadaşım
Cok az geldi bana ama sen kendini daha iyi tanırsın akşam tarçınla süt içsen harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…