- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.321
Tavuklu salata ton balikli salata yada karisik izgara turu birseyler olabilir canim.yada 1 lahmacun 1 ayran...Kızlar size bir sorum olacak. Bu aksam arkadaşlarla avm de buluşacağız. Ne yiyeyim??? Popeyes olur mu tavuk derisini yemeden?
yumurta tavası gibi küçük bir tavaya 1 yemek kaşığı tereyağı yağı koy erir erimez 2 kaşıkta pekmez koy yanlardan fokurdamaya başlayınca karıştır 5-10 sn kapat içme sıcaklığına gelince kaşıkla iç
Canim babam vede esimdede var topuk dikeni babam soda sisesi sayesinde atlatti esimde denedi cok iyi geldi onada ayaginin altinda soda sisesini one arkaya yuvarla cok faydasini goreceksin dr tavsiyesi bir dene canim belki sanada iyi gelirTopuk dikenim dunden sonra daha fena batmaya basladi.benim icin yuruyusler hayal oldu
Gunaydin tatlim kim demis ilac kullanamazsin diye bende oglum onbes aylikken hastalandim ilac icemiyorum diye geziniyorum oglusu dr goturduk cocuk dr bir kagida ilac yazdida onu kullandim yazik degilmi canina demisti sende ilac icebilirsin baska bir durumun yoksa teraflu tarzi ilaclar kullanabiliyorsun emzirirken aklinda bulunsun iki tane icince hic biseycigin kalmiyo yazik etme kendine dr git mutlaka canim cokk gecmis olsun .....
Bende emziriyorum hem işyeri hekimi hem hastane doktoru nurofen vermişti. Threflu sıkıntılı sanırım. İçtim demiştim de tavsiye etmemişti. Nurofen iç canım. Bir de 2 kaşık bal 1 kaşık zencefil 1 kaşık zerdeçal karıştırıp macun gibi yemeye çalış. İyi Geliyor.
sağol gülümm allah razı olsunTamam canım çok teşekkürler. Senin tavsiyelerini özlemişim. Anneciğin gitmiş Allah kavuştursun canım..
afiyet olsun dolu dolu görünen miktar olarak dozunda bir menü olmuşSelam kızlar menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (10:30)
1,5 haşl yumurta, kk peynir, domates, 2 zeytin, 1 dilim tb, 1 bardak süt, az krem peynir ve sos, 1 minik sosis
Ara
minik 1-2 parça haşl tavuk, 125 gr meyveli yoğurt
Öğle (14:30)
1,5 kepçe tarhana, 1 kase yoğurt, 2 kaşık tavuklu patates, 3 kaşık fajita
Ara (18:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter
Akşam (20:00)
2 kepçe tarhana
Ara
1 porsiyon meyve
bitki çayı
3 lt su
Cok gecmis olsun canim sen git acilede versinler biseyler boyle cekilmezki sanada yazik insanda hal kalmaz benim komsunun kizida hasta iki gozu birden kapanmis enfeksiyondan salgin var galiba dikkat etmek lagzimKuzum doğum yaptığımdan beri bana hiçbir doktor boğaz spreyi bile vermedi. Kulaklarım ağrıdı damla bile vermedi. Bir tek parol minoset içiyorum. Bir de oğluşa verilen ilaçlardan. Hatta şu anda vajinal yoğun bir enfeksiyon var ama antibiyotik vermedi. Emzirmeyi bırak öyle vericem dedi. Sadece vajinal kapsül verdi. O da geçirir mi meçhul. Tam emmeyi bıraktırıyordum ki oğlan hastalandı kıyamadım iyileşene kadar emzireyim dedim. Öyle işte canım. Doğumda üşüttüm doğumhanede. Bronşit oldum öksür öksür geberdim yine ilaç içemedim de eşim dayanamadı aktarda bir karışım yaptırdı getirdi onu kullandım yoksa doktorlar sağolsun yeni anneyi verem olmaya terk etmişlerdi nerdeyse.
Nurofen de yasak canım vermiyorlar. Çocuğa verdiğim alerjik nezle için bir şurup var ondan mı içsem. Belki gece acile giderim bir serum taktırırım dizlerim tutmuyo. Yarın da oğlanı götürcem büyük ihtimal.
Gayet dengeli olmus canim afiyet olsun insallah sifa olur yediklerin ..Selam kızlar menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
1,5 haşl yumurta, kk peynir, domates, 2 zeytin, 1 dilim tb, 1 bardak süt, az krem peynir ve sos, 1 minik sosis
Ara
2 kepçe tarhana
Ara
1 porsiyon meyve
bitki çayı
3 lt su
yazık yaaav sana ne çekmişsin öyle evlat için çekiliyor işteKuzum doğum yaptığımdan beri bana hiçbir doktor boğaz spreyi bile vermedi. Kulaklarım ağrıdı damla bile vermedi. Bir tek parol minoset içiyorum. Bir de oğluşa verilen ilaçlardan. Hatta şu anda vajinal yoğun bir enfeksiyon var ama antibiyotik vermedi. Emzirmeyi bırak öyle vericem dedi. Sadece vajinal kapsül verdi. O da geçirir mi meçhul. Tam emmeyi bıraktırıyordum ki oğlan hastalandı kıyamadım iyileşene kadar emzireyim dedim. Öyle işte canım. Doğumda üşüttüm doğumhanede. Bronşit oldum öksür öksür geberdim yine ilaç içemedim de eşim dayanamadı aktarda bir karışım yaptırdı getirdi onu kullandım yoksa doktorlar sağolsun yeni anneyi verem olmaya terk etmişlerdi nerdeyse.
Nurofen de yasak canım vermiyorlar. Çocuğa verdiğim alerjik nezle için bir şurup var ondan mı içsem. Belki gece acile giderim bir serum taktırırım dizlerim tutmuyo. Yarın da oğlanı götürcem büyük ihtimal.
sağol ortağım bi tenemmmGayet dengeli olmus canim afiyet olsun insallah sifa olur yediklerin ..
Ortim ne kadar az yemissin goze gorunen bir tanecik lahmacun var aksam tarcinli sut ic hem protein hemde zayiflamaya yardimci afiyet olsun canim benim@angelina ve kızlar :))
sabah 10
yoğurda doğranmış çilek
öğle 12 :20
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
1.5 dilim ekmek
ara
bitki çayı
akşam 18 :35
1 lahmacun
1 bardaktan biraz fazla acılı şalgam
marul maydanoz
yemekten yaklaşık 40-50 dk önce yoğurt yemiştim onu yazmayı unutmuşum çok acıktım yemeğe saldırırım diye korktum yoğurt yedim :))Ortim ne kadar az yemissin goze gorunen bir tanecik lahmacun var aksam tarcinli sut ic hem protein hemde zayiflamaya yardimci afiyet olsun canim benim
Himmm anladimm burda onuda incecik yapiyolar uzun oluyo cok tok tutar kiz seni o yeme bisry vazgectim cay ic en iyisi hararetini alir nasilda yakar insani afiyet olsun fistikyemekten yaklaşık 40-50 dk önce yoğurt yemiştim onu yazmayı unutmuşum çok acıktım yemeğe saldırırım diye korktum yoğurt yedim :))
lahmacun dediğim kıymalı pide o küçük yuvarlak ince olanlardan değil bu bildiğin 15-20 cm uzunluğunda elimden uzundu ölçtüm :))
Sağlıklı dengeli çok güzel bir gün olmuş afiyet olsun arkadaşımSelam kızlar menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Ara
2 kepçe tarhana
Ara
1 porsiyon meyve
bitki çayı
3 lt su
Cok az geldi bana ama sen kendini daha iyi tanırsın akşam tarçınla süt içsen harika olur@angelina ve kızlar :))
sabah 10
yoğurda doğranmış çilek
öğle 12 :20
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
1.5 dilim ekmek
ara
bitki çayı
akşam 18 :35
1 lahmacun
1 bardaktan biraz fazla acılı şalgam
marul maydanoz
Gelelim benim menuyeekim2009 vede kizlar
10 00
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Uc zeytin
Dort kup kasar
Sekersiz cay
15 30
Yarim ekmek arasi et doner
Bir bardak ayran
Disardaydim elbise deniyodum ellerim titremeye basladi yuzum sararmis kolumdan tutugu gibi yemek yemeye goturdu esimin zoruyla yedim tum ekmek yaptirmis artik yarisini yedim uc dilim ekmek kadar gelirdi dahada yemem aksama et sote yapti esim ben yemiycem dedim kizdi hasta olcaksin diye soylendi ama yemedimm[/QUOTE
Şenlik bir menü afiyet olsun 38 ler seni çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?