Haydi Yine Yeniden...

canomm sade et sote yeseydin yaa ne kadar çok protein o kadar çok kas demek bi o kadar da yağ yakımı demek

afiyet olsun dolu dolu görünen miktar olarak dozunda bir menü olmuş
fajita sade sebzeli miydi et var mıydı ekmeğini yememişsin kaşık ölçüsü verdiğine göredemii

Fajita renkli biber ve tavuk etinden canım. Ben genelde kaşık ölçüsü veriyorum az olduğunda. Bir tabaksa bir tabak yazarım ama kaşıkla koydum yazdım. Ben öğle ve akşamları ekmek yemiyorum canım.

maşallah maşalahhh 41 kere maşallah ne güzel eşin senin için seçip seçip getirmiş cicileri
benimkini alışveriş yaparken yanım da bile istemem zaten o da durmaz fazla bişey de beğenmez

Cok gecmis olsun canim sen git acilede versinler biseyler boyle cekilmezki sanada yazik insanda hal kalmaz benim komsunun kizida hasta iki gozu birden kapanmis enfeksiyondan salgin var galiba dikkat etmek lagzim

Bizimkisi elhamdülillah enfeksiyon değil canım. Sadece grip olduk. Ateş falan yok şimdilik.

Fajita renkli biber ve tavuk etinden canım. Ben genelde kaşık ölçüsü veriyorum az olduğunda. Bir tabaksa bir tabak yazarım ama kaşıkla koydum yazdım. Ben öğle ve akşamları ekmek yemiyorum canım.
fajita genelde tortilla ekmeğiyle yeniyor ya genelde etle yaparım ben senin de menüde tavuk patates görünce fajitayı etle yaptın sandım bazısı da et tavuksuz sadece yeşil sarı kırmızı biber ve soğanla soya sosla yapıyor ona da fajita diyor belki senin ki de sade sebzelisidir dedim ondan sordum
afiyet şifa olsun balımmm menün kadar canında sağlıklı olsun inşallah

gülüm bünyeyi direnci arttıracaksın doğal yollarla bunun içinde bol kuru soğan sarımsak sirke ve bal yemen lazım

Canım aslında soğan sarımsak oturur yerim yemekle beraber ama bu ara dokunuyor bir de mide ağrısı çekmek istemiyorum. Bal çayıma falan koyayım bari. Senin dediğin pekmez tereyağını da yapıcam.

canomm sade et sote yeseydin yaa ne kadar çok protein o kadar çok kas demek bi o kadar da yağ yakımı demek
Yok canim yaa yiyemezdim yinede ayirdim azicik belki yarin yerim hic bu kadar ekmek yemiyodum acayip fazla geldi bu guzel bisey onceden olsa off ekmegin dibine vururdum he he he

maşallah maşalahhh 41 kere maşallah ne güzel eşin senin için seçip seçip getirmiş cicileri
benimkini alışveriş yaparken yanım da bile istemem zaten o da durmaz fazla bişey de beğenmez
Benimki tam bir kiyafet delisidir cok sever cesit cesit giydirmekten giyinmekten cokta zevklidir saolsun getirdi biseyler ama evde bir cok kiyafetim salas oldu pantolonlar belimdrn asaagi dusuyo hic biseyim olmuyo ama ramazan grliyo ve ben ramazanda cok kilo veririm o nedenle bu aldiklarimda bol gelcek azicik daha sabredeyim ondan sonra alirim onumde onemli gun falanda yok o nedenle rahatim yani

Bizimkisi elhamdülillah enfeksiyon değil canım. Sadece grip olduk. Ateş falan yok şimdilik.
Cok sukur aman hastalik cok zor yaa o zaman bol bol vitamin alcaksiniz tavuksuyu corba yapsana benimkiler hadta corbasi diyo ona cok iyi geliyo yarin bir dene canim oglusada iyi gelir ohh vitamin deposu insallah sifa olur .

Saglam başlayıp akşama kadar hafif goturmussun guzel menü olmus canim
Protein ağırlıklı güzel bi menu ekimim
Keşke yeseydin canım et sote.çok erken saatte kapamış oldun günü.bi ara Öğün yap bari

Bende isten geldim biseyler atistirdim giristim eve.dun dugun var diye bisey yapamadim.akşam akşam dip köşe temizlik yaptım.menyu yazayim.ortim yok ama etiketleyeyim yine de
inciiitanesi
Sabah 9
1dlm tam buğday ekmeği
1kk beyaz peynir
3 adt zeytin

Öğlen 15.30
1adt yağsız tost
5 adt zeytin

Akşam 19
1kucuk kase biber patlıcan kızartması
2adt köfte
2dlm tam bgdy ekm
1kase yoğurt

Su 2.5 lt.

Kolay gelsin canim menun guzel begendim aksam iki kofte daha yiyip patlicanla biber kizartmasini yemeseymissin patlican cok yag cekiyo cok yememissin aslinda valla ne yalan diyim bende bayilirim karisik kizartmaya afiyet olsun fistik ....

Olsun canım menün yine de fena değil ama akşam 2 dilim ekmek yerine salata da olabilirdi. Ara öğün de görmek istedim. Onun dışında güzel. Afiyet olsun.

Selam.hanımlar
Bugün bir hasta ziyaretine gittim çok moralim bozuldu. Hiç adetim değildir ama orada kadına sarılıp ağladım resmen. Hala kurtulamadim etkisinden.
Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah ılık limonlu şu
Kahvalti8.30: 1 yum kk peynirden omlet
3 zeytin
Ara 10.30: 3 k kayısı 1 hurma 5 cig badem

Öğle 12.30: 2 kaşık p pilavı
4 kaşık ciğer sote
Salata

Ara 15.30: Nescafe, 1 ekler
Aksam 18.00: ton balıklı salata

2 buçuk litre su
Bitki çayları

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun..

Güzel hafif bi menü canım.
Rabbim tüm hastalarla birlikte senin ziyaret ettiğin hastaya da acil şifalar versin

Kolay gelsin canim menun guzel begendim aksam iki kofte daha yiyip patlicanla biber kizartmasini yemeseymissin patlican cok yag cekiyo cok yememissin aslinda valla ne yalan diyim bende bayilirim karisik kizartmaya afiyet olsun fistik ....
Off ne bileyim canım yaa duzenimi oturtamadim henüz.ara ogunleri iyice bosladim.akşam da dengesiz oldu farkindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…