Haydi Yine Yeniden...

Doyurucu ve ilk defa üç ogunlu güzel bir menü kankım. afiyet olsun
Afiyet olsun canım yeni kararların bol eksi getirsin
Karbonlu bi gün olmuş ama yskmisdindir canım afiyet olsun
Akşamki ekmek sadece biraz fazla canım onu n dışında güzel

Menün çok güzel canım. Hasta yakının mı nesi var tatlım?

Menün çok güzel canım. Hasta yakının mı nesi var tatlım?
Aile den uzak akraba canım.basit bir menisküs ameliyatı için gitmiş. Fazla narkoz sonucu kadın beyin kanaması geçirmiş sonra da anlamamislar erken müdahale etmemislee. Kalbi durmus geri donmus bi tarafı aylarca tutmamis. Şimdi de hala bi kulağı ve parmakları hissizmis. Kadını dinlerken tansiyonum düştü başım dönmeye başladı. Çok kötü oldum yani. RabbiM sifasini arttirsin inş.

Arkadaşların dediği gibi akşam ekmek en azından 1 dilim olaydı bi geçiş evresi yaşıyor gibisin
Menün her zaman ki gibi harika Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

tevafuk55 D Deligonul783
Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, 1.5kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal, domates salatalık
Öğle 12:15
1 enginar dolma, yoğurt
Ara
Erik,kuruyemiş, tadelle
Akşam 18:00
Yarım enginar dolma, 3 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası, brokoli Salata
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş, bikaç dilim Kavun
Bol bol yürüyüş 1 saat sürdü yarım saat ev egzersizi yapıldı

Gayet iyi bir menu sebze agirlikli bol vitaminli.ufak bi cis gordum orda ama o da gunun yorgunluguna bedel hani

Cümleten iyi geceler. Benim kizce de uyudu artık menüyü verebilirim. Ya ben bi yerden toplayıp bi yerden batırıyor gibi hissediyorum

7:00 3km yürüyüş

10:00 haşlanmış yumurta zeytin domates salata biber 1 dilim koy ekmegi

12:30 1 tabak bezelye 1 dilim karpuz

13:00 3km yuruyus
15:00 kutu sut 3-4 Edirne kurabiyesi
16:00 karışık bitki cayı Yeşilçay
17:00 kucuk magnum dondurma
17:15 3km yürüyüş

20:00 1 tabak bezelye 2 kasık pilav yoğurt salata

21:00 şekersiz nescafe

Karnımı cok sis hissediyorum mide küçülmeye başladı sanırım

Bence sade bir menü canım afiyet olsun.
Canim bana sadece kurabiyeLee ve akşamki pilav fazla gibi geldi. Yani bir kurabiye yeterli olurdu.

Aman Allahım inanamıyorum ihmale bak!! şok oldum. Allah acil şifa versin inşallah sonra da dava etsin o hastaneyi..

M Melrin menünü beğendim ortim düzenli güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Başlamışsın yine spora hadi hayırlısı..

brcnmm canım kurabiyeler çok olmuş. Akşam pilav yemesen de olurmuş. Bir de yürüyüş mükemmel. İyi gidiyorsun canım.

O kurabiyeleri cok sevıyorum zaten 1 tanesı kup seker buyuklugundeydı. bademli valla butun gun verseler yerım. Arkadaşım getirmiş tutamadım kendimi. Dondurmaya kimse cızzzz dememiş :) serbest mi :)

Bence sade bir menü canım afiyet olsun.

Canim bana sadece kurabiyeLee ve akşamki pilav fazla gibi geldi. Yani bir kurabiye yeterli olurdu.

Ah bir de yeteceğini ben anlasam :) Sevdiğim şeylere engel olamıyorum. Bir de arkadaş düşünmüş getirmiş. Küp şeker büyüklüğünde olunca kendimi teselli de ettim minnak bunlar diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…