- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.361
Doyurucu ve ilk defa üç ogunlu güzel bir menü kankım. afiyet olsunSelam kızlar menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (10:30)
1,5 haşl yumurta, kk peynir, domates, 2 zeytin, 1 dilim tb, 1 bardak süt, az krem peynir ve sos, 1 minik sosis
Ara
minik 1-2 parça haşl tavuk, 125 gr meyveli yoğurt
Öğle (14:30)
1,5 kepçe tarhana, 1 kase yoğurt, 2 kaşık tavuklu patates, 3 kaşık fajita
Ara (18:30)
Ş.siz nescafe, 1-2 d bitter
Akşam (20:00)
2 kepçe tarhana
Ara
1 porsiyon meyve
bitki çayı
3 lt su
Afiyet olsun canım yeni kararların bol eksi getirsin@angelina ve kızlar :))
sabah 10
yoğurda doğranmış çilek
öğle 12 :20
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
1.5 dilim ekmek
ara
bitki çayı
akşam 18 :35
1 lahmacun
1 bardaktan biraz fazla acılı şalgam
marul maydanoz
Karbonlu bi gün olmuş ama yskmisdindir canım afiyet olsunGelelim benim menuyeekim2009 vede kizlar
10 00
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Uc zeytin
Dort kup kasar
Sekersiz cay
15 30
Yarim ekmek arasi et doner
Bir bardak ayran
Disardaydim elbise deniyodum ellerim titremeye basladi yuzum sararmis kolumdan tutugu gibi yemek yemeye goturdu esimin zoruyla yedim tum ekmek yaptirmis artik yarisini yedim uc dilim ekmek kadar gelirdi dahada yemem aksama et sote yapti esim ben yemiycem dedim kizdi hasta olcaksin diye soylendi ama yemedimm
Akşamki ekmek sadece biraz fazla canım onu n dışında güzelBende isten geldim biseyler atistirdim giristim eve.dun dugun var diye bisey yapamadim.akşam akşam dip köşe temizlik yaptım.menyu yazayim.ortim yok ama etiketleyeyim yine de
@inciiitanesi
Sabah 9
1dlm tam buğday ekmeği
1kk beyaz peynir
3 adt zeytin
Öğlen 15.30
1adt yağsız tost
5 adt zeytin
Akşam 19
1kucuk kase biber patlıcan kızartması
2adt köfte
2dlm tam bgdy ekm
1kase yoğurt
Su 2.5 lt.
Selam.hanımlar
Bugün bir hasta ziyaretine gittim çok moralim bozuldu. Hiç adetim değildir ama orada kadına sarılıp ağladım resmen. Hala kurtulamadim etkisinden.
Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah ılık limonlu şu
Kahvalti8.30: 1 yum kk peynirden omlet
3 zeytin
Ara 10.30: 3 k kayısı 1 hurma 5 cig badem
Öğle 12.30: 2 kaşık p pilavı
4 kaşık ciğer sote
Salata
Ara 15.30: Nescafe, 1 ekler
Aksam 18.00: ton balıklı salata
2 buçuk litre su
Bitki çayları
Aile den uzak akraba canım.basit bir menisküs ameliyatı için gitmiş. Fazla narkoz sonucu kadın beyin kanaması geçirmiş sonra da anlamamislar erken müdahale etmemislee. Kalbi durmus geri donmus bi tarafı aylarca tutmamis. Şimdi de hala bi kulağı ve parmakları hissizmis. Kadını dinlerken tansiyonum düştü başım dönmeye başladı. Çok kötü oldum yani. RabbiM sifasini arttirsin inş.Menün çok güzel canım. Hasta yakının mı nesi var tatlım?
Arkadaşların dediği gibi akşam ekmek en azından 1 dilim olaydı bi geçiş evresi yaşıyor gibisinBende isten geldim biseyler atistirdim giristim eve.dun dugun var diye bisey yapamadim.akşam akşam dip köşe temizlik yaptım.menyu yazayim.ortim yok ama etiketleyeyim yine de
@inciiitanesi
Sabah 9
1dlm tam buğday ekmeği
1kk beyaz peynir
3 adt zeytin
Öğlen 15.30
1adt yağsız tost
5 adt zeytin
Akşam 19
1kucuk kase biber patlıcan kızartması
2adt köfte
2dlm tam bgdy ekm
1kase yoğurt
Su 2.5 lt.
Menün her zaman ki gibi harika Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallahSelam.hanımlar
Bugün bir hasta ziyaretine gittim çok moralim bozuldu. Hiç adetim değildir ama orada kadına sarılıp ağladım resmen. Hala kurtulamadim etkisinden.
Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah ılık limonlu şu
Kahvalti8.30: 1 yum kk peynirden omlet
3 zeytin
Ara 10.30: 3 k kayısı 1 hurma 5 cig badem
Öğle 12.30: 2 kaşık p pilavı
4 kaşık ciğer sote
Salata
Ara 15.30: Nescafe, 1 ekler
Aksam 18.00: ton balıklı salata
2 buçuk litre su
Bitki çayları
Gayet iyi bir menu sebze agirlikli bol vitaminli.ufak bi cis gordum orda ama o da gunun yorgunluguna bedel hanitevafuk55 D Deligonul783
Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, 1.5kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal, domates salatalık
Öğle 12:15
1 enginar dolma, yoğurt
Ara
Erik,kuruyemiş, tadelle
Akşam 18:00
Yarım enginar dolma, 3 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası, brokoli Salata
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş, bikaç dilim Kavun
Bol bol yürüyüş 1 saat sürdü yarım saat ev egzersizi yapıldı
Iyi geceler tatli rûyalarBu kadar yorgunluk sonrası dinleneyim herkese hayırlı geceler
Bence sade bir menü canım afiyet olsun.tevafuk55 D Deligonul783
Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, 1.5kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, yarım dilim ekmek üzerine kaymak bal, domates salatalık
Öğle 12:15
1 enginar dolma, yoğurt
Ara
Erik,kuruyemiş, tadelle
Akşam 18:00
Yarım enginar dolma, 3 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası, brokoli Salata
Ara
Türk kahvesi, avuçiçi kuruyemiş, bikaç dilim Kavun
Bol bol yürüyüş 1 saat sürdü yarım saat ev egzersizi yapıldı
Canim bana sadece kurabiyeLee ve akşamki pilav fazla gibi geldi. Yani bir kurabiye yeterli olurdu.Cümleten iyi geceler. Benim kizce de uyudu artık menüyü verebilirim. Ya ben bi yerden toplayıp bi yerden batırıyor gibi hissediyorum
7:00 3km yürüyüş
10:00 haşlanmış yumurta zeytin domates salata biber 1 dilim koy ekmegi
12:30 1 tabak bezelye 1 dilim karpuz
13:00 3km yuruyus
15:00 kutu sut 3-4 Edirne kurabiyesi
16:00 karışık bitki cayı Yeşilçay
17:00 kucuk magnum dondurma
17:15 3km yürüyüş
20:00 1 tabak bezelye 2 kasık pilav yoğurt salata
21:00 şekersiz nescafe
Karnımı cok sis hissediyorum mide küçülmeye başladı sanırım
Aile den uzak akraba canım.basit bir menisküs ameliyatı için gitmiş. Fazla narkoz sonucu kadın beyin kanaması geçirmiş sonra da anlamamislar erken müdahale etmemislee. Kalbi durmus geri donmus bi tarafı aylarca tutmamis. Şimdi de hala bi kulağı ve parmakları hissizmis. Kadını dinlerken tansiyonum düştü başım dönmeye başladı. Çok kötü oldum yani. RabbiM sifasini arttirsin inş.
Bence sade bir menü canım afiyet olsun.
Canim bana sadece kurabiyeLee ve akşamki pilav fazla gibi geldi. Yani bir kurabiye yeterli olurdu.
geç bile kaldım gülüm oğluş servisi kaçırdı saat 8 de anne geç kaldım diye geldi 7 buçukta servis geliyor :)babası acele hazırlandı götürdü okulu da baya uzak :))Ekim hanımcım erkencisiniz siz de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?