Haydi Yine Yeniden...

3 tepsi patatsli poğaça 1 tepside cevizli tahinlisini yaptım anca mutfağı toparlayıp çıkan bulaşığı hallettim o arada film de izledim tabii:)

ah ah ne güzel şeyler yapmışssın öyle. Ellerine sağlık walla :) ah ah olaydı da yiyeyyyddiiikkk kilo almaadaaaannnn :) :) :)

ah ah ne güzel şeyler yapmışssın öyle. Ellerine sağlık walla :) ah ah olaydı da yiyeyyyddiiikkk kilo almaadaaaannnn :) :) :)
valla ne güzel dedin yesek ama kilo almasak heheheheh
ben nerdeyse her hafta yapıyorum genelde 2 tepsi peynirlisini benimkiler kahvaltı yapmıyor doğru düzgün yanlarına alıp götürüyorlar:)
benim tepsiler küçük zaten yiyicilerde obur gibi olunca 3-4 günde bitmiş oluyor ben 1 yada 2 tane yiyorum genelde

3 tepsi patatsli poğaça 1 tepside cevizli tahinlisini yaptım anca mutfağı toparlayıp çıkan bulaşığı hallettim o arada film de izledim tabii:)
Kiz komsular tikirtilara rahatsiz olmuyomu biz mutfakta gec saat bisey yapinca tum bina fuyuyo he he he ramazanda iyi oluyo ama herkes bir birinin sesine uyaniyo

Sakinn yatmaaa aksam yine gec yatarsinn is uydur kendine uyuma kizzz ...
bu saatte ne işi uydurayım gülüm aşağı katta ki hatun uyuyordur gürültü yapamam ki yazık rahatsız olur
et çıkardım buzluktan çözülmesini bekliycem ki yemek yapayım ona da erken kahvaltı desen daha ilacımı içeli 1 saat olmadı kahvaltı da yapamam en iyisi uyuyayım yoksa hangi saatte uykuya kalacağım belli olmaz :)))

Ramazana da az kaldı yaw Ramazan da nasıl diyet yapcaz

ekim2009 aklım tahinli cevizlide kaldı he uf puf paf pof
kalmasın gülüm kesin tadı ağır kötü olmuştur ıyyyhhh yağlı yağlı insanın midesine çöker susuzluktan kıvrandırır çok su içersen de sonra çok çişin gelir wc ye taşın dur iş yerinde helede sıkıntı olur kötüdür yani boş ver çıkar aklından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…