- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.381
geç bile kaldım gülüm oğluş servisi kaçırdı saat 8 de anne geç kaldım diye geldi 7 buçukta servis geliyor :)babası acele hazırlandı götürdü okulu da baya uzak :))
sabahın 4 ünde yattım galiba saat 7 de alarm çaldığında geri kapattım uyudum :))HEHHEE biz de mi böyle olcaz yaw :) O geç kalınca ki uyku da ne tatlı oluyor yaw :)
belli olmaz benim sağım solum az sonra tamponu devirip yatabilirim :)))Ama iyi he tekrar yatağa geri dönmemişsin. Ben olsam çoktan uykuya geri dönmüştüm :) :)
sabahın 4 ünde yattım galiba saat 7 de alarm çaldığında geri kapattım uyudum :))
3 tepsi patatsli poğaça 1 tepside cevizli tahinlisini yaptım anca mutfağı toparlayıp çıkan bulaşığı hallettim o arada film de izledim tabii:)Çok geçmiş yaw
3 tepsi patatsli poğaça 1 tepside cevizli tahinlisini yaptım anca mutfağı toparlayıp çıkan bulaşığı hallettim o arada film de izledim tabii:)
Ortimmmmmm yine gec yatmissin hani erken yatacaktin olmadi geri gelsin teyzem o varken erkenden uyuyordunsabahın 4 ünde yattım galiba saat 7 de alarm çaldığında geri kapattım uyudum :))
Sakinn yatmaaa aksam yine gec yatarsinn is uydur kendine uyuma kizzz ...belli olmaz benim sağım solum az sonra tamponu devirip yatabilirim :)))
valla ne güzel dedin yesek ama kilo almasak hehehehehah ah ne güzel şeyler yapmışssın öyle. Ellerine sağlık walla :) ah ah olaydı da yiyeyyyddiiikkk kilo almaadaaaannnn :) :) :)
o varkende gece 2 yi buluyordu bazen erken yatıyordum annemle eşim otururken ben gidip uyuyordum uykum geldi mi beni kimse tutamaz hehehehOrtimmmmmm yine gec yatmissin hani erken yatacaktin olmadi geri gelsin teyzem o varken erkenden uyuyordun
Kiz komsular tikirtilara rahatsiz olmuyomu biz mutfakta gec saat bisey yapinca tum bina fuyuyo he he he ramazanda iyi oluyo ama herkes bir birinin sesine uyaniyo3 tepsi patatsli poğaça 1 tepside cevizli tahinlisini yaptım anca mutfağı toparlayıp çıkan bulaşığı hallettim o arada film de izledim tabii:)
bu saatte ne işi uydurayım gülüm aşağı katta ki hatun uyuyordur gürültü yapamam ki yazık rahatsız olurSakinn yatmaaa aksam yine gec yatarsinn is uydur kendine uyuma kizzz ...
Kiz komsular tikirtilara rahatsiz olmuyomu biz mutfakta gec saat bisey yapinca tum bina fuyuyo he he he ramazanda iyi oluyo ama herkes bir birinin sesine uyaniyo
yatak odaları ile mutfak birbirine uzak ben hırsız gibi sessiz çalıştım zaten :))Kiz komsular tikirtilara rahatsiz olmuyomu biz mutfakta gec saat bisey yapinca tum bina fuyuyo he he he ramazanda iyi oluyo ama herkes bir birinin sesine uyaniyo
kalmasın gülüm kesin tadı ağır kötü olmuştur ıyyyhhh yağlı yağlı insanın midesine çöker susuzluktan kıvrandırır çok su içersen de sonra çok çişin gelir wc ye taşın dur iş yerinde helede sıkıntı olur kötüdür yani boş ver çıkar aklındanRamazana da az kaldı yawRamazan da nasıl diyet yapcaz
ekim2009 aklım tahinli cevizlide kaldı he uf puf paf pof
haa demeyi unuttum galiba ben bu ramazan da oruç tutamıycam iftarla sahur arası çok az doktor yine olmaz diycekRamazana da az kaldı yawRamazan da nasıl diyet yapcaz
ekim2009 aklım tahinli cevizlide kaldı he uf puf paf pof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?