Haydi Yine Yeniden...

Hehehee eşimin ailesi Amasyalı onlar da tahinli cevizli çörekleri var bir güzel bir güzeeell :) Neyse aklımızdan çıkaralımmmm heralde regl etkisi tatlı şeylere meyilimmm varrr gardaşlarrrr :)

Hehehee eşimin ailesi Amasyalı onlar da tahinli cevizli çörekleri var bir güzel bir güzeeell :) Neyse aklımızdan çıkaralımmmm heralde regl etkisi tatlı şeylere meyilimmm varrr gardaşlarrrr :)
tarçınlı süt içip hurma yiyeceksin gülüm en güzel şeker düzenleyici ve abur cubur isteğini kesici ikili :)

Sağlık herşeyden önemli. Bende geçen sene hamilelikten dolayı tutmamıştım. Çalışırken zor oluyor ama Rabbim verir kolaylığını.
ben oğluşumu düşünüyorum okullar da açık sabah 7 buçukta gidip akşam 8 de geliyor okulunda oruç tutacak pek kimse de olduğunu sanmıyorum sofrada bile 1 litreye yakın su içer nasıl dayanacak susuzluğa rabbim kolaylık verir elbet herkese

çok oturdum bacaklarım uyuşmaya başladı bile fazla sabitte kalamıyorum ben bi kalkıp yatakları kapatayım bari
gelirim birazdan

Ramazana da az kaldı yaw Ramazan da nasıl diyet yapcaz

ekim2009 aklım tahinli cevizlide kaldı he uf puf paf pof
Canim sahurda yumurta peynir gibi protein alirsin az karbonlu iftardada agir yemeklerden vede tatlidan uzak durursan cok guzel kilo bile verirsin cok degil bir hafta sabir goster sonrasinda caninda istemez

Etüt falan mı var? Sabahtan akşama kadar okuldaymış. Yavrum nasıl dayansın ya karşısında yerler şimdi onun bir de.

Benim oglusunda son sinav haftasi nasil olcak bilmiyorum tutarim kiz takma kafana diyor sipa ama ana yuregi iste kiyamiyorumm oglummm ilk hafta tutma istersen dedim cildirdinmi anne sen dedi bana kiseledi beni oyy oyy lafta soylenmiyo koca danaya

Benim oglusunda son sinav haftasi nasil olcak bilmiyorum tutarim kiz takma kafana diyor sipa ama ana yuregi iste kiyamiyorumm oglummm ilk hafta tutma istersen dedim cildirdinmi anne sen dedi bana kiseledi beni oyy oyy lafta soylenmiyo koca danaya
maşallah ne güzel tutarım demiş benim ki tutmasam mı dedi geçen olmaz tutman lazım dedim ben de

Anam bi gunaydin bile demedim ya direk daldim konuya
Hepinize gunaydinlar fistiklar tartiya son gun kala bol enerjik az kalorili bir gun olsun eksileriniz bol olsunnn kizlarrrrr
hahahahah günaydın gülümmmmm
kahvaltımı yiyorum yoğurt içine salatalık doğradım öğle eşim gelince de çay içerim yumurtamı yerim :)

Peki bu topic başladığından beri toplam ne kadar kilo verdi herkes? İlk sayfada hafta bazlı bilgi var ama :) Bugün İstanbul bir sıcak bir yağmurlu :) Ne giymeli üşümeli mi terlemeli mi ne yapmalıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…