Haydi Yine Yeniden...

Kızlar yarın yeniden liste hazırlayacağım.bilgisayarım formatlandı yedeklemeyi unutmuşum eskisini.
Yarın kilo bildirimi yaparken yaş boy başlangıç kilosu ( ilk diyete başladğınız kilo olsun mesela benim 117 ) ve güncel kilolarımızı yazalım...
Bir de akşam menülerimizi saat 22:00 ye kadar vermiş olalım zira geç saatte verildiğinde yorum yapılamıyor...
Şu grup işini de kaldırsak mı hepimiz birbirimize yorum yapıyoruz zaten.Benim ortim de gitti yok Yeni arkadaşımızı hangi gruba alıcaz onu ayarlayamadım...
Etiketlemeye gerek kalmadan menü girelim,herkes birbirini yorumlamaya çalışsın müsaitse...

Sen ne dersen bana uyar canim yarindan itibaren yeni duzene gireriz hem bir degisiklik olur enerji olur

Cikista git dolas bak canim insallah guzel seyler bulursun nasil bisey dusunuyosun ?
Günlük birşeyler alıcam canım.kot ve saks mavisi türü birşeyler bakıcam.bordo pantolon da olabilir.hep siyah ve koyu renk kotlar giyerdim.artık cıvıl cıvıl olmak istiyorum

Ben burdayım kiii :)
Bazen insan giriyor bakıyor kimse bir şey yazmamışsa yazası gelmiyor ve çıkıyor öyle değil mi.İşte motivasyon düşüklüğünün sebeplerinden biri bu da.Anısı bana da oluyor.kaç saattir giriyorum son mesaj benimki bir şey yazmadan çıkıyorum niyeyse...
Sende akşamları pek aktif olamıyosun haliyle ama gündüzleri menülerimize yorumları beklerim canım

Haklısın gerçekten. Ben sayfayı 7:30'da açıyorum hep açık ondan sonra :) Akşam çıkışa kadar. Yorumlamak için kendimi henüz yetkin hissetmiyorum ki :) Şimdilik gözlemliyorum tanıyorum ve öğreniyorum :)

Günlük birşeyler alıcam canım.kot ve saks mavisi türü birşeyler bakıcam.bordo pantolon da olabilir.hep siyah ve koyu renk kotlar giyerdim.artık cıvıl cıvıl olmak istiyorum

Cıvıl cıvıl olmak için sarı ve turkuaz benim vazgeçilmezimmm :) Üstüne de bu renklerde bluz tişört al :) Paraları paralarıııı saççç saçç saççç

olsun sen bir iki bir iki yorum yapmaya başla canım.hem sana da örnek olur hem belki bizim göremediğimiz birşeyleri görürsün ona göre dikkat ederiz

Valla super haki yesilde olabilir canim sari ile guzel kombin yapilir bende siyahtan sikildim ama yinede en kolay kombin siyahla oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…