- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.441
Fusyaaa cok severim birde bana yasiyo pembeler morlar fusyalar acik renkler cok severim canli rekleri civil civil ohhh bahar gibi yaz gibi kilo vermenin en guzel yani bu alisveris yapmakkEvet haki yeşil ve fuşya çok moda sanki bu yıl
Fusyaaa cok severim birde bana yasiyo pembeler morlar fusyalar acik renkler cok severim canli rekleri civil civil ohhh bahar gibi yaz gibi kilo vermenin en guzel yani bu alisveris yapmakk
Özellikle kapalı bayanlarda çok yakışıyor fuşya,katılıyorum sana canımFusyaaa cok severim birde bana yasiyo pembeler morlar fusyalar acik renkler cok severim canli rekleri civil civil ohhh bahar gibi yaz gibi kilo vermenin en guzel yani bu alisveris yapmakk
Emzirme bittikten hemen sonra bile yapmıyorlar canım.6 ay geçmesi gerekiyor üstünden.ben geçen sene gittim doktora ordan biliyorum.Bende kısmetse bu yaz sonu olmayı planlıyormWalla kıskandırdın he beniii :) Bebiş olanlara sorum olcak :) Emzirme bitmeden küçülme olmaz mı malum yerlerdeNe alsam üsttü dar geliyor
Ben öğretmenim canım mesai bitince gün bitti diyorum evim benim için yorucu zor değil 2 kızım var biri ilkokul 3 e gidiyor biri 3.5 yaşında o yüzden zor kısım bitince rahatlama oluyor evde iş varmış yokmuş sorun değil yeter ki yavrularımın yanında olayımBugün de bitti derken erken değil mi yaw daha :)
Ben emzirme bittikten 11 ay sonra olmuştum süt bezesi içinde hala süt vardı sorun olmadı doktor süt bezelerine zarar vermedi ikinci kuzumu da emzirdim şükürler olsunEmzirme bittikten hemen sonra bile yapmıyorlar canım.6 ay geçmesi gerekiyor üstünden.ben geçen sene gittim doktora ordan biliyorum.Bende kısmetse bu yaz sonu olmayı planlıyorm
Canlı renkler çok güzel kiloluyken hep koyu giyiyordum artık bende renklilere yöneliyorum saks mavisi, fuşya ne kadar güzel renklermişÖzellikle kapalı bayanlarda çok yakışıyor fuşya,katılıyorum sana canım
Siyah giye giye içimiz kararmış,renklilere geçince enerji yükseliyorCanlı renkler çok güzel kiloluyken hep koyu giyiyordum artık bende renklilere yöneliyorum saks mavisi, fuşya ne kadar güzel renklermiş
Kızlar yarın yeniden liste hazırlayacağım.bilgisayarım formatlandı yedeklemeyi unutmuşum eskisini.
Yarın kilo bildirimi yaparken yaş boy başlangıç kilosu ( ilk diyete başladğınız kilo olsun mesela benim 117 ) ve güncel kilolarımızı yazalım...
Bir de akşam menülerimizi saat 22:00 ye kadar vermiş olalım zira geç saatte verildiğinde yorum yapılamıyor...
Şu grup işini de kaldırsak mı hepimiz birbirimize yorum yapıyoruz zaten.Benim ortim de gitti yokYeni arkadaşımızı hangi gruba alıcaz onu ayarlayamadım...
Etiketlemeye gerek kalmadan menü girelim,herkes birbirini yorumlamaya çalışsın müsaitse...
Bazen insan giriyor bakıyor kimse bir şey yazmamışsa yazası gelmiyor ve çıkıyor öyle değil mi.İşte motivasyon düşüklüğünün sebeplerinden biri bu da.Anısı bana da oluyor.kaç saattir giriyorum son mesaj benimki bir şey yazmadan çıkıyorum niyeyse...
Sende akşamları pek aktif olamıyosun haliyle ama gündüzleri menülerimize yorumları beklerim canım
Walla kıskandırdın he beniii :) Bebiş olanlara sorum olcak :) Emzirme bitmeden küçülme olmaz mı malum yerlerdeNe alsam üsttü dar geliyor
Bilmez miyiz çokta yakışıyor yeni kombinlerini merakla bekliyorumBu arada ben de renkli renkli giyinmeye bayılırım. Gerçi öğrendiniz artık :) turuncu, sarı, su yeşili, fuşya, saks, mercan..:)
Banada uyar zaten herkese yorum yapıyorumBana uyar canım. Menü yorumlarken de kimseyi ayırmadan herkese yorum yapmaya çalışıyorum. Herkesten de beklerim. Bir de değişik birşeyler uygulayalım diyordun vücut ölçüsü falan gibi.. Onu uygulamaya koyacak mıyız?
Kesinlikle katılıyorum canım kimse yazmamışsa benim de yazasım gelmiyor.
Valla canım ben ocak ayında diyete başladım ve ciddi anlamda hem kap hem beden olarak baya küçüldüm. 104 cm miş başlangıçta. Şu an 92 cm göğüs ölçüm.
Evet canim sagol sen hassassin yorum konusunda.gec de olsa ertesi gun de olsa yaziyorsun mutlaka.o yuzden dedim grubun etiketlemenin pek bi onemi kalmadi diye.Bana uyar canım. Menü yorumlarken de kimseyi ayırmadan herkese yorum yapmaya çalışıyorum. Herkesten de beklerim. Bir de değişik birşeyler uygulayalım diyordun vücut ölçüsü falan gibi.. Onu uygulamaya koyacak mıyız?
Kesinlikle katılıyorum canım kimse yazmamışsa benim de yazasım gelmiyor.
Valla canım ben ocak ayında diyete başladım ve ciddi anlamda hem kap hem beden olarak baya küçüldüm. 104 cm miş başlangıçta. Şu an 92 cm göğüs ölçüm.
Vicks le buhar uygulamasi yapsan canim.faydasi olur mu kiKızlar ya bu sinüslerin tıkanmasına ne iyi gelir?? Gribim ama burnum akmıyor ve alnımda bir ağırlık hissi var. Burundan nefes alamıyorum. Spreyle açılıyo ama çok yanıyo o zaman da.. Bir müddet sonra yine tıkanıyorum..
Aynen cok isi gucu olmadigi zamanlarda herkes herkese yorum yaptigina gore grup isini kaldiralim biraysel menu girelim.Banada uyar zaten herkese yorum yapıyorum
Tamam canim aylik sonuc yuzdelik sonuc da aliriz.isterseniz olcu de tutabiliriz.bana her turlusu uyar bebisSelam canlarim ben bugün eski okuluma ogrencilerime gittim. Çok güzel bir gün geçirdim. Okudum yazılanları
brcnmm canım benim zaten direk göğüs kuculur. Sırt kısmındaki yağlar da eri diği için beden küçülüyor yani. Ben 77 kilo ile başladım buraya şu an 68 kiloyum güzel kilo verdim burada. Senden çok güzel elektrik aldım kalıcı olacaksın gibi inş. Düşün yani senden önce en son gelen benim o da 3 buçuk ay önce ondan sonra başlayıp bırakan çok oldu
tomurcukkk canım bana uyar her türlü. Ama aylık değerlendirme yapılması taraftarıyim. Birde diyete başlama kilomuz listede hep kalsın ki ne kadar verdiğimizi görüp motive oluruz diye düşünüyorum.
inciiitanesi nerelerdesin canım. Dün ve bu sabah girmiş gorunuyorsun. Meraklandik hepimiz.@butterfly143 ve angelina35 nasıl oldunuz kızlar iyilesebildiniz mi..
Bu haftam umutsuz canlarim haftaya ve diğer hafta ramazan girmeden 66 yı görmek istiyorum inş
Selam canlarim ben bugün eski okuluma ogrencilerime gittim. Çok güzel bir gün geçirdim. Okudum yazılanları
brcnmm canım benim zaten direk göğüs kuculur. Sırt kısmındaki yağlar da eri diği için beden küçülüyor yani. Ben 77 kilo ile başladım buraya şu an 68 kiloyum güzel kilo verdim burada. Senden çok güzel elektrik aldım kalıcı olacaksın gibi inş. Düşün yani senden önce en son gelen benim o da 3 buçuk ay önce ondan sonra başlayıp bırakan çok oldu
tomurcukkk canım bana uyar her türlü. Ama aylık değerlendirme yapılması taraftarıyim. Birde diyete başlama kilomuz listede hep kalsın ki ne kadar verdiğimizi görüp motive oluruz diye düşünüyorum.
inciiitanesi nerelerdesin canım. Dün ve bu sabah girmiş gorunuyorsun. Meraklandik hepimiz.@butterfly143 ve angelina35 nasıl oldunuz kızlar iyilesebildiniz mi..
Bu haftam umutsuz canlarim haftaya ve diğer hafta ramazan girmeden 66 yı görmek istiyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?