Haydi Yine Yeniden...

Bu düzeni devam ettirmemiz lazım yani tek yapmamız gereken bu. Ne kadar kilo verdin canım 1 ayda?

haftaya da inşallah dereceye girer birinci olursun canım.sen başarırsın.hepimiz bir geçiş dönemindeydik ve bitti gitti.aklıma takılan tek şey incitanesi özledim çok

Bu düzeni devam ettirmemiz lazım yani tek yapmamız gereken bu. Ne kadar kilo verdin canım 1 ayda?
Valla tam rakam hatırlıyorum desem yalan olur canım.listelerim de silindi format atılınca.almadığımdan eminim de ne kadar verdim onu hatırlamıyorum

haftaya da inşallah dereceye girer birinci olursun canım.sen başarırsın.hepimiz bir geçiş dönemindeydik ve bitti gitti.aklıma takılan tek şey incitanesi özledim çok
Ins canım.. hepimiz eksi olalım inş. Bende cok merak ediyorum bugünle beraber 4 5 gün oldu

Allah nasip ederse yarın annem babam kızkardeşlerim gelecek.gündüzleri aktif olurum sıkıntı yok,akşamları olamasam da menülerimi bildirim mutlaka...
Benimde 19 Mayıs tatilinde ablam ve yegenlerim gelecek çok aktif olamasamda menumu verir yorumlarim siziinkileri

Menumu vereyim ne yiyeceğim belli aksama
Sabah 8.30: 1 h yumurta
KK kadar örgü peynir
3 zeytin
Ara 10.30: 3 k kayısı 1 hurma 5 cigbadem

Öğle 12.30: 2 orta boy karniyarik
2 k p pilavı
Küçük kase cacık

Ara 15.30: Türk Kahvesi 3 dilim bitter
Ara 17.30: 1 avuç leblebi

Aksam 19.30: 1 porsiyon karışık ızgaranin 3 de ikisi
Küçük kase cacık
Salata 3 4 çatal ezme
3 litre su
Bitki çayları

Iyi aksamlar kızlar cok yoruldum bugun menumu vereyim
10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Uc catal beyaz peynir
Iki zeytin
Domates salatalik yesil biber
Iki dal nane
Sekersiz cay
15 00
Bir muz
16 30
Bes kasik kabak
Uc kasik makarna
Dort kasik yogurt
Su iki litre
Spor yok

Menu guzel canim.aksamin ozellikle.yalniz uzun zamandir oglenlerinde bir iki kasik da olsa pirinc bulgur pilavi oluyor.ekmek yememek icin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…