Haydi Yine Yeniden...

Cok guzel olmus menun canim.aksamin baya erken ve sade.ufak bi ara yaparsan iyi olur.
Nasil gecti ebru calismaniz? Ay adimi cok begendim simdi

Çok güzel ve düzenli bir menü olmuş canım afiyet olsun.

Akşamı erken kapatmışsın. Menün de güzel daha ne olsun..

Menu guzel canim.aksamin ozellikle.yalniz uzun zamandir oglenlerinde bir iki kasik da olsa pirinc bulgur pilavi oluyor.ekmek yememek icin mi?
Ekmek yememek için değilde aksamlarim genelde daha hafif old için tok kalmak adına yiyorum akşam karbon almamak için

Benim menüm kızlar:

Kahvaltı (10:00)
2 dilim tb arası krem peynir, 1 bardak süt

Öğle (14:30)
4-5 kaşık tavuklu patates, 1 büyük kase semizotu salatası, 3 fırında mantar

Ara (15:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter

Akşam (18:00)
1 kaseden az yağsız makarna, 2 közl kırmızı biber, 1 dilim peynir

Ara (20 gibi)
Birkaç dilim kavun
Bitki Çayları

2,5 lt su

Bence gayet iyi olmus. Herşeyden az oz. Ara öğünlerin de guzel olmus.

Cok çabuk aksam olmus yatana kadar acıkmaz misin?

Menü gayet iyi walla :) bugün kilo paylaşımı yapıldı diye sanki tüm menüler cok guzel

Kahvaltin hafif gecmis ilk defa.nikaha yetisecegin icin sanirim.menu genel itibariyle guzel canim

Sabah 8
1 kk suzme peynir
1 domates
5 zeytin
1 dlm tam bgdy ekmekgi

ara 12
1 ince dilim kasar peyniri
1 cay kas. Nutella

oglen 14
1 adt yagsiz tost

ara 16
10 adet erik

aksam 19.30
1 kase tarhana corbasi
4 tk tavuklu mantar sote
1 kase yogurt

su 2.5 litre

Heralde Can'ım tatlı istiyor direkt gözlerim nutellayi gördü :) Öğlenlerin neden o kadar yavan sadece tost?

Heralde Can'ım tatlı istiyor direkt gözlerim nutellayi gördü :) Öğlenlerin neden o kadar yavan sadece tost?
Gecis ogunu gibi degerlendiriyorum ben oglenleri.disardan pek yemiyorum.is yerinde yapmaya firsatim yok.evden de getirmiyorum.genelde oglenlerim tost cay zeytin vs...arada disardan arada da orda biseyler yapiyoruz canim

Şahane şahane şahane
Ayyy çok erken bitmiş akşam meyve mi yesen
Süppperrr
Tomurcukkk menüsü ne denilebilir ki

Kahvaltı 08:30
Nesfitli süt
Ara (10:30)
Türk kahvesi
Öğle 12:15
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara 15:30
Yağsız tost, süt
Akşam 18:45
3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim bisküvi tatlısı
2.5 litre su

Guzel menu canim afiyet olsun ..

Kahvaltin hafif gecmis ilk defa.nikaha yetisecegin icin sanirim.menu genel itibariyle guzel canim

Canım artık beni yakından tanıyor gibisin :) nikaha geç kalmamak için böyle oldu. Çocuk hasta ya onunla çok uğraştım burnunu açmak çok zor çok tıkanıyo. Bir de yedirmeye uğraş. Sonra giydirmeye bla bla.. Bana pek vakit kalmadı :) ama değişik oldu güzel de oldu :)

Kız bize de gönder bisküvi pastasını da bitsin barı :) :) hem sevap islersin

Cok guzel olmus menun canim.aksamin baya erken ve sade.ufak bi ara yaparsan iyi olur.
Nasil gecti ebru calismaniz? Ay adimi cok begendim simdi
Esim gec gelcekmis o nedenle erken yedik oglus kreste yemek yemedi corbayi begenmemis ahci ablamizda kek verdi onu yedi ac kalmasin diye erken yedik ara ihtiyac duyarsam yerim belki ...Ebru calismamiz cok guzel oldu bol boyali sicramali elimiz yuzumuz hep boya oldu birde cikmiyor kiyafetten ben allahtan kullan at yagmurluk goturdumde boya olmadim ..ayrica adin cok guzel bitanem ebru cok guzel bir sanat besmele ile basliyosun ve ruh halin boyaya yansiyor ayni renkler kullanildigi halde hic biri bir birine benzemiyo cok maneviyati buyuk bir ismin var sekerimm keske firsat olsada yapsaniz kirtasiyelerde tam seti 60 liraya alabilirsiniz cocuklar icin cok guzel bir etkinlik

Bende paylaşayım.

7:30 menemen 2 dilim ekmek şekersiz cay

12:30 çorba etli patates 3 zeytin

17:00 serce parmağının yarısı simit

17:30 domates salata

20:00 çorba kuru fasulye salata yarım dilim ekmek 2 kasık pilav

Sanırım ara öğün yapmadım die cok acıktım. Bir de regl diye heralde canim bisiler yemek istiyor.

Biraz kaçak oldu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…