Haydi Yine Yeniden...

Vuhuuu süper menü olmuş tomurcukum afiyet olsunnnn

Azcık cısss olsa da menünde gayet iyi olmuş az az yemişsin.

Fena değil menün canım gayet iyi gibi duruyor ama miktarları da yazarsan daha iyi değerlendiririz.

Bugün bisküvi tatlısı daha yerinde olmuş canım.tost dışında ekmek yok sanırım

Gayet güzel menü canım biraz az ama iştahın kapaliydi sanki. Afiyet olsun.
Afiyet olsun ex kankim güzel menu bol eksilerin olsun :)
Kararında güzel bir menü afiyet olsun canim
Aralarin ogunun devamı gibi olmuş canım. Ama genel itibari ile güzel
Canim akşam yemeğinin miktarları ikiside birer tabak ise çok canım. Ama çorba bir kase fasulye 1 kepçe falansa iyi pilav veya ekmek olmamaliydi.

Tahmin ettim canım yoksa sağlam kahvaltılarında kadinisin sen
Benim de oglus nezle olmuş. Hapşırık öksürük burun akıntısı. Hava veriyorum şimdi

Benim paşanın yaşına uygun mu sence 3 yaşında. Biraz daha aklı ersin mi

Kızlar yemekten geldim arkadaşlar in hepsi künefe istedi ben istemedim. Garson da bana acidi sanırım yedek çatal bıçak getirmiş beraber yersiniz diye ama yemedim tabı arkadaşlar da ne kadar zayiflamissin kaç kilosun deyip sordular sürekli. Söyledim artık sonrada nasıl verdin diyolar akşam erken yedim dedim artık ne diyim bu ara herkesin dikkatini çekmeye başladı manken gibisin deyip duruyorlar. Hele Bi 5 6 kilo daha vereyim o zaman görecekler asıl mankeni

Afiyet olsun canım güzel menü kaçak miktarın önemli bide saati tabi bu arada şükür tatlı bitti bende reglim canım çok tatlı istiyor

Künefe reddetmek ne demek ya bu nasıl başarı helal sana sen şimdi bile harikasın 5 kilo sonrası düşünemiyorum

Çok fazla kaçak yok.sadece pilav varsa ekmek yememek gerekiyor canim

Son düzenleme:
Onlar dedi mi bilmiyorum ben diyeyim sana maşallah canım.kunefe ye hayır demek herkesin harcı değil. Bir maşallah da iradene .bu arada vücut kitle indeksine gore normal kilodasin melrin de...

Künefe reddetmek ne demek ya bu nasıl başarı helal sana sen şimdi bile harikasın 5 kilo sonrası düşünemiyorum

Onlar dedi mi bilmiyorum ben diyeyim sana maşallah canım.kunefe ye hayır demek herkesin harcı değil. Bir maşallah da iradene .bu arada vücut kitle indeksine gore normal kilodasin melrin de...
Sağolun canlarim.ya ben yeni bir pardesu aldım o da beni baya zayıf gösteriyor sanırım Gerçekten tomurcugum listede M Melrin le beraber sararmışiz. ya var ya künefe sıcak sıcak birde böyle peyniri sünüyordu bende çay içtim heheHe bu hafta ki artıdan sonra acayip gaza geldim

Offf bu telefon beni deli etcek yaa bir turlyu mesaj yazdirmiyo kapatip actim sarj sifirliyo sarja takiyorum mesaj attirmiyooo oyyy oyyy deli efiyo beni

Menun guzel canim afiyet olsun ..

Afiyet olsun canim gayet guzel menun himm nutellaaci seni bende cokokremi cok seviyorumm kimseye soyleme sir kalsin aramizda

Regl degilmi bizi tatliya dusuren neyseki bugun bir dilim var yarin iyice gecer tatli istegin menun guzel afiyet olsun canim

Bugun biraz karbon fazla olmus canim patates var kurufasulye pilav var yarin proteinli bir gun yap ust uste karbon alimi kilo yapar bir kac gun evdesin galiba tavuk balik et kofte bunlardan ye salatan olsun peynir sut yumurta bol proteinle gecir cok faydasini goreceksin afiyet olsun tatlim

ekim2009 fistik nerdesin menunu goremedim kanki isi kalkti ama ben yinede sana karsi sorumlu hissediyorum kendimi
kusura bakma canom oğlum illa film bul izleyelim deyince menü yazma işi kaldı sonra da
sabah 10
sucuklu kaşarlı yumurta
1 poğaça

ara
süt

akşam 18 :50
nohutlu patlıcanlı etli pilav
cacık
1 çatal zeytin yağlı fasülye

sonrası cozuttum iyice film izlerken çekirdeğin dibine vurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…