- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.661
Sabah 8
1 kk suzme peynir
1 domates
5 zeytin
1 dlm tam bgdy ekmekgi
ara 12
1 ince dilim kasar peyniri
1 cay kas. Nutella
oglen 14
1 adt yagsiz tost
ara 16
10 adet erik
aksam 19.30
1 kase tarhana corbasi
4 tk tavuklu mantar sote
1 kase yogurt
su 2.5 litre
Kahvaltı 08:30
Nesfitli süt
Ara (10:30)
Türk kahvesi
Öğle 12:15
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt
Ara 15:30
Yağsız tost, süt
Akşam 18:45
3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya, yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim bisküvi tatlısı
2.5 litre su
Bende paylaşayım.
7:30 menemen 2 dilim ekmek şekersiz cay
12:30 çorba etli patates 3 zeytin
17:00 serce parmağının yarısı simit
17:30 domates salata
20:00 çorba kuru fasulye salata yarım dilim ekmek 2 kasık pilav
Sanırım ara öğün yapmadım die cok acıktım. Bir de regl diye heralde canim bisiler yemek istiyor.
Biraz kaçak oldu(
Bugün bisküvi tatlısı daha yerinde olmuş canım.tost dışında ekmek yok sanırımKahvaltı 08:30
Nesfitli süt
Türk kahvesi
Yağsız tost, süt
Ara
2.5 litre su
Gayet güzel menü canım biraz az ama iştahın kapaliydi sanki. Afiyet olsun.Iyi aksamlar kızlar cok yoruldum bugun menumu vereyim
10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Uc catal beyaz peynir
Iki zeytin
Domates salatalik yesil biber
Iki dal nane
Sekersiz cay
15 00
Bir muz
16 30
Bes kasik kabak
Uc kasik makarna
Dort kasik yogurt
Su iki litre
Spor yok
Afiyet olsun ex kankimBenim menüm kızlar:
Kahvaltı (10:00)
2 dilim tb arası krem peynir, 1 bardak süt
Öğle (14:30)
4-5 kaşık tavuklu patates, 1 büyük kase semizotu salatası, 3 fırında mantar
Ara (15:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (18:00)
1 kaseden az yağsız makarna, 2 közl kırmızı biber, 1 dilim peynir
Ara (20 gibi)
Birkaç dilim kavun
Bitki Çayları
2,5 lt su
Kararında güzel bir menü afiyet olsun canimSabah 8
1 kk suzme peynir
1 domates
5 zeytin
1 dlm tam bgdy ekmekgi
ara 12
1 cay kas. Nutella
oglen 14
1 adt yagsiz tost
ara 16
10 adet erik
aksam 19.30
1 kase tarhana corbasi
4 tk tavuklu mantar sote
1 kase yogurt
su 2.5 litre
Aralarin ogunun devamı gibi olmuş canım. Ama genel itibari ile güzelKahvaltı 08:30
Nesfitli süt
Türk kahvesi
Yağsız tost, süt
Ara
2.5 litre su
Canim akşam yemeğinin miktarları ikiside birer tabak ise çok canım. Ama çorba bir kase fasulye 1 kepçe falansa iyiBende paylaşayım.
Sanırım ara öğün yapmadım die cok acıktım. Bir de regl diye heralde canim bisiler yemek istiyor.
Biraz kaçak oldu(
Tahmin ettim canım yoksa sağlam kahvaltılarında kadinisin senCanım artık beni yakından tanıyor gibisin :) nikaha geç kalmamak için böyle oldu. Çocuk hasta ya onunla çok uğraştım burnunu açmak çok zor çok tıkanıyo. Bir de yedirmeye uğraş. Sonra giydirmeye bla bla.. Bana pek vakit kalmadı :) ama değişik oldu güzel de oldu :)
Benim paşanın yaşına uygun mu sence 3 yaşında. Biraz daha aklı ersin miEsim gec gelcekmis o nedenle erken yedik oglus kreste yemek yemedi corbayi begenmemis ahci ablamizda kek verdi onu yedi ac kalmasin diye erken yedik ara ihtiyac duyarsam yerim belki ...Ebru calismamiz cok guzel oldu bol boyali sicramali elimiz yuzumuz hep boya oldu birde cikmiyor kiyafetten ben allahtan kullan at yagmurluk goturdumde boya olmadim ..ayrica adin cok guzel bitanem ebru cok guzel bir sanat besmele ile basliyosun ve ruh halin boyaya yansiyor ayni renkler kullanildigi halde hic biri bir birine benzemiyo cok maneviyati buyuk bir ismin var sekerimm keske firsat olsada yapsaniz kirtasiyelerde tam seti 60 liraya alabilirsiniz cocuklar icin cok guzel bir etkinlik
Afiyet olsun canım güzel menü kaçak miktarın önemli bide saati tabi bu arada şükür tatlı bitti bende reglim canım çok tatlı istiyorBende paylaşayım.
Biraz kaçak oldu(
Künefe reddetmek ne demek ya bu nasıl başarı helal sana sen şimdi bile harikasın 5 kilo sonrası düşünemiyorumKızlar yemekten geldim arkadaşlar in hepsi künefe istedi ben istemedim. Garson da bana acidi sanırım yedek çatal bıçak getirmiş beraber yersiniz diyeama yemedim tabı arkadaşlar da ne kadar zayiflamissin kaç kilosun deyip sordular sürekli. Söyledim artık sonrada nasıl verdin diyolar akşam erken yedim dedim artık ne diyim bu ara herkesin dikkatini çekmeye başladı manken gibisin deyip duruyorlar. Hele Bi 5 6 kilo daha vereyim o zaman görecekler asıl mankeni
Çok fazla kaçak yok.sadece pilav varsa ekmek yememek gerekiyor canimBende paylaşayım.
Biraz kaçak oldu(
Onlar dedi mi bilmiyorum ben diyeyim sana maşallah canım.kunefe ye hayır demek herkesin harcı değil. Bir maşallah da iradene .bu arada vücut kitle indeksine gore normal kilodasinKızlar yemekten geldim arkadaşlar in hepsi künefe istedi ben istemedim. Garson da bana acidi sanırım yedek çatal bıçak getirmiş beraber yersiniz diyeama yemedim tabı arkadaşlar da ne kadar zayiflamissin kaç kilosun deyip sordular sürekli. Söyledim artık sonrada nasıl verdin diyolar akşam erken yedim dedim artık ne diyim bu ara herkesin dikkatini çekmeye başladı manken gibisin deyip duruyorlar. Hele Bi 5 6 kilo daha vereyim o zaman görecekler asıl mankeni
Künefe reddetmek ne demek ya bu nasıl başarı helal sana sen şimdi bile harikasın 5 kilo sonrası düşünemiyorum
Sağolun canlarim.ya ben yeni bir pardesu aldım o da beni baya zayıf gösteriyor sanırımOnlar dedi mi bilmiyorum ben diyeyim sana maşallah canım.kunefe ye hayır demek herkesin harcı değil. Bir maşallah da iradene .bu arada vücut kitle indeksine gore normal kilodasinmelrin de...
Aslinda senin kontrolunde yapabilir canim cokta eglenceli biraz ortalik batar bahcede yapin o nedenle yerlerden falan cikmiyo hatta yegenlerle falan yapilabilir deneyebilirsinBenim paşanın yaşına uygun mu sence 3 yaşında. Biraz daha aklı ersin mi
Menun guzel canim afiyet olsun ..Benim menüm kızlar:
Kahvaltı (10:00)
2 dilim tb arası krem peynir, 1 bardak süt
Öğle (14:30)
4-5 kaşık tavuklu patates, 1 büyük kase semizotu salatası, 3 fırında mantar
Ara (15:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (18:00)
1 kaseden az yağsız makarna, 2 közl kırmızı biber, 1 dilim peynir
Ara (20 gibi)
Birkaç dilim kavun
Bitki Çayları
2,5 lt su
Afiyet olsun canim gayet guzel menun himm nutellaaci seni bende cokokremi cok seviyorumm kimseye soyleme sir kalsin aramizdaSabah 8
1 kk suzme peynir
1 domates
5 zeytin
1 dlm tam bgdy ekmekgi
ara 12
1 cay kas. Nutella
oglen 14
1 adt yagsiz tost
ara 16
10 adet erik
aksam 19.30
1 kase tarhana corbasi
4 tk tavuklu mantar sote
1 kase yogurt
su 2.5 litre
Regl degilmi bizi tatliya dusuren neyseki bugun bir dilim var yarin iyice gecer tatli istegin menun guzel afiyet olsun canimKahvaltı 08:30
Nesfitli süt
Türk kahvesi
Yağsız tost, süt
Ara
2.5 litre su
Bugun biraz karbon fazla olmus canim patates var kurufasulye pilav var yarin proteinli bir gun yap ust uste karbon alimi kilo yapar bir kac gun evdesin galiba tavuk balik et kofte bunlardan ye salatan olsun peynir sut yumurta bol proteinle gecir cok faydasini goreceksin afiyet olsun tatlimBende paylaşayım.
Biraz kaçak oldu(
kusura bakma canom oğlum illa film bul izleyelim deyince menü yazma işi kaldı sonra daekim2009 fistik nerdesin menunu goremedim kanki isi kalkti ama ben yinede sana karsi sorumlu hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?