Haydi Yine Yeniden...

günaydın
10 doğru kalktım benimkiler çay koymuş yumurta haşlamış simit almaya gitmiş oğluş ama onlar yedi ben ben az sonra yiycem çünkü ilacımı sabah erken uyanıp içmemiştim mecbur 1 saat beklemem gerekiyordu simidin yarısını yerim gerisini siz yiyin dedim bari yarısından zarar etmiyeyim demi :)))

Günaydın arkadaşlarım benim ufaklıkta gece ateşlendi şimdi halaaa ateşi var kuzumun iyiki evdeyim bugün
allahım yaa ne oluyor bu çocuklara sürekli hastalanıp ataşleri çıkıyor rabbim hastalıktan kem gözden pis nefisten korusun hepsini

Gunaydin fistiklar 19 mayis ataturku anma ve genclik spor bayramimiz kutlu olsun ..........
Benimkiler evde simdiden kafam sisti buyugun sesi allah etmeye borazan gibi konrol yok kucugunku desen vizir vizir aglamalari ust komsunun bagrislari allahimm evin icinde tam birr kaoss cildirmaya az kaldi doktorum nerdeeeeee

Gunaydin hanimlarrr burdaki smilelar bile bize dusman bu nedir yaw Hamur aciyor. Zaten yeni uyanmışız aciz

Neyse Atatürk'ü anma gençlik ve spor Bayram'ımız kutlu olsunnnn
:) :) Ne güzel herkes evde plan program yapıyor özelde çalışmanın kötü yanlarından biri tatillerde çalışmak

hahahah senin büyük oğlanın sesi oturmadı mı daha hala hörtlüyor mu :)))erkek çocukları işte sesleri çatlıyor yapacak bişey yok hihihihi olsun da kız böyle derdimiz olsun sağlıklı olsunlar huzurlu olsunlar yeter bize :)

:) :) Ne güzel herkes evde plan program yapıyor özelde çalışmanın kötü yanlarından biri tatillerde çalışmak
hoş geldin brcnmm nin arkadışı :)))
sıkma canını 2 seçeneğin var zaten ya mecbur böyle çalışacaksın ya daaaa kendini zorlayıp oturup memurluk sınavına çalışıp sınavı geçip memur olacaksın o zaman tüm tatillerden rahat faydalanacaksın hastalansan rapor bile alsan patronların dır dır etmiyecek izin almaya ödün kopmayacak

Hoşbuldummm :)
Evet planlar var ama henüz icraata geçiremedim çok haklısın zorlamak lazım, gerçekten izin almaya ödüm kopuyor :) alsak bile yıllık izinden kesinti
Selam hoşgeldin.benim için sorun olmaz katılmam ama tüm arkadaşlarımın fikrini alalım.kalabalik olunca yorumlama zor oluyor.ama kilo vermeye ihtiyacı olan birine de kiyamiyorum.oylamaya sunalim

Hoşbuldummm :)
Evet planlar var ama henüz icraata geçiremedim çok haklısın zorlamak lazım, gerçekten izin almaya ödüm kopuyor :) alsak bile yıllık izinden kesinti
biliyorum gülüm ne sıkıntılar çektiğinizi benim küçük kız kardeşim de özel sektörde çalışıyor adamlar iş veren değil sanki köle sahipleri gibi davranıyorlar

ara öğün zamanııı:)
1 bardak tarçınlı sıcak süt
yarım tarçın serpilmiş elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…