Haydi Yine Yeniden...

eline sağlık tomurcuğum
brcnmm tebrikler maşallah çok güzel kilo kaybı olmuş inşallah böyle devam eder kısa sürede incecik hatun olursun

Cok sagolasin ya boyle puf noktaları cok lazımım bugün nedense cok üşüyordum bende ondan biraz karbon yöneldim galiba içgüdüsel olarak

yarın 19 mayıs tatil benimkiler evde tabii ki hafta sonu kahvaltısı gibi isterler ağır şeyler inşallah kazasız belasız atlatırım

Iyi geceler arkadaslar.benim oglan hasta baya.oksuruk hirilti.alerjik astim yani.cok hafif atesi de var.uykusuz bi gece beni bekler.opuyorum hepinizi...
çok geçmiş olsun büyüyünce azalacak alerjik astımı da o arada perişan olacaksınız rabbim tez zaman da şifa versin
iyi geceler gülüm

Bayanlar merhaba,
Hayırlı akşamlar brcnmm ile arkadaşız sizin grubu tavsiye etti sizde uygun görürseniz eğer aranıza katılmak istiyorum :)

Zeynep benim mahalleden arkadaşım. İkimizde kilolardan muzdaribiz. Ben de buranın kalitesini, samimiyetini dile getirdim. O da dahil olmak istedi ama karar sizlerin :) Bi süre gözlemleyin isterseniz. Gerçi çok mu kalabalık oluyor bu sefer. Artı 2 olmuş oluyorsunuz. Bilemedim şimdi :S

Tuzsuz yeseydin bari menu guzel etli pilavdan ne kadar yedin yazmamissin az yemissindir gerci kiz bol bol su ic odem yapmasinn bu arada ne izlediniz

Iyi geceler arkadaslar.benim oglan hasta baya.oksuruk hirilti.alerjik astim yani.cok hafif atesi de var.uykusuz bi gece beni bekler.opuyorum hepinizi...
Gecmis olsun canim tam polen zamani alerjinin arttigi zaman buyudukce azaliyo canim benim buyukte ara ara oksuruyo am a cok sukur atak yok sizinde gececektir insallah rabim sifa versin pasaya ..

Tuzsuz yeseydin bari menu guzel etli pilavdan ne kadar yedin yazmamissin az yemissindir gerci kiz bol bol su ic odem yapmasinn bu arada ne izlediniz
bildiğin tuzlu çekirdekti su içip duruyorum şimdi
mısır tanrılarını izledik oğluşla ben zaten izlemiştim oğlum için tekrar izledim :)
pilavıda küçük tabakla yedim sonra orta servisten kaşıkladım saymadım ama normal 1 tabak etmez

Tomurcukum mesajı sabah gördüm, nasıl oldu oglus. Rabbim şifa versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…