- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.681
eline sağlık tomurcuğum
vaaavvvv güzelmişş
Cok sagolasin ya boyle puf noktaları cok lazımımBugun biraz karbon fazla olmus canim patates var kurufasulye pilav var yarin proteinli bir gun yap ust uste karbon alimi kilo yapar bir kac gun evdesin galiba tavuk balik et kofte bunlardan ye salatan olsun peynir sut yumurta bol proteinle gecir cok faydasini goreceksin afiyet olsun tatlim
Ben yoldaş olurum sana gurbaannnvaaavvvv güzelmişş
ama tek kırmızı obez olan ben varım oyyy oyyy oyyy ben nirelere gidem
inşallah hepimiz melrin ve tevafuk gibi normal olanıda görürüzbenim yol uzun
yaradanına kurbanBen yoldaş olurum sana gurbaannn
çok geçmiş olsun büyüyünce azalacak alerjik astımı da o arada perişan olacaksınız rabbim tez zaman da şifa versinIyi geceler arkadaslar.benim oglan hasta baya.oksuruk hirilti.alerjik astim yani.cok hafif atesi de var.uykusuz bi gece beni bekler.opuyorum hepinizi...
Cok gecmiş olsun Can'ım. İnsallah sıkıntılı bi gece gecirmezsiniz.Iyi geceler arkadaslar.benim oglan hasta baya.oksuruk hirilti.alerjik astim yani.cok hafif atesi de var.uykusuz bi gece beni bekler.opuyorum hepinizi...
Bayanlar merhaba,
Hayırlı akşamlar brcnmm ile arkadaşız sizin grubu tavsiye etti sizde uygun görürseniz eğer aranıza katılmak istiyorum :)
Tuzsuz yeseydin bari menu guzel etli pilavdan ne kadar yedin yazmamissin az yemissindir gerci kiz bol bol su ic odem yapmasinn bu arada ne izledinizkusura bakma canom oğlum illa film bul izleyelim deyince menü yazma işi kaldı sonra da
sabah 10
sucuklu kaşarlı yumurta
1 poğaça
ara
süt
akşam 18 :50
nohutlu patlıcanlı etli pilav
cacık
1 çatal zeytin yağlı fasülye
sonrası cozuttum iyice film izlerken çekirdeğin dibine vurdum
Gecmis olsun canim tam polen zamani alerjinin arttigi zaman buyudukce azaliyo canim benim buyukte ara ara oksuruyo am a cok sukur atak yok sizinde gececektir insallah rabim sifa versin pasaya ..Iyi geceler arkadaslar.benim oglan hasta baya.oksuruk hirilti.alerjik astim yani.cok hafif atesi de var.uykusuz bi gece beni bekler.opuyorum hepinizi...
bildiğin tuzlu çekirdektiTuzsuz yeseydin bari menu guzel etli pilavdan ne kadar yedin yazmamissin az yemissindir gerci kiz bol bol su ic odem yapmasinn bu arada ne izlediniz
Tomurcukum mesajı sabah gördüm, nasıl oldu oglus. Rabbim şifa versin canım..Iyi geceler arkadaslar.benim oglan hasta baya.oksuruk hirilti.alerjik astim yani.cok hafif atesi de var.uykusuz bi gece beni bekler.opuyorum hepinizi...
Günaydın arkadaşlar
Bugün okulla Kanyon gezisine gidiyoruz güzel bir gün olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?