- 1 Aralık 2009
- 426
- 1.109
- 313
- 36
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.721
Daha yeni kahvaltı yaptık sayılır ekim cok hızlısın afiyet olsunara öğün zamanııı:)
1 bardak tarçınlı sıcak süt
yarım tarçın serpilmiş elma
gülüm sen kaç yaşındasın
midem kıvrandı valla 11 de yedim aslında daha 3 saat olmadan neden böyle oldu anlamadım bari süt içeyim dedim elmalara bakındım biri fire vermiş çürümeye durmuş zayi olmasın dedim yarısını kestim tarçınladım hehehehDaha yeni kahvaltı yaptık sayılır ekim cok hızlısın afiyet olsun
vee çok güzel yüzü var :))Zeynep hanım 1991 Ordu doğumlu bekar citir bir genç kendisi muhasebeci
midem kıvrandı valla 11 de yedim aslında daha 3 saat olmadan neden böyle oldu anlamadım bari süt içeyim dedim elmalara bakındım biri fire vermiş çürümeye durmuş zayi olmasın dedim yarısını kestim tarçınladım heheheh
yemek olsa bana ne derim ben zayi olacağıma o olsun :)) elmaya kıyamadım eşim görse yine söylenir alıyorum alıyorum yemiyorsunuz çürütüyorsunuz diye :))Şifa olsun yağlar gitsinn tipik anne Ziyan olmasın ben yiyim bugün de börekler çörekler var miydi
yok herkes evli :))Bu arada bekar var mı aramizdaaaa
25 yaşındayımgülüm sen kaç yaşındasın
Ben bekar :)yok herkes evli :))
Çıtır mı :)Zeynep hanım 1991 Ordu doğumlu bekar citir bir genç kendisi muhasebeci
evett en gencimiz ve bekarımız sensin :)Ben bekar :)
illa değnek gibi olanlar mı çıtır olur yaşı gençlere asıl çıtır denir :)Çıtır mı :)
Çok teşekkür ederim :) Aminvee çok güzel yüzü var :))
profil resmine baktım belli zaten daha genç olduğu allah güzel kaderler yazsın inşallah
:):) daha zayıf bir çıtır olsaydım keşkeilla değnek gibi olanlar mı çıtır olur yaşı gençlere asıl çıtır denir :)
Hoşgeldin aramıza bu grup değişik bi grup tek amaç kilo vermek değil yol arkadaşıyız kardeş gibiyiz dertleşme eğlenme fırsat buldukça kilo vermek bu grupta var bikaç gün içinde görürsün sendeİyi dilekleriniz için teşekkür ederim Amin
İnşallah çok sevinirim ne güzelHoşgeldin aramıza bu grup değişik bi grup tek amaç kilo vermek değil yol arkadaşıyız kardeş gibiyiz dertleşme eğlenme fırsat buldukça kilo vermek bu grupta var bikaç gün içinde görürsün sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?