- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.741
Ben burayı rehabilite merkezi gibi düşünüyorum en azından kafam dağılıyor kız kardeşim yok demiyorumm artıkİnşallah çok sevinirim ne güzelbrcnmm anlattığın kadar varmış desem yeri sevdim burayı paylaşılanları en önemlisi de emeğinizi umarım iyi işler çıkartırız hepimiz :) <3
Çok geçmiş olsun Amin :)Gece uyumayınca öğleden sonra kuzumla uyumuşuz ayy ne iyi geldi Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Çok doğru dünden beri merak içerisinde paylaşımlarınızı öğünlerinizi işler nasıl ilerliyor kavramaya çalışıyorum çok eğlenceli sohbeti hoş arkadaşlar var :)Ben burayı rehabilite merkezi gibi düşünüyorum en azından kafam dağılıyor kız kardeşim yok demiyorumm artık
Asıl Kalpleri çok güzel ayyy seviyorum hepiniziÇok doğru dünden beri merak içerisinde paylaşımlarınızı öğünlerinizi işler nasıl ilerliyor kavramaya çalışıyorum çok eğlenceli sohbeti hoş arkadaşlar var :)
:) :) o zaman bol bolAsıl Kalpleri çok güzel ayyy seviyorum hepinizi
Kolay gelsin afiyet olsun :)Kızlar ben bi meyve arası yapayım ortalığı toparlayayım akşam pide olcak ufaklık çok sever bugün menü ona göre olcak yarın için yemeği ocağa koyarsam benden iyisi yok
Kolay gelsin afiyet olsun :)
Selam canlar bir türlü iyileşemedim. Bir halsizlik baş dönmesi var ki sormayın.. Uff bu nedir yaa kendime sinir oldumdün çocuğu uyutayım derken ben de uyuyakalmışım. Yavrum da iyileşemedi. Burnu habire akıyor yav..
Çok gecmiş olsun Can'ım. Neden bas donmesi olur ki? Acaba tansiyon mu? Az mı yedin açlıktan da olur? Ana oğul meyveleri gomun mideye. İnsallah tez Zaman'da herkes iyileşir
Yeni geldim ben :) hoşbuldukHoşgeldin canım aramıza ne zaman geldin sen :))
Çok geçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz inşallah güzel düşünceleriniz içinde teşekkür ederim :)Bilmiyorum ki canım bende sık sık oluyor. Tok bile olsam kan şekerim çok sık düşer benim. Aslında kahvaltıda da biraz reçel yedim bilerek. Az önce de bitter yedim ama heralde hastalıktan. Bu seferki ağır bir grip. Bu arada arkadaşın gelmiş hoşgelmiş. Senin gibi tatlı biri o da şimdiden belli oldu :)
Öğle karbon sonrası akşam hem erken hem somonla kapanış süper bi dengeleme olmuş afiyet olsun arkadaşımSelam güzel hatunlar nasilsiniz
Menumu vermë startı benden olsun
Kahvaltı 8.30: iki yumurta ile omlet
KK peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Öğle 11 30. 12.00: 1 açma, 1 börek, 1 kurabiye, 1 avuç karışık kuruyemiş
Aksam 14.30: 1 somon ızgara, salata, 1 dilim ekmek
Ara 17.00: 1 Türk Kahvesi, 1 dilim bitter, 1 hurma
3 litre su
Bitki çayları
Su an hic aç değilim acikirsam sütlü kahve icebilirim
Çok güzel bir menü olmuşSelam kızlar benim menüm:
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, taze soğan, 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 minik sosis, az krem peynir, az reçel, 2 dilim tb, çay
Öğle (14:30)
1,5 kepçe tarhana çorbası, 1 kaseden az yağsız makarna
Ara (17:00)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter, 1-2 d orcik
Ara
1-2 kaşık çilekli yoğurt
Akşam (19:45)
7-8 kaşık t.fasülye, 4 küçük köfte, birkaç dilim salatalk domates
Ara
yarım armut
bitki çayı
2,5-3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?