Haydi Yine Yeniden...

İnşallah çok sevinirim ne güzel brcnmm anlattığın kadar varmış desem yeri sevdim burayı paylaşılanları en önemlisi de emeğinizi umarım iyi işler çıkartırız hepimiz :) <3
Ben burayı rehabilite merkezi gibi düşünüyorum en azından kafam dağılıyor kız kardeşim yok demiyorumm artık

Ben burayı rehabilite merkezi gibi düşünüyorum en azından kafam dağılıyor kız kardeşim yok demiyorumm artık
Çok doğru dünden beri merak içerisinde paylaşımlarınızı öğünlerinizi işler nasıl ilerliyor kavramaya çalışıyorum çok eğlenceli sohbeti hoş arkadaşlar var :)

Çok gecmiş olsun Can'ım. Neden bas donmesi olur ki? Acaba tansiyon mu? Az mı yedin açlıktan da olur? Ana oğul meyveleri gomun mideye. İnsallah tez Zaman'da herkes iyileşir

Çok gecmiş olsun Can'ım. Neden bas donmesi olur ki? Acaba tansiyon mu? Az mı yedin açlıktan da olur? Ana oğul meyveleri gomun mideye. İnsallah tez Zaman'da herkes iyileşir

Bilmiyorum ki canım bende sık sık oluyor. Tok bile olsam kan şekerim çok sık düşer benim. Aslında kahvaltıda da biraz reçel yedim bilerek. Az önce de bitter yedim ama heralde hastalıktan. Bu seferki ağır bir grip. Bu arada arkadaşın gelmiş hoşgelmiş. Senin gibi tatlı biri o da şimdiden belli oldu :)

Çok geçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz inşallah güzel düşünceleriniz içinde teşekkür ederim :)

Selam güzel hatunlar nasilsiniz
Menumu vermë startı benden olsun
Kahvaltı 8.30: iki yumurta ile omlet
KK peynir
3 zeytin
Domates salatalık

Öğle 11 30. 12.00: 1 açma, 1 börek, 1 kurabiye, 1 avuç karışık kuruyemiş

Aksam 14.30: 1 somon ızgara, salata, 1 dilim ekmek

Ara 17.00: 1 Türk Kahvesi, 1 dilim bitter, 1 hurma
3 litre su
Bitki çayları
Su an hic aç değilim acikirsam sütlü kahve icebilirim

Selam kızlar benim menüm:

Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, taze soğan, 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 minik sosis, az krem peynir, az reçel, 2 dilim tb, çay

Öğle (14:30)
1,5 kepçe tarhana çorbası, 1 kaseden az yağsız makarna

Ara (17:00)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter, 1-2 d orcik

Ara
1-2 kaşık çilekli yoğurt

Akşam (19:45)
7-8 kaşık t.fasülye, 4 küçük köfte, birkaç dilim salatalk domates

Ara
yarım armut
bitki çayı

2,5-3 lt su

Öğle karbon sonrası akşam hem erken hem somonla kapanış süper bi dengeleme olmuş afiyet olsun arkadaşım
Çok güzel bir menü olmuş

Benim ufaklık musluk gibi burnu akıyor sürekli yatıyor kuzum halsiz azcık yemek yedi zaten çelimsiz oyyy oyyy

Kahvaltı 11:30
5 dilim sucukla yumurta, 2 kk peynir, domates salatalık yeşillik, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Bikaç dilim kavun, azcık çiğ fındık, nescafe
Akşam 18:30
Kavurmalı pide, ayran
Ara
Türk kahvesi
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…