Haydi Yine Yeniden...

Canım cıssların olsa da güzel dengelemişsin. Akşam da ara yapmalısın bence süt meyve gibi..

Akşam pide ne kadar yedin canım? Bu arada aralarını az buldum. Akşam da ara yapabilirsin. Afiyet olsun.

Çok dengeli harika bir menü olmuş canım afiyet olsun :)
Tatile yakışır bir menü canım afiyet olsun

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Amin
Hos geldin tatlim gurubun en genci sen en yaslisi benim 37 yasindayim iki oglusum var biri onbes biri bes yasinda ev hanimiyim ama faal bir ev hanimi oyle gezme tozma degil oglusun kresinde faliyetlere katiliyorum seminerleri takip ediyorum oyle iste insallah sende burda bizimle guzel kilolar verirsin tekrar hosgeldin fistik

Hoşbuldummm sizin yaklaşımınız inanın beni çok mutlu ve motive ediyor canım arkadaşım dostum herşeyim diyebileceğim brcnmm iyi ki teşvik etmiş sizin gibi tatlı insanlarla tanışma fırsatı sunmuş bana inşallah veririm tam ümidi kesmiştim çünkü tamamen umutsuz vaka olarak nitelendiriyordum kendimi ki ben kilomu asla kimseye söylemedim bu durumu çok dışa vuran bir insan da değilim ama içten içe kendimi yediğim doğrudur umarım bu akşam bir çok şeyin başlangıcı olur benim için tanıştığıma çok memnun oldum allah bağışlasın evlatlarınızı sevgiler

Iyi aksamlar kizlar yeni geldim disaridan cok yoruldum buyuk oglusa kucuk oglusa kiyafetler aldim kucuk neysede buyuk cok yordu beni allahim sacma sacma tsortler onu getiriyo bunu getirriyo kirk tanesini giydi cikardi aldi oda kendine biseyler gomlek hastasi sipa artik bir dahaki ayda esime aliriz bende kilo verince alcam insallah bugunluk boyle iste yorucu bir gundu gercekten ...

Sabah yedim aksam yemeyim demişsin sanki bünyeyi okadar saat boş tutma ama ye iç hafifinden

Masaallah guzel menü olmus afiyet şifa olsun arkadaşıma

Gelelim menumee
10 00
Iki dilim tb ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Uc tane yesil biber
Sekersiz cay
Saatini tam hatirlamasamda galiba 17 00 gibiydi
Bir lavas icine tavuk doner
Bir bardak ayran
20 00
Dort tane cilek
Bes tane kiraz
Sekersiz cay
Su 2 litre
Spor yok

Afiyet olsun herşey var gibi olmus tatlısı tuzlusu pidesi :)

Afiyet olsun kuzum. Baya ara vermişsin kahvaltınla. Guzel bir menü olmus. Benim kız daha 9 aylık. Siz boyle soyleniyosunuz ya çocuklara bende diyorumm ay benimki ne Zaman boyle olcak. Ki 27 yasındayım 15 yasına gelince 42 yasında falan olcam. Genç anne olmanın faydalarını goruyorumm sizde :)

Acma borek ve kurabiye erken saattede olsa biraz fazla geldi aksam yemegide yok senin menu hic boyle olmazdi sasirttin beni galiba bunyeyide sasirtcan boyle afiyet olsun canim benim

A angelina 34 ve kızlar
sabah 11
yarıma yakın simit
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık

14:00
yarım tarçın sepilmiş elma
1 bardak tarçınlı sıcak süt

16 :20
4 kaşık zeytin yağlı fasulye
çeri domates

akşam 20 :40
1 kase yoğurt
yarım tabak haşlanmış makarnaya domates sos
azcıkta karışık kızartma yedim

güya akşam sadece fasulye ve yoğurt yiyecektim gündüz öyle dedim ama bildiğiniz çok acıktım ben bu gün sürekli içim kıyıldı yuuuf bana

Gayet dengeli vede guzel bir menu afiyet olsun canim ...

Sabah 9.30
2 yumurta ile menemen
3 siyah 3 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
2 dlm sucuk
2 dlm tam bgdy ekm

oglen 14
yarim cogkofte durum
ayran

aksam 19
4 yk taze fasulye
2 yk tavuklu mantar sote
kivircik salata
1 kase yogurt
1 dilim kiymali borek (annem getirmis)

Su 2.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…