- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.781
Afiyet olsun canim bugun sade bir menu olmus begendim pideyi ne kadar yedin yazmamissin cani m ..Kahvaltı 11:30
5 dilim sucukla yumurta, 2 kk peynir, domates salatalık yeşillik, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Bikaç dilim kavun, azcık çiğ fındık, nescafe
Akşam 18:30
Kavurmalı pide, ayran
Ara
Türk kahvesi
2 lt su
Sana da gecmis olsun canim.oglunun burnunun akmasi iyi bence.tikaninca daha kotu oluyorSelam canlar bir türlü iyileşemedim. Bir halsizlik baş dönmesi var ki sormayın.. Uff bu nedir yaa kendime sinir oldumdün çocuğu uyutayım derken ben de uyuyakalmışım. Yavrum da iyileşemedi. Burnu habire akıyor yav..
Haftanin odul gunu olsun bugun sana canim.benim menumde de borek var kendimi cok yakin hissettim sana :-(Selam güzel hatunlar nasilsiniz
Menumu vermë startı benden olsun
Kahvaltı 8.30: iki yumurta ile omlet
KK peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Öğle 11 30. 12.00: 1 açma, 1 börek, 1 kurabiye, 1 avuç karışık kuruyemiş
Aksam 14.30: 1 somon ızgara, salata, 1 dilim ekmek
Ara 17.00: 1 Türk Kahvesi, 1 dilim bitter, 1 hurma
3 litre su
Bitki çayları
Su an hic aç değilim acikirsam sütlü kahve icebilirim
Cok iyi canim aksama dogru hafifleterek gunu dengelemissin.saglam kahvaltinin yararlariSelam kızlar benim menüm:
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, taze soğan, 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 minik sosis, az krem peynir, az reçel, 2 dilim tb, çay
Öğle (14:30)
1,5 kepçe tarhana çorbası, 1 kaseden az yağsız makarna
Ara (17:00)
Ş.siz Nescafe, 2 d bitter, 1-2 d orcik
Ara
1-2 kaşık çilekli yoğurt
Akşam (19:45)
7-8 kaşık t.fasülye, 4 küçük köfte, birkaç dilim salatalk domates
Ara
yarım armut
bitki çayı
2,5-3 lt su
Valla canim karsi komsunun kizi 16 yasinda anneyle surekli bir itis halinde kadina nefes aldirmiyo su kiyafeti alcam sacimi kestircem kasimi aldircam ki simdiki kizlara gore yine iyi seninkide suslu bir kiz olur galiba aslinda guzel sey boyun kadar cocugun olmasi yani boyunu da gecen bir cocugunun olmasiAfiyet olsun kuzum. Baya ara vermişsin kahvaltınla. Guzel bir menü olmus. Benim kız daha 9 aylık. Siz boyle soyleniyosunuz ya çocuklara bende diyorumm ay benimki ne Zaman boyle olcak. Ki 27 yasındayım 15 yasına gelince 42 yasında falan olcam. Genç anne olmanın faydalarını goruyorumm sizde :)
Oyy kiyamam.benimkinin burun akintisi durdu ama hiriltili nefes ve oksuruk devamBenim ufaklık musluk gibi burnu akıyor sürekli yatıyor kuzum halsiz azcık yemek yedi zaten çelimsiz oyyy oyyy
Dengeli sade olmus.kizin hastayken yine iyi dikkat edebilmissinKahvaltı 11:30
5 dilim sucukla yumurta, 2 kk peynir, domates salatalık yeşillik, 3 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Bikaç dilim kavun, azcık çiğ fındık, nescafe
Akşam 18:30
Kavurmalı pide, ayran
Ara
Türk kahvesi
2 lt su
Gule gule iyi gunlerde giysin yakisiklilar..Iyi aksamlar kizlar yeni geldim disaridan cok yoruldum buyuk oglusa kucuk oglusa kiyafetler aldim kucuk neysede buyuk cok yordu beni allahim sacma sacma tsortler onu getiriyo bunu getirriyo kirk tanesini giydi cikardi aldi oda kendine biseyler gomlek hastasi sipa artik bir dahaki ayda esime aliriz bende kilo verince alcam insallah bugunluk boyle iste yorucu bir gundu gercekten ...
Kiz allah ne edmesin mamayi niye yedin ben hicc yiyememm sut falan tuketemedigim icin offff balik ekmek hemde eminonunde allahimm sana geliyorumm istanbula giden herkese benim icin balik ekmek yiyin derdim afiyet olsun canim menun iyi himm suyu yazmamissin fistik mennu sonuna mutlaka yazSira da benim menü var
12:00 3 yumurta peynir omlet yarısı (yarısı esimin)
17:00 kızdan kalan mama 3 kucuk kasık
19:00 balık ekmek turşu suyu(Eminönü'ne gidince vazgeçilmezim napiiimm yedim)
22:00 magnum dondurma
Şekersiz cay
Menun guzel spor yok diyosun ama alisveriste baya yurumussundur benceGelelim menumee
10 00
Iki dilim tb ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Uc tane yesil biber
Sekersiz cay
Saatini tam hatirlamasamda galiba 17 00 gibiydi
Bir lavas icine tavuk doner
Bir bardak ayran
20 00
Dort tane cilek
Bes tane kiraz
Sekersiz cay
Su 2 litre
Spor yok
Kankim menun aslinda gayet guzel sadece makarna fazla keske yemeseymissin kizartma az yemissin zaten yani erken saatte olsa cok olmayacakmis ama iyidir biraz metoyu sasirtmak afiyet olsun bol bol eksi olsun kankitoma@angelina 34 ve kızlar
sabah 11
yarıma yakın simit
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
14:00
yarım tarçın sepilmiş elma
1 bardak tarçınlı sıcak süt
16 :20
4 kaşık zeytin yağlı fasulye
çeri domates
akşam 20 :40
1 kase yoğurt
yarım tabak haşlanmış makarnaya domates sos
azcıkta karışık kızartma yedim
güya akşam sadece fasulye ve yoğurt yiyecektim gündüz öyle dedim ama bildiğiniz çok acıktım ben bu gün sürekli içim kıyıldı yuuuf bana
Biraz cissli ama eski menulerine gore gayet hafif ve dengeli canimSira da benim menü var
Şekersiz cay
Su ne kadar iciyorsun peki 3 u buluyor mu.emzirirken en onemli seySira da benim menü var
Şekersiz cay
Yooo o kadar da uzulme canim.sadece saati gec biraz o kadar@angelina 34 ve kızlar
sabah 11
yarıma yakın simit
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
çeri domates
1 kase yoğurt
güya akşam sadece fasulye ve yoğurt yiyecektim gündüz öyle dedim ama bildiğiniz çok acıktım ben bu gün sürekli içim kıyıldı yuuuf bana
Ben begendim menunu tatlim bir dilim borek annecigin yapmis yemesen olmazdi zaten hep buzluga atiyodun bu kez yemissin bir dilimcik bu arada gozun aydin canim benim bol bol vakit gecirin ailecek afiyet olsunSabah 9.30
2 yumurta ile menemen
3 siyah 3 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
2 dlm sucuk
2 dlm tam bgdy ekm
oglen 14
yarim cogkofte durum
ayran
aksam 19
4 yk taze fasulye
2 yk tavuklu mantar sote
kivircik salata
1 kase yogurt
1 dilim kiymali borek (annem getirmis)
Su 2.5 litre
Kalani buzlukta zatenBen begendim menunu tatlim bir dilim borek annecigin yapmis yemesen olmazdi zaten hep buzluga atiyodun bu kez yemissin bir dilimcik bu arada gozun aydin canim benim bol bol vakit gecirin ailecek afiyet olsun
Herzaman ki gibi he he heKalani buzlukta zaten
hemen buzluga atmasam o iki dilime cikar be gulum.cozduk isi artikHerzaman ki gibi he he he
Canim okul gezisi vardı. Kahvaltı evde oldu. O cisslarda suyun üstünde feribotta masa dosediler. Herkes yerken canım çekti yedim o yüzden. Sonrasında topluca balık yemeye gittik haliyle ara yakın olunca şiştim. Bünyem şaşırdı ama gerçekten, resmen wc ye taşındımAcma borek ve kurabiye erken saattede olsa biraz fazla geldi aksam yemegide yok senin menu hic boyle olmazdi sasirttin beni galiba bunyeyide sasirtcan boyle afiyet olsun canim benim
Magnum çok yiyorsun gibi canım yerine sade yesen daha iyi olur sanki. Off bende çok severim magnumuSira da benim menü var
Şekersiz cay
Canim aslında akşamın çok değil sadece saati geç olmuş. Olsun canım şifa olsun@angelina 34 ve kızlar
sabah 11
yarıma yakın simit
1 haşlama yumurta
peynir domates salatalık
çeri domates
1 kase yoğurt
Tomurcugum annen engellerdi seni vurmadi mı eline TeyzemSabah 9.30
2 yumurta ile menemen
3 siyah 3 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
2 dlm sucuk
2 dlm tam bgdy ekm
oglen 14
yarim cogkofte durum
ayran
aksam 19
4 yk taze fasulye
2 yk tavuklu mantar sote
kivircik salata
1 kase yogurt
1 dilim kiymali borek (annem getirmis)
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?