Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canim bugun sade bir menu olmus begendim pideyi ne kadar yedin yazmamissin cani m ..

Sana da gecmis olsun canim.oglunun burnunun akmasi iyi bence.tikaninca daha kotu oluyor

Haftanin odul gunu olsun bugun sana canim.benim menumde de borek var kendimi cok yakin hissettim sana :-(

Cok iyi canim aksama dogru hafifleterek gunu dengelemissin.saglam kahvaltinin yararlari

Valla canim karsi komsunun kizi 16 yasinda anneyle surekli bir itis halinde kadina nefes aldirmiyo su kiyafeti alcam sacimi kestircem kasimi aldircam ki simdiki kizlara gore yine iyi seninkide suslu bir kiz olur galiba aslinda guzel sey boyun kadar cocugun olmasi yani boyunu da gecen bir cocugunun olmasi zaman cabuk geciyor tatlim her anin tadini cikar buyuyunce sevilmiyolarda koca danalar

Dengeli sade olmus.kizin hastayken yine iyi dikkat edebilmissin

Gule gule iyi gunlerde giysin yakisiklilar..

Kiz allah ne edmesin mamayi niye yedin ben hicc yiyememm sut falan tuketemedigim icin offff balik ekmek hemde eminonunde allahimm sana geliyorumm istanbula giden herkese benim icin balik ekmek yiyin derdim afiyet olsun canim menun iyi himm suyu yazmamissin fistik mennu sonuna mutlaka yaz

Menun guzel spor yok diyosun ama alisveriste baya yurumussundur bence

Kankim menun aslinda gayet guzel sadece makarna fazla keske yemeseymissin kizartma az yemissin zaten yani erken saatte olsa cok olmayacakmis ama iyidir biraz metoyu sasirtmak afiyet olsun bol bol eksi olsun kankitoma

Biraz cissli ama eski menulerine gore gayet hafif ve dengeli canim

Su ne kadar iciyorsun peki 3 u buluyor mu.emzirirken en onemli sey

Yooo o kadar da uzulme canim.sadece saati gec biraz o kadar

Ben begendim menunu tatlim bir dilim borek annecigin yapmis yemesen olmazdi zaten hep buzluga atiyodun bu kez yemissin bir dilimcik bu arada gozun aydin canim benim bol bol vakit gecirin ailecek afiyet olsun

Acma borek ve kurabiye erken saattede olsa biraz fazla geldi aksam yemegide yok senin menu hic boyle olmazdi sasirttin beni galiba bunyeyide sasirtcan boyle afiyet olsun canim benim
Canim okul gezisi vardı. Kahvaltı evde oldu. O cisslarda suyun üstünde feribotta masa dosediler. Herkes yerken canım çekti yedim o yüzden. Sonrasında topluca balık yemeye gittik haliyle ara yakın olunca şiştim. Bünyem şaşırdı ama gerçekten, resmen wc ye taşındım
Magnum çok yiyorsun gibi canım yerine sade yesen daha iyi olur sanki. Off bende çok severim magnumu
Canim aslında akşamın çok değil sadece saati geç olmuş. Olsun canım şifa olsun
Tomurcugum annen engellerdi seni vurmadi mı eline Teyzem He kız resmen börek kardeşliği olmuş

Z zynpbbb hoş geldin canım. Burada gerçekten samimi insanlar var. Sende öyle gorunuyorsun tabi boyun kilon kaç canım hedefin kaç kilo biraz bahseder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…