- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.801
Yok bu sefer engellemedi.gecen dugun vardi elbisede daha narin durayim diye yedirtmemistiCanim okul gezisi vardı. Kahvaltı evde oldu. O cisslarda suyun üstünde feribotta masa dosediler. Herkes yerken canım çekti yedim o yüzden. Sonrasında topluca balık yemeye gittik haliyle ara yakın olunca şiştim. Bünyem şaşırdı ama gerçekten, resmen wc ye taşındım
Magnum çok yiyorsun gibi canım yerine sade yesen daha iyi olur sanki. Off bende çok severim magnumu
Canim aslında akşamın çok değil sadece saati geç olmuş. Olsun canım şifa olsun
Tomurcugum annen engellerdi seni vurmadi mı eline TeyzemHe kız resmen börek kardeşliği olmuş
Şöyle düşün canım önce hızlı bir şekilde ödem atacaksin ve hızlı gidecek. Aynı zamanda yasin genç olduğu için meton hızlı olacak. Benim sana tavsiyem 3 ana 3 ara öğün 3 litre su ile az ekmek az sekerle bu süreci basarabilecegini düşünüyorumGerçekten öyle tüm tabularımı yıktım :) 1,63 boy ve bu sabah tartıldım 107,6 sanırım en kilolu benim aranızda :)
Olsun hic dert etme.zamana yay sabirli ol bak nasik vereceksin kilonu.istemek basarmanin yarisidirGerçekten öyle tüm tabularımı yıktım :) 1,63 boy ve bu sabah tartıldım 107,6 sanırım en kilolu benim aranızda :)
Bekar olunca bol bol da aktif oluyorsun.bu ozelligin de iyiymisGerçekten öyle tüm tabularımı yıktım :) 1,63 boy ve bu sabah tartıldım 107,6 sanırım en kilolu benim aranızda :)
İnşallah ödem zaten mevcut az tuzu kaçırdığımda yada suyu az içtiğimde birde pirinç pilavını unutmamak lazım bunlar beni şişiriyor test ettim onayladım artık hemen ayaklarım davul oluyor sudan yana sıkıntı hiç çekmedim masamda mutlaka bulunduruyorum tek dezavantajım oturarak çalışmak oluyor ne yazık ki ama akşamları eve dönüş yolunda yürümeye başladım iki gündür bakalım :)yarın neler olacak :)Şöyle düşün canım önce hızlı bir şekilde ödem atacaksin ve hızlı gidecek. Aynı zamanda yasin genç olduğu için meton hızlı olacak. Benim sana tavsiyem 3 ana 3 ara öğün 3 litre su ile az ekmek az sekerle bu süreci basarabilecegini düşünüyoruminş basaririz hep birlikte :))
İstiyorum hemde çok :)Olsun hic dert etme.zamana yay sabirli ol bak nasik vereceksin kilonu.istemek basarmanin yarisidir
Çok aktif sayılmam aslında ben :)Bekar olunca bol bol da aktif oluyorsun.bu ozelligin de iyiymisbizler cok firsat bulamiyoruz bazen
2 üzeri içiyorum gece her uyandığımda içiyorum suyu. Bugün 2yi anca bulmustur.Su ne kadar iciyorsun peki 3 u buluyor mu.emzirirken en onemli sey
Bi araştırma okumuştum uyku arasında su içmek beyni yavaşlatıyor diye istersen sende bi araştır2 üzeri içiyorum gece her uyandığımda içiyorum suyu. Bugün 2yi anca bulmustur.
Merak etme kadın isteyecek ve başarmayacak yok öyle bir dünya sadece sabırlı ol bi gecede bi ayda bu kiloya ulaşmadın verme süren bununla orantılı olacak vazgeçmeÇok aktif sayılmam aslında ben :)
Evet birde kafama koyduğumu yapan bir insanım :) Her şey daha güzel olacak inşallahMerak etme kadın isteyecek ve başarmayacak yok öyle bir dünya sadece sabırlı ol bi gecede bi ayda bu kiloya ulaşmadın verme süren bununla orantılı olacak vazgeçme
Kıskandım şimdi :) Uykusunu alamamış bir insan olarak :)günaydınder ve gider yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?