Haydi Yine Yeniden...

Yok bu sefer engellemedi.gecen dugun vardi elbisede daha narin durayim diye yedirtmemisti

Gerçekten öyle tüm tabularımı yıktım :) 1,63 boy ve bu sabah tartıldım 107,6 sanırım en kilolu benim aranızda :)
Şöyle düşün canım önce hızlı bir şekilde ödem atacaksin ve hızlı gidecek. Aynı zamanda yasin genç olduğu için meton hızlı olacak. Benim sana tavsiyem 3 ana 3 ara öğün 3 litre su ile az ekmek az sekerle bu süreci basarabilecegini düşünüyorum inş basaririz hep birlikte :))

İnşallah ödem zaten mevcut az tuzu kaçırdığımda yada suyu az içtiğimde birde pirinç pilavını unutmamak lazım bunlar beni şişiriyor test ettim onayladım artık hemen ayaklarım davul oluyor sudan yana sıkıntı hiç çekmedim masamda mutlaka bulunduruyorum tek dezavantajım oturarak çalışmak oluyor ne yazık ki ama akşamları eve dönüş yolunda yürümeye başladım iki gündür bakalım :)yarın neler olacak :)

tomurcukkk kuzum bir dilim börek bişey yapmaz
angelina35 menün gayet güzel her zamanki gibi zaten o koşturmaca içinde bişey kalmaz
ekim2009 yarım tabak makarna pişmanlık yok napıyoruz beyne doğru msj gönderiyoruz
brcnmm magnum benim bakış açımdan sıkıntı yok sadece saati geç olmuş bende dondurma çok severim ama böyle kalorisi yüksek yiyecekleri erken saatlerde tüketmen gerektiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…