- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #25.821
Hayırlı CumalarGünaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar tomurcukum keyifler iyi şükür. Sen nasılsın paşa nasıl olduHayırlı cumalar,nasılsınız keyifler nasıl?
Valla akşam uyuturken daha iyiydi.sabah uyuyordu ben çıktığımda.Annemler bende teyzeleri var.Hasta ama kudurmaktan geri durmuyor.Dedesini falan görünce coştu sıpa.bide oyuncak falan getirmişler tabi ohh değmeyin keyfine.çok yoruyor hendini tıkanıyor ama umrunda mı hayııırrrHayırlı cumalar tomurcukum keyifler iyi şükür. Sen nasılsın paşa nasıl oldu
Çalışmaca işler güçler uğraşıyoruz bayanlar ilk günün heyecanı var biraz bende :)Hayırlı cumalar,nasılsınız keyifler nasıl?
Hadi bakalım bugün de ilk menunu bekliyoruz o zamanÇalışmaca işler güçler uğraşıyoruz bayanlar ilk günün heyecanı var biraz bende :)
Ay ne güzel tam sımarma zamanı desene :)) benim de küçük ablam geldi kendileri baya küçük ben onun ablası gibiyimValla akşam uyuturken daha iyiydi.sabah uyuyordu ben çıktığımda.Annemler bende teyzeleri var.Hasta ama kudurmaktan geri durmuyor.Dedesini falan görünce coştu sıpa.bide oyuncak falan getirmişler tabi ohh değmeyin keyfine.çok yoruyor hendini tıkanıyor ama umrunda mı hayııırrr
Tabi ki akşam detaylıca yazacağım :):)Hadi bakalım bugün de ilk menunu bekliyoruz o zaman
Şimdiden iyi eğlenceler canım... Bizde pazar günü vapurla gezcez bakalım nasip olursa...Ay ne güzel tam sımarma zamanı desene :)) benim de küçük ablam geldi kendileri baya küçük ben onun ablası gibiyimakşam bana gelecek yarın topluca aile pikniği var. Ole yani bu hafta sonu baya hareketli geçecek
Evet ne güze bir Cuma :)Şükürler olsun güzel bi gün geçiyor
Ayyyy yerim ben onuuu amannn sende azicik ac kaliver fistigin keyfinden kiymetlimi allahimm yaa kiz heryerini yiycen fistigin cok hirpalayasim geldi ben biraz hasin severim tabi can yakmadan ...keske benimde bir kizim olsaydi iki oglum var elhsmdulullah ama bir kizim olsun isterdim .....Hastaneye gidip aç kan vermem lazım. Ama benim kizce hala uyuyor. Kıyamıyorum da. O bana kıyıyor geceleri ama. Su anda da cok tatlı uyuyor o yana bu yana donuyor. Aç aç hanımın keyfini beklioz. Uyansın da yedireyim giydireyim giyineyim gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?