Haydi Yine Yeniden...

Hayırlı cumalar tomurcukum keyifler iyi şükür. Sen nasılsın paşa nasıl oldu
Valla akşam uyuturken daha iyiydi.sabah uyuyordu ben çıktığımda.Annemler bende teyzeleri var.Hasta ama kudurmaktan geri durmuyor.Dedesini falan görünce coştu sıpa.bide oyuncak falan getirmişler tabi ohh değmeyin keyfine.çok yoruyor hendini tıkanıyor ama umrunda mı hayııırrr

Ay ne güzel tam sımarma zamanı desene :)) benim de küçük ablam geldi kendileri baya küçük ben onun ablası gibiyim akşam bana gelecek yarın topluca aile pikniği var. Ole yani bu hafta sonu baya hareketli geçecek

Şimdiden iyi eğlenceler canım... Bizde pazar günü vapurla gezcez bakalım nasip olursa...

Ayyyy yerim ben onuuu amannn sende azicik ac kaliver fistigin keyfinden kiymetlimi allahimm yaa kiz heryerini yiycen fistigin cok hirpalayasim geldi ben biraz hasin severim tabi can yakmadan ...keske benimde bir kizim olsaydi iki oglum var elhsmdulullah ama bir kizim olsun isterdim .....

oğlumun okulda pek kimse yokmuş müdür hanım da izin vermiş git demiş oğluşta geldi:)
bu gün de canım hiç bir şey yapmak istemiyor hava baya ısındı birden ben de mayışık işleri sündüre sündüre yaptım
akşam hava birden soğumazsa yürüyüşe çıkarım inşallah

Biz bugün oğlumla parka gittik oynadık. Sonra az yürüyüş yaptık eve geldik. Güzel bir güneş banyosu oldu oğluşuma :) ben de sabah regl oldum. Dün iştahlıydım bugün zorla yiyorum. Bu arada oğlumu 2 gündür emzirmiyorum. Çok zorluk çıkarmıyor şimdilik. Akşam uyumadan istedi ben de sütlü tahıllı mamasını yedirdim ondan sonra istemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…